Eu sunt cam sceptic in privinta acelui plugin . Hai sa punem vote automat , kick automat , ban automat si nu ne mai trebuie admini...
V-am mai zis si va repet : nu vreau sa pun pe nimeni la munca titanica , insa pentru a face parte din staff trebuie sa faci mai multe decat doar sa joci pe server , sa te remarci pozitiv fata de ceilalti prin comportament si decizii luate .

[Discutii] Adminii Serverului
Postat 20 November 2013 - 10:54 PM

Postat 20 November 2013 - 10:59 PM

Plugginul acela nu exclude "munca" adminului, acesta tot trebuie sa se puna spectator ca sa verifice playerul respectiv, aceasta este un fel de "capcana" care cred ca v-a fii de ajutor. Eu sunt Pro, nu suntem intr-o pozitie pe gametracker in care sa ne permitem sa stam 5 minute pe un codat, cu cat se baneaza mai repede cu atat mai bine si mai putine gag-uri date pentru u@, mai putine ban-uri pentru abuz u@, mai putine injuraturi adresate codatului, etc,etc.
Decizia ta David.
- MaNu ;X! likes this
Postat 21 November 2013 - 09:08 AM

Plugginul acela nu exclude "munca" adminului, acesta tot trebuie sa se puna spectator ca sa verifice playerul respectiv, aceasta este un fel de "capcana" care cred ca v-a fii de ajutor. Eu sunt Pro, nu suntem intr-o pozitie pe gametracker in care sa ne permitem sa stam 5 minute pe un codat, cu cat se baneaza mai repede cu atat mai bine si mai putine gag-uri date pentru u@, mai putine ban-uri pentru abuz u@, mai putine injuraturi adresate codatului, etc,etc.
Decizia ta David.
Eu sunt Pro merita sa incercam sa vedem cum ne vom descurca cu el , si nu e vorba ca ne pui pe toti la o munca titanica, doar vedem daca acel player respectiv are cod... sa nu stam atat.. alegerea ta..
Pro si eu zic ca merita incercat macar.. .
Este foarte bun ! ! Cu pluginuk asta faceam 5 secunde de demo.. Punea Halucination walleri trageau in halucinatie si poc , ban.
Postat 23 November 2013 - 10:11 PM

Salut.. Incerc sa fiu si eu cat mai prezent p`aci de cand cu pc`u stricat .. ( postez de la un prieten ) .. In legatura cu Pluginul eu unul sunt contra.. Adica trebuie sa-ti pui si putin creieru la contributie nu numai sa il vezi pe ala si sa scrii amx_ban.. Asa cum a zis si nasa ce sa mai .. haideti sa punem si vote automat kick automat etc ... Adica ori o faci cum trebuie ( Adica pe buna constiinta a ta ori pui pe altul daca te simti depasit )
Postat 23 November 2013 - 10:54 PM

Sagetator dute uitate la niste demo'uri pe youtube si o sa vezi ca nu se da ban aiurea , am dat vreo 30-40 banuri pe un sv numai cu acest plugin. Nimeni nu a cerut unban deci e bun.
Cred ca e greu sa intrecem recordul de ban-uri date aiurea de pana acum
Niciodata nu este prea tarziu
Postat 24 November 2013 - 06:01 PM

Felon nu are sens aia ce ai zis , daca adaugam acest plugin o sa fie mai putine cereri unban pentru wallhack si o sa ne usureze treaba pe server.oke, bagam plugin-ul, dar va scot adminele, e bine asa ?
Doar pentru a va usura munca.
Iisuse, daca bagam sute de plugin-uri, doar pentru a ne usura munca, o sa ajungem numa sa ne jucam toata ziua, si sa dam numa gag-uri, nu ?
Vot automat este, mai urmeaza si acest plugin sa fie bagat, sa se dea si ban-uri la toti playerii care joaca din sageti, etc.
Nu sunt de-acord cu acest plugin, mai ales cand ai zis " sa ne usureze munca ". Dar ce faci toata ziua, lucri 12 ore ? daca asta e munca grea, atunci n-are rost sa dau exemple de munca grea.
Daca e, sa fie doar in proba acest plugin, dar sa nu ramana pe server.
Postat 24 November 2013 - 06:19 PM

oke, bagam plugin-ul, dar va scot adminele, e bine asa ?
Doar pentru a va usura munca.
Iisuse, daca bagam sute de plugin-uri, doar pentru a ne usura munca, o sa ajungem numa sa ne jucam toata ziua, si sa dam numa gag-uri, nu ?
Vot automat este, mai urmeaza si acest plugin sa fie bagat, sa se dea si ban-uri la toti playerii care joaca din sageti, etc.
Nu sunt de-acord cu acest plugin, mai ales cand ai zis " sa ne usureze munca ". Dar ce faci toata ziua, lucri 12 ore ? daca asta e munca grea, atunci n-are rost sa dau exemple de munca grea.
Daca e, sa fie doar in proba acest plugin, dar sa nu ramana pe server.
Sti ceva? Las-o balta nu ati inteles nimica ... Merci pentru toti aia care au dat pro la acest plugin dar vad ca owneri nu inteleg cat este de util . Nu mia baga nimica lasa , mai bine asa .
4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi