Sa iti creasca de la cat la cat ? Fi mai explicit....
de la 50 la 99 ...
de la 50 la 99 ...
Urmareste niste tutoriale , ca ai de unde berechet . Mai fa si un cleanup la PC, si abia apoi dupa vorbim .
Edited by Nasacryl, 25 December 2013 - 11:37 PM.
Setari bune, dar cum au zis si altii, daca ai pc trompeta degeaba....
Am facut o mare parte din setari pe care nu le aveam da la mine totul se trage de la janghina de procesor
Multumim oricum!
Edited by doNNNNtasK, 07 February 2014 - 10:19 PM.
Deci sa incepem: 1.La steam click dreapta pe cs->proprieties->set launch options si adaugati -noforcemparms -noforcemspd -noforcemaccel -nomsaa -nofbo -32b
aici nu am inteles ....le adaugam toate odata asa '' noforcemparms -noforcemspd -noforcemaccel -nomsaa -nofbo -32b '' sau asa
''noforcemparms''
''-noforcemspd''
adica cate una pe rand?
Adaugi asa: noforcemparms -noforcemspd -noforcemaccel -nomsaa -nofbo -32b
Intreg nu pe rand.
Edited by COSMIN @ Cs-16, 30 April 2015 - 11:27 PM.
Cam ce fps ar trebui sa am cu acestea
Adapter Information
chip type: ATI Radeon Graphics Processor (0x7249
Dac Type: Internal Dac (400 MhZ)
Adapter String: Radeon X1900 Series
Total Available Graphics Memory: 1022 mb
Dedicated Video Memory: 512 mb
System Video Memory: 0
Shared System Memory: 512
Processor: AMD Athlon 64x2 Dual Core Processor 4200+ 2.21
Installed Memory Ram 2.50 gb
ce fps as putea avea?
Edited by utzu, 07 May 2015 - 07:05 AM.
Poti juca cu 100 de fps cu ce configuratie ai. Da un ochi aici si foloseste setarile: http://forum.cs16.ro/topic/223654-cs16-help-setari-fps-si-lag-lista-comenzi-set-launch-options/
Multam Artick:*'
Bune setarile!
Edited by utzu, 07 May 2015 - 07:01 AM.
Poti multumi apasand butonul like fara sa faci un post inutil!
Configul ala ii exagerat de lung .. nu cred ca te ajuta la ceva . Daca ai pc slab si netu nu te ajuta poti sa pui ce vrei tu , nu o sa ai sanse , daca prinzi 30 fps constant si ai setari date pe low poate , poate . Eu unul pe cs joc numai cu setarile de baza :
> rezolutie 800x600
> fps_max 101
> rate 25 000
> cl_cmdrate 101
> cl_updaterate 101
> ex_interp 0.01
> net_graph 5
Obs !!!
Daca ai un pc slab , cauta pe net CClener si dai de fiecare data cand vrei sa intri pe cs
Cam ce fps ar trebui sa am cu acestea
Adapter Information
chip type: ATI Radeon Graphics Processor (0x7249
Dac Type: Internal Dac (400 MhZ)
Adapter String: Radeon X1900 Series
Total Available Graphics Memory: 1022 mb
Dedicated Video Memory: 512 mb
System Video Memory: 0
Shared System Memory: 512
Processor: AMD Athlon 64x2 Dual Core Processor 4200+ 2.21
Installed Memory Ram 2.50 gb
ce fps as putea avea?
multumesc pentru setari aveam 100-120 fps cu setarile date de voi ajung la 150-160 fps multumesc inca o data
Daca tu ai pc prost , niciodata nu vei atinge fps 100 , in cs 1.6 , fa-ti setari minime , cat suporta pc tau , degeaba iti pui setari de 100fps daca tu nu atingi 60
De la 60 fps , am ajuns la 100 fps , bravo Artick , nu am ce spune . Iti multumesc , am cautat tot feluri de config.cfg , userconfig , nimic . Dar acesta e genial.
Configul ala ii exagerat de lung .. nu cred ca te ajuta la ceva . Daca ai pc slab si netu nu te ajuta poti sa pui ce vrei tu , nu o sa ai sanse , daca prinzi 30 fps constant si ai setari date pe low poate , poate . Eu unul pe cs joc numai cu setarile de baza :
> rezolutie 800x600
> fps_max 101
> rate 25 000
> cl_cmdrate 101
> cl_updaterate 101
> ex_interp 0.01
> net_graph 5
Obs !!!
Daca ai un pc slab , cauta pe net CClener si dai de fiecare data cand vrei sa intri pe cs
Daca tu ai pc prost , niciodata nu vei atinge fps 100 , in cs 1.6 , fa-ti setari minime , cat suporta pc tau , degeaba iti pui setari de 100fps daca tu nu atingi 60
Nush ce zici tu acolo. Ce conteaza daca sunt multe "comenzi"? Eu joc pe laptop cu wifi de la vecinu (al meu merge ca cel de pe telefon...) si aveam maxim 60 fps, chiar daca online nu ajungeam la 45 fps. Cu "tutorialul" lui artick am ajuns la 100 max si 70-80 online, pe laptop si am si hd models on... Nui ca nu ajuta la nimic, vorbiti toti fara sa stiti... bah.
salut , ma puteti ajuta va rog , mi-am cumparat recent cs pe steam si nu am fps .. am 100 fps in meniu iar cand intru in joc 9 fps .. am laptop ( 4 gb rami ddr3 , procesor intel 2.5 , placa video intel hd graphic 1 gb ) va rog daca ma puteti ajuta ..
salut , ma puteti ajuta va rog , mi-am cumparat recent cs pe steam si nu am fps .. am 100 fps in meniu iar cand intru in joc 9 fps .. am laptop ( 4 gb rami ddr3 , procesor intel 2.5 , placa video intel hd graphic 1 gb ) va rog daca ma puteti ajuta ..
Nu e locul potrivit unde sa intrebi, deschide topic la Steam -> Help daca ce-ti zic eu acum nu te ajuta.
Instaleaza-ti driverele laptop-ului de pe CD (daca-l ai) sau cu Driver talent.
0 members, 2 guests, 0 anonymous users