Jump to content

- Advertisement -
Photo

[CS16] O serie de modificari privind categoriile serverelor

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
28 replies to this topic

EduArT

*
POPULAR

Tinem sa va anuntam ca s-a ajuns la o situatie in care forumul CS16 ruleaza din ce in ce mai bine si acesta este din ce in ce mai populat. Miile de membri care se inregistreaza lunar sunt fantastice si bine primite, insa lucrurile din spatele acestora ne pune pe gandit, daca o sa reziste hostul la o marire tarfic ce poate urma.

I. Tocmai din aceasta cauza trebuie sa luam urmatoarele sacrificii, adica micsorarea tuturor categoriilor ale serverelor:
- se accepta maxim 2 categorii cu subforumuri si 18 subforumuri sau un total de 20 de subforumuri
- se accepta suplimentar doar o categorie de tip "EVidenta on-line" la care sa fie atasate subforumuri de tipul "Redirect link"

Aceste modificari ne-au fost recomandate de persoane care lucreaza in IPBoard de ani de zile, nu facem asta ca asa ne-am trezit noi.

Dorim sa incepem micsorarea acestor sectiuni cat mai repede, asa ca va rog sa ne lasati noul model dorit la sectiunea Owner claims.

Sa fim pe acelasi punct de discutie, va aratam cum arata:

Categorie cu subforumuri (permise doar 2)

Spoiler

Subforum (permise doar 20, iar 18 in cazul celor 2 categorii)

Spoiler

Evidente on-line (permise doar 1 categorie si pana la 6 subforumuri)

Spoiler

II. Daca tot v-am luat, de ce sa nu va si dam altceva la schimb?
Anuntam cu bucurie ca am implementat un sistem in care va puteti administra(la propriu) singuri categoria serverului. Puteti pune text colorat, iconite, stelute sau ce va mai trece prin cap. In caz ca nu sunteti familiari cu limbajul html, va invitam pe sectiunea Development.

Accesul la acest sistem il detin doar cei cu gradul "Owner server", din astept motiv va rugam sa nu dati acest grad celor care va ies in cale si va cer acest grad. Daca stricati ceva, nu va fi responsabilitatea noastra.

Tutorial video modificare sectiune server:

• TYGA, GIX, cosmin701 and 33 others like this

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
  • Country: Country Flag

Multumim foarte mult ! Toate acestea vor duce doar catre o imbunatatire a calitatii si organizarii forumului .

Cand se vor verifica serverele daca respecta regulamentul prezentat ? Si totodata vad ca inca cel putin eu , nu am permisiune de a folosi 'Manage forum' , doar hidden / unapproved . 

Edited by Nasacryl, 26 July 2013 - 12:01 AM.

EduArT

In cazul tau pune alt owner sa-ti faca dupa dirijarile tale.

Trebuie sa ai grupul principal "Owner server" ca sa poti accesa, insa tu ai "Moderator".

• znk -, Nasacryl and yLLuSioN like this

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Restructurarea forumurilor se va face dupa un model anume de forum si alternativ prin tichet cateva modificari ? 

Edited by Nasacryl, 26 July 2013 - 03:05 AM.

Cenzurat;x

Cenzurat;x

Fost News Team

• Retired
  • 2315 posts
  • 395 topics
  • Joined 09-March 13

Asta mai mult a fost dupa parerea mea un raspuns la multe propuneri  pt forum ?  In fine cred , ca este chiar foarte bine , forumul evolueaze repede si bine ! Nu stiu daca multi owneri actuali au vazut cum era forumul prin 2010 si cum este acm deci este o evolotie jos palaria. ^:)^

KOVALSKI!

KOVALSKI!

Gamer Member

• Membru
  • 893 posts
  • 122 topics
  • Joined 12-January 13

Felicitari pentru ceea ce faci eduart .. !!! Cu un fondator ca tine aceasta comunitate va fi 1 din tara. Congratz

Multumim foarte mult ! Toate acestea vor duce doar catre o imbunatatire a calitatii si organizarii forumului .

Cand se vor verifica serverele daca respecta regulamentul prezentat ? Si totodata vad ca inca cel putin eu , nu am permisiune de a folosi 'Manage forum' , doar hidden / unapproved .

Mama Nasacryl deci jur ca nu inteleg ori ca ai un bot setat ori ca inafara de forum nu ai ce face, dar tu la fiecare topic dai reply in maxim 3 minute =))

Edited by Imho_R, 26 July 2013 - 12:12 PM.

pusExX

pusExX

Platinum Member

• Membru
  • 1025 posts
  • 100 topics
  • Joined 05-April 13
Felicitari pentru ceea ce faci eduart .. !!! Cu un fondator ca tine aceasta comunktate va fi 1 dintara. Congratz Nasacryl, on 26 Jul 2013 - 12:56 AM, said: Multumim foarte mult ! Toate acestea vor duce doar catre o imbunatatire a calitatii si organizarii forumului .   Cand se vor verifica serverele daca respecta regulamentul prezentat ? Si totodata vad ca inca cel putin eu , nu am permisiune de a folosi 'Manage forum' , doar hidden / unapproved . Mama coaie deci jur ca nu inteleg ori cai un bot setat ori ca inafara de forum nu ai ce face, dartu la fiecare topic dai reply in maxim 3 minute

Sper ca esti beat, daca nu, imi este mila de tine,sincer iti spun ! Oricum ,se vede "cai" un limbaj de mahala !

