Salt la continut

Fotografie

[Discutii] Adminii Serverului

- - - - -

• Please log in to reply
891 replies to this topic

KnorR.cs16

KnorR.cs16

Fost News Team

• Retired
  • 2850 Postari:
  • 232 topics
  • Joined 23-March 13
  • Country: Country Flag

Sunt prima victima a ta :)). Credeam ca am voie cum am facu eu sa le explic cum sta cu print invite steam si stiam ca nu au voie decat ownerii sa dea pro / contra. Mi-am invatat lectia pe viitor am sa stiu.

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 Postari:
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12
Nu ti-a zis nimeni ca nu ai voie sa le explici, dar la cererile admin steam on posteaza doar ownerii, daca tot vrei sa-i ajuti le trimiti PM.
  • Minnie likes this

KnorR.cs16

KnorR.cs16

Fost News Team

• Retired
  • 2850 Postari:
  • 232 topics
  • Joined 23-March 13

Ok data viitoare asa am sa fac. Si din cate stiu si la reclamatii admini posteaza doar ownerii reclamatanul, acuzatul si cei prezenti de fata, nu tot stafful.

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 Postari:
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12
Voi lipsi câteva zile, deoarece laptopul mi s-a stricat într-un final, și-mi duc pc-ul la reparat, că dacă mă pun eu să-l repar, îl fac de tot, și mai bine ofer posibilitatea altora de-ami repara pc-ul.
Însă, voi fi pe forum.
O zi bună. !
  • SwanX and 3s; everywhere like this

George.A

George.A

Fost News Team

• Retired
  • 1392 Postari:
  • 226 topics
  • Joined 25-October 13

Salut as  vrea va arat cum este defapt darie.http://postimg.org/image/9g0tuekp3/      + ca ma mai si ameninta si cu ban :) , deci va rog sa tratati cu seriozitate ceea ce vedeti si voi cu ochi vostri! http://postimg.org/image/s90kxe859/

Aceasta postare a fost editata de Exit!: 23 January 2014 - 04:42 PM

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 Postari:
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12

Salut as vrea va arat cum este defapt darie.http://postimg.org/image/9g0tuekp3/ + ca ma mai si ameninta si cu ban :) , deci va rog sa tratati cu seriozitate ceea ce vedeti si voi cu ochi vostri! http://postimg.org/image/s90kxe859/

Sa inteleg ca l-ai banat din nou pe dnq ?

Head .-.

Head .-.

Fost Designer

• Retired
  • 1395 Postari:
  • 112 topics
  • Joined 16-December 12

Salut as  vrea va arat cum este defapt darie.http://postimg.org/image/9g0tuekp3/      + ca ma mai si ameninta si cu ban :) , deci va rog sa tratati cu seriozitate ceea ce vedeti si voi cu ochi vostri! http://postimg.org/image/s90kxe859/

Sa lasam de o parte limbajul lui , dar si tu esti tare dobitoc omule.

3 cereri unban mari si late a facut saracul om si tu ii dai ban iara ma copile?

Mie sincer mi sa umblut paharul , David te rog sa te ocupi de copii astia care nu stiu sa faca diferenta intre un om care joaca bine si unul cu cod.

Deja ca le mai am eu pe ale mele. Pe server/forum/ts activitatea e 0 si eu m-am cam saturat de oameni astia.

Aceasta postare a fost editata de Th3 H3aD: 23 January 2014 - 04:47 PM

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 Postari:
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12
Exit, daca se dovedeste ca jucatorul dnq este curat vei ramane far acces. M-am saturat de greseli din astea, a mai fost banat de inca 3 ori, si totodata debanat fiindca nu avea nimic, dupa cererile lui de unban v-am spus sa folositi topicul dativa cu parerea, dar observ ca tot cum vreti voi faceti...Nici-o problema :) Ai fost avertizat, daca e curat si de data ata ramai fara admin .

PopCornN

PopCornN

Gold Member

• Membru
  • 672 Postari:
  • 32 topics
  • Joined 02-April 13

Aolo Aolo ..Baietiii mei . Nu mai deviati . Limbajul Lui Darie  . sunt curios .. a nu stiu cata reclamatie ...A dat ban si-a pus admin`ul in joc , nu asta e problema .. limbajul lui darie ? :) Probabil imi veti sarii mie in cap ca de ce nu`i fac eu ceva .. De ce ? Nu vreau sa existe iara discutii . 

George.A

George.A

Fost News Team

• Retired
  • 1392 Postari:
  • 226 topics
  • Joined 25-October 13

Exit, daca se dovedeste ca jucatorul dnq este curat vei ramane far acces. M-am saturat de greseli din astea, a mai fost banat de inca 3 ori, si totodata debanat fiindca nu avea nimic, dupa cererile lui de unban v-am spus sa folositi topicul dativa cu parerea, dar observ ca tot cum vreti voi faceti...Nici-o problema :) Ai fost avertizat, daca e curat si de data ata ramai fara admin .

Daca este asa cum zici tu , suport consecintele ,dar mai intai sa te procupe  ce oameni ai ,ma refer la Darie si in special la limbajul lui de copil inapt, daca cu astfel de oameni vrei sa lucrezi, na-m nimic impotriva :)

• ^THEoNE^ likes this

KnorR.cs16

KnorR.cs16

Fost News Team

• Retired
  • 2850 Postari:
  • 232 topics
  • Joined 23-March 13

Il inteleg pe darie, dupa ce dNq ia ban de trei ori, primeste unban defiecare data si mai este banat si a patra oara, te enervezi, dar nu folosesti limbaj ca acela sau ameninti cu ban.

