Tin sa te contrazic. Cum poti spune ca "lumea" se duce in concedii, la mare, la munte etc, cand stim bine cu totii cine frecventeaza jocul aceste. Doar copiii, care acum sunt in vacanta si au timp liber mai mult ca oricand. Dar voi faceti comunitati, in speranta ca o sa dati "tunul" cel mare...uite ca nu o sa fie chiar cum credeti voi. Si lua-ti-o ca pe un sfat ce va zic acum.
PS : Plus ca nu am vazut niciodata sa spuna unul de aici ca e rau sau macar ca nu e bine ce face eduard sau verde....toti, daca posteaza ceva verde sau eduard bun/rau o luati de bun. Nu cred ca asta e modul de a se dezvolta o comunitate, sa fiti toti pro, la ce fac "sefii ai` mari".
Stiu, ca acum toti o sa ma injurati, ca vezi doamne, nu-s de acord cu ei si ca am avut curajul sa deschid gura. Dar repet, e doar opinia mea, va convine...bine, nu va convine si mai bine
Ca bine zici prietene, e doar opinia ta, noi o sa ne facem treaba in continuare si o sa dezvoltam ambele comunitati, in timp ce tu o sa stai sa privesti cum te-ai inselat in cele spuse mai sus.