SIGNATURES
Edited by Tarhi, 31 July 2013 - 05:34 PM.
Continut editat pentru reclama .
SIGNATURES
Edited by Tarhi, 31 July 2013 - 05:34 PM.
Continut editat pentru reclama .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SIGNATURES
![]()
Suprbe , dar mergea şi un text
Faci reclama ..
Edited by Cherry :3., 31 July 2013 - 05:29 PM.
Sunt frumoase, daca ai pune si un text.. Scoate primele doua semnaturi ca ai reclama in ele.
Primul post a fost editat fiind scoase semnăturile cu pricina ,deci nu mai fac reclamă.
SIGNATURES
Edited by SEF DE TRIB, 31 July 2013 - 07:49 PM.
Simple dar cu bun gust! Te asteptam si cu alte creatii desi nu ai text unele chiar nu au nevoie si vorbesc de la sine.
Prea mari faci avatarele . Dimensiunile sunt 150x200 la noi, dar mai exista si 150x250 . Semnaturile sunt bune, desi la cea cu ford nu prea era nevoie de text ...
Muţumesc de aprecieri!
Edited by SEF DE TRIB, 01 August 2013 - 11:34 AM.
superbe creatii...imi place stilu..curat ..aranjat...felicitari, continua sa lucrezi...bafta si toate cele bune.
Foarte frumoase dar mai diversifica fontul
E fiecare cu stilul lui si bunul plac , nu trebuie sa spui tu ce sa faca.
Sef , ai reclama in primele creatii.
Reusite dar incearca sa le faci 150x200 nu suntem de'acolo de unde vii tu.
E fiecare cu stilul lui si bunul plac , nu trebuie sa spui tu ce sa faca.
Sef , ai reclama in primele creatii.
Reusite dar incearca sa le faci 150x200 nu suntem de'acolo de unde vii tu.
Nu prea sunt obişnuit să le fac aşa de mici, îşi mai pierd şi din claritate, trebuie să măresc şi rezoluţia, este ceva mai complicat când încerc să mă axez pe astfel de dimensiuni. Voi încerca să le fac mai mici.
Cât despre reclamă vezi că de la tine a rămas când ai dat quote, în primul post al portofoliului nu mai există nici o lucrare ce conţine reclamă.
Depinde si cum lucrezi tu la claritate , mie imi ies clare si pe 150x200 cat despre reclama este la signature cu oana si primele 2 avatar pt darkone.
Depinde si cum lucrezi tu la claritate , mie imi ies clare si pe 150x200 cat despre reclama este la signature cu oana si primele 2 avatar pt darkone.
Nu mai pot să dau edit ,nu ştiu ce are, ciudat forumul vostru ,nu pot să şterg posturi făcute de mine sau să editez posturi făcute de mine.
Nu mai pot să dau edit ,nu ştiu ce are, ciudat forumul vostru ,nu pot să şterg posturi făcute de mine sau să editez posturi făcute de mine.
Ca membru, poti da edit doar in primele 24 ore.
On : Avatarele sunt bune, dar textul mi se pare pixelat.
And a little gift for Cherry.
Edited by Pure;, 02 August 2013 - 10:13 PM.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users