George.A

George.A

Fost News Team

• Retired
  • 1392 Postari:
  • 226 topics
  • Joined 25-October 13

Sa lasam de o parte limbajul lui , dar si tu esti tare dobitoc omule.

3 cereri unban mari si late a facut saracul om si tu ii dai ban iara ma copile?

Mie sincer mi sa umblut paharul , David te rog sa te ocupi de copii astia care nu stiu sa faca diferenta intre un om care joaca bine si unul cu cod.

Deja ca le mai am eu pe ale mele. Pe server/forum/ts activitatea e 0 si eu m-am cam saturat de oameni astia.

sincer nu prea mai are rost sa discut cu astfel de oameni maniosi care incep sa injure + ca nu esti in masura sa ma faci pe mine dobitoc,te mai crezi si mare petarda de copil :)), daca ar fi sa echivalam ceva esti nul fata de ceea ce zici.

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 Postari:
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12
Nu va sarii nimeni in sus.
Darie va primi down din cauza greseliilor + limbaj, iar Exit vad ca a primit remove, ceea ce inseamna ca dnq e liber sa joace.
Ma voi ocupa chiar eu personal de aceste lucruri.

Edit: un player poate fi banat de n ori, nu toti vor juca curat pana la infinit daca vor vedea ca sunt acuzati intruna de cod si banati pe nedrept.

Aceasta postare a fost editata de Minnie: 23 January 2014 - 07:54 PM

PopCornN

PopCornN

Gold Member

• Membru
  • 672 Postari:
  • 32 topics
  • Joined 02-April 13

Haideti totusi sa fim corecti . Cand darie injura cum injura ( dovezi concludente si care nu pot fi puse la indoiala ) primeste down , iar exist care e si injurat si care da ban pe riscul lui primeste remove . darie cand i-a dat ban lu ala cu motivu aaalll sau ceva gen  nu mai retin exact .. ( am scris motivul ala pt ca eram drogat ) si app , ban dat fara dovada demo .. Deci ? trageti voi concluziile . 

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 Postari:
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12
Am decis.
Nu aparam adminii pentru greselile lor.
Multi au fost iertati si si-au facut de cap in continuare, ne-am vazut multamul.
Stiu ca n-am fost corecta in legatura cu cererea unban a lui dnq, dar cred ca e cea mai buna decizie.
Despre Exit, el s-a retras singur nu a primit remove, a hotarat sa plece pe alt server.

Aceasta postare a fost editata de Minnie: 23 January 2014 - 08:03 PM

PopCornN

PopCornN

Gold Member

• Membru
  • 672 Postari:
  • 32 topics
  • Joined 02-April 13

limbaj, iar Exit vad ca a primit remove, ceea ce inseamna ca dnq e liber sa joace.

Te rog , sau va rog , uitati-va la limbajul lui darie .. asta spune multe .. In fine probabil mie o sa mi se sara in cap ca nu sunt " de partea lor " 

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 Postari:
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12

Te rog , sau va rog , uitati-va la limbajul lui darie .. asta spune multe .. In fine probabil mie o sa mi se sara in cap ca nu sunt " de partea lor " 

Poti sa faci ce vrei cu Darie, daca nu-ti convine ca a primit downgrade da-i remove nu te astepta sa se faca tot cand pocnesti din degete. 

Eu unul am trimis ticket sa mi se scoata ownerul, bafta cu serverul . 

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 Postari:
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12
De azi incolo, voi, adminiilor, cand o sa mai fie zile cand nu stiti daca e wall sau alt cod, asteptam sa fie postat la Dati-va cu parerea.
E ultima oara cand mai zic asa ceva.

Nu-mi place sa imi intorc vorba, dar concluzia este urmatoarea:
- dnq unban
- exit remove fara cale de intoarcere
- darie downgrade.

Daca inca odata, se mai intampla asa ceva, veti avea de suportat consecintele.
Daca nu suntem de-acord ca un anumit player NU ARE COD va rog sa aduceti dovezi CLARE si persoane experimentate decat noi/voi.

O seara faina.

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 Postari:
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Am nevoie de cateva persoane care depun seriozitate . 

Ce doresc eu, ca sa aratam ca suntem un staff unit, sa lucram la cateva log-uri, la cateva semnaturi pentru fiecare grad in parte.

Ma gandeam la un concurs in legatura cu acest lucru, ca sa vedem creatiile fiecaruia, dar mai bine lucram impreuna si avem idei mai multe, si cu siguranta le vom pune in aplicare. 

Spun acest lucru, deoarece fiecare aveti ceva aparte, si fiecare aveti idei bune, si chiar merita sa le punem pe fiecare in functiune, deoarece, chiar daca suntem oameni, suntem diferiti intre noi, ma refer la faptul cu " Design". 
Avem in staff cativa care chiar se pricep la design . 

De exemplu, unu vine cu un avatar/semnatura interesanta, altul vine cu un text grozav, altul cu o grafica interesanta, altui cu o culoare interesanta si tot asa, iar din chestia asta sunt sigura ca va iesi ceva nemaipomenit . 

A, fi-ti sigur ca ve-ti fi "recompensati" fiecare in parte, chiar daca nu veti vrea sa participati la asa ceva, dar  prin aceasta activitate, ne si putem cunoaste maai bine, zic eu . 

Asta e legat de forum, cat despre server, vom vedea ce si cum, sa-l imbunatatim, sa ne imbunatatim si noi bineinteles, deoarece am observat ca unii dintre noi avem cateva "defecte" care trebuiesc imbunatatite, dar asta vom lamuri la conferinta.

O seara faina va doresc.

• ^THEoNE^ likes this

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 12164 Postari:
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Sa-mi bag **** lipseste omu' 5 zile si va dati in cap ca orbii