Edited by pusExX, 26 July 2013 - 03:24 AM.

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Sper ca esti beat, daca nu, imi este mila de tine,sincer iti spun ! 

Lasa-l in pace , nu merita osteneala nici unui reply . Daca asta e parerea care si-a format-o despre mine , o respect . 

• greeNNN . likes this

EduArT

Hei, va rog sa va pastrati discutiile pentru alte zile/topicuri. Totusi e anunt cu privire la niste modificari majore, nu cine a zis ce si nu mai stiu ce.

@  Imho_R, avetisment.

Restructurarea forumurilor se va face dupa un model anume de forum si alternativ prin tichet cateva modificari ? 

Fiecare detinator e liber sa-si faca dupa bunul plac, insa in limitele cerintelor noastre. Insa cei care nu au idei sau na, ma rog.. o sa ne ocupam weekendul acesta de romania si cs de unde puteti prelua idei. Si da, totul se rezolva prin tichet la owner claims.

• LiQuiDz @ CS16, Nasacryl, yLLuSioN and 2 others like this

FronnnT

FronnnT

Fost Designer

• Retired
  • 1015 posts
  • 51 topics
  • Joined 29-January 13

O idee foarte buna cu accesul "manage forums" dar nu stiu cati mai doresc sa-si mai modifice categoriile fiindca vine bine si fara text colorat etc :)

KiNG.

KiNG.

Fost Designer

• Retired
  • 708 posts
  • 54 topics
  • Joined 02-June 13

Felicitarile mele ,acum fiecare isi poate edita ceea ce vrea fara tichet la Owner claims...

Ideea este foarte buna... Daca se poate ne spui cine a venit cu ea?

Luciann1009

Ar fi o idee buna daca am avea si acces sa stergem / adaugam subforumuri noi asa noi putem doar modifica numele /descriere /parola  daca vrem sa adaugam stergem ceva tot la ticket ajungem 

La ce a zis kenveloo nu are rost sa mai zic nimica :)) :-j

Edited by Lucian:X EuRoPa, 26 July 2013 - 10:14 AM.

kEnvELo;

kEnvELo;

No Limit Member

• Membru
  • 5607 posts
  • 485 topics
  • Joined 13-September 12

Este destul atat lucian, astfel administratorii ce ar mai face?

Foarte frumos eduart !

Andrei;

Andrei;

Administrator

• Administrator
  • 3201 posts
  • 398 topics
  • Joined 16-December 12

Foarte bine,era si cazul sa se implementeze aceste schimbari. Dar eu daca am grad de moderator nu voi putea "edita" forumul serverului ? Asa am inteles... nu se poate face nimic ?

Edited by Artick, 26 July 2013 - 10:23 AM.

Guest_Mr.KEKE_*

Guest_Mr.KEKE_*
  • Guests
  • Joined --

si aceasta modificare este foarte folosituare atat pt owneri cat si pt administratori 

felicitari EduArT

Edited by BO><, 26 July 2013 - 10:43 AM.

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
Asa am inteles... nu se poate face nimic ?

Singura cale de acces este sa ai grupul principal Owners , iar noi avem Moderator . Vorbeste cu un Owner sa faca modificarile ce le doresti

Hmm .. :-w.

Cum adaug iconite,stelute samd.

Dupa cum a spus si Eduart este nevoie de cateva cunostinte HTML . O sa  va fac eu un tutorial video zilele astea sau diseara !

Edited by Nasacryl, 26 July 2013 - 07:33 PM.

kEnvELo;

kEnvELo;

No Limit Member

• Membru
  • 5607 posts
  • 485 topics
  • Joined 13-September 12

Verdeee

Verdeee

Founder

• Retired
  • 5710 posts
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10
 Puteti pune text colorat, iconite, stelute sau ce va mai trece prin cap. In caz ca nu sunteti familiari cu limbajul html, va invitam pe sectiunea Development.

Mahony

Mahony

Power Member

• Membru
  • 64 posts
  • 19 topics
  • Joined 01-July 13

sau ii dai un pm lui iCe el sigur te va ajuta cu prima ocazie :)) nasacryl mai bine lasal pe ice ca iti da clasa .. ai promis multe dar nu teai tinut de multe .

http://forum.cs16.ro...73-development/ aici puteti