Creatii bune in general.
Nu imi place textul de la prima semnatura...
Incearca sa mai schimbi textul, in special la avatare (font, culoare, pozitionare).
Te astept cu o parere in portofoliul meu.
K.W.!
Creatii bune in general.
Nu imi place textul de la prima semnatura...
Incearca sa mai schimbi textul, in special la avatare (font, culoare, pozitionare).
Te astept cu o parere in portofoliul meu.
K.W.!
Intradevar ai de lucrat la text , pozitionare,font,culoare asa cum ti-a zis si kevin .a pe langa asta mai ai de lucrat incearca a pui border pe overlay 1px iar la text secundar foloseste: Zepto pe 8 px
Intradevar ai de lucrat la text , pozitionare,font,culoare asa cum ti-a zis si kevin .a pe langa asta mai ai de lucrat incearca a pui border pe overlay 1px iar la text secundar foloseste: Zepto pe 8 px
La poziţionare eu nu am probleme,textul secundar este bun ăsta pe care îl folosesc,iar borderul există pe toate lucrările mele.
Edited by Tenerifeee, 20 February 2014 - 08:11 PM.
Imi plac userbar-urile. Mi-se pare mie sau text-ul este putin pixelat, la avatare?
Smudge-urile imi plac. Culorile si efectele perfecte. Iti meriti gradul. Apropo, bafta cu desgineru si sa te tii de treaba.
Edited by TAKKEN., 23 February 2014 - 10:21 PM.
Vai, vai, vai
![]()
Astea sunt super tari!
Bravo tino tot asa esti foarte bun!!
Puteai sa lucrezi putin mai bine la text deoarece se vede pixelat,in rest lucrarile imi plac,blurului,textul,culorile le alegi bine.
Bafta cu noul grad !
se vede pixelat
Așa vreau eu să iasă, uneori se mai întâmplă să fie pixelat ,dar îi crește calitatea.
Imi place blurul, e ordonat.
-
La asta ai pus cam prea mult brush pe render, daca mai scadeai putin din op era mai bine.In rest foarte bine, iti meriti gradul.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users