Cabron , iti repet din nou. Fata de tine sunt net superior din toate punctele de vedere. Faci abuz extrem de virgule incercand sa pari destept insa ti-ar mai trebui niste lectii de gramatica. Nu pot vorbi cu oameni ca tine fiindca oricat as explica (cu tine nici macar desenul nu tine) tot nu intelegi nimic.
Cu ce anume l-am enervat pe Beck's ?
Nu am inteles partea aceea. Ce legatura are "esti prietenul Denisei" cu toata palavragia asta? Din nou incepi cu astfel de chestii si ti-am spus ca o sa fie ultima data. Deci Jocky a gresit (doar) si eu sunt cel care sufera mereu?
Doamne iarta-ma , o sa ma duc la psiholog. Esti din nou pe langa subiect si raspunzi la o intrebare la care nu ai acces.
Daca tie ti se pare normal astfel de lucruri , du-te si lasa-ma in "suferintele" mele. Nu am dat in viata mea nici macar un gag fara motiv. Vorbesti aiurea si in necunostiinta de cauza doar ca sa pari important. Pe mine nu ma streseaza nimeni o mapa intreaga fiindca stiu cum sa ignor lumea (as vrea sa te pot ignora si pe tine , insa suferinta mea nu ma lasa).
Pana una alta:
1.,cand o sa vezi o reclamatie la adresa mea (una in care am gresit) atunci sa vi sa comentezi.
2. Si eu sunt mai mare in grad ca si tine , mie de ce imi comentezi? 
3. Putin in pasa de parerile tale sincer , insa ma distrez si eu.
4. Comentez si cer explicatii oricui doresc atata timp cat consider ca a gresit si nu sunt de acord cu asta.
5. Nu era niciun "apropo" , era o intrebare extrem de serioasa.
6. Nu ma chinui sa iti mai raspund fiindca va deveni o discutie interminabila intre un iepure si un leu.
@Denisa. Din contra. Uitati-va si voi la acel demo. Toti se iau dupa tine pentru ca esti OWNER. Iti mai pun un demo. Uita-te la el macar, ca nu e greu. Sau nu stii da in consola playdemo nume.dem ? 
http://www37.zippysh...58175/file.html
Esti pe langa situatie. Lasa suferintele ca te banez cu manuta mea.
Edited by ts!, 25 August 2013 - 09:31 PM.