Imi pare rau pentru tine daca gandesti asa, viata merita traita.
Sorine cu parere de rau eu in locu tau m-as sinucide !!
![]()
Imi pare rau pentru tine daca gandesti asa, viata merita traita.
Sorine cu parere de rau eu in locu tau m-as sinucide !!
![]()
exact. Videoclipurile mai lungi. Vorbește cat mai clar,trebuie sa vorbești pentru toată lumea si toți sa inteleaga.1like si un subscribe , sa cresti mare .
Incearca sa vb mai clar , da nici chiar ca un tocilar..
Incearca sa fac videourlle mai lungi
Bafta!
M-am gandit sa va vorbesc despre o noua teorie legata de un serial animat vechi de pe Cartoon Network. De data aceasta despre Samurai Jack. Sper sa va placa
Edited by Sorin.V, 03 February 2014 - 04:41 PM.
O teorie la fel de scurta in legatura cu ultimul episod, poate cei de la Cartoon Network au ramas in pana de idei si au folosit acelas oras, pancarde s.a.m.d. am mai intalnit si la alte desene de a lungul timpului asa ceva.
Era mai ok daca pe fundal puneai niste faze haioase cu Jack si nu cu un joc total paralel cu subiectul tau.
O teorie la fel de scurta in legatura cu ultimul episod, poate cei de la Cartoon Network au ramas in pana de idei si au folosit acelas oras, pancarde s.a.m.d. am mai intalnit si la alte desene de a lungul timpului asa ceva.
Era mai ok daca pe fundal puneai niste faze haioase cu Jack si nu cu un joc total paralel cu subiectul tau.
Am mai observat si eu caractere din alte seriale fiind schitate intr-un anumit serial. Dar de obieci producatorii sunt aceeasi. Jocul e ca sa ai la ce sa te uiti in plus pe langa ce zic. Voi mai pune si poze peste joc daca mai fac.
Testul cubului este un test destul de simplu. Pentru a-l face trebuie sa-ti folosesti imaginatia, iar la sfarsit iti va spune cate ceva despre tine care poate se potriveste. Mult succes !
0 members, 1 guests, 0 anonymous users