Tinem sa va anuntam ca s-a ajuns la o situatie in care forumul CS16 ruleaza din ce in ce mai bine si acesta este din ce in ce mai populat. Miile de membri care se inregistreaza lunar sunt fantastice si bine primite, insa lucrurile din spatele acestora ne pune pe gandit, daca o sa reziste hostul la o marire tarfic ce poate urma.
I. Tocmai din aceasta cauza trebuie sa luam urmatoarele sacrificii, adica micsorarea tuturor categoriilor ale serverelor:
- se accepta maxim 2 categorii cu subforumuri si 18 subforumuri sau un total de 20 de subforumuri
- se accepta suplimentar doar o categorie de tip "EVidenta on-line" la care sa fie atasate subforumuri de tipul "Redirect link"
Aceste modificari ne-au fost recomandate de persoane care lucreaza in IPBoard de ani de zile, nu facem asta ca asa ne-am trezit noi.
Dorim sa incepem micsorarea acestor sectiuni cat mai repede, asa ca va rog sa ne lasati noul model dorit la sectiunea Owner claims.
Sa fim pe acelasi punct de discutie, va aratam cum arata:
Categorie cu subforumuri (permise doar 2)
Subforum (permise doar 20, iar 18 in cazul celor 2 categorii)
Evidente on-line (permise doar 1 categorie si pana la 6 subforumuri)
II. Daca tot v-am luat, de ce sa nu va si dam altceva la schimb?
Anuntam cu bucurie ca am implementat un sistem in care va puteti administra(la propriu) singuri categoria serverului. Puteti pune text colorat, iconite, stelute sau ce va mai trece prin cap. In caz ca nu sunteti familiari cu limbajul html, va invitam pe sectiunea Development.
Accesul la acest sistem il detin doar cei cu gradul "Owner server", din astept motiv va rugam sa nu dati acest grad celor care va ies in cale si va cer acest grad. Daca stricati ceva, nu va fi responsabilitatea noastra.
Tutorial video modificare sectiune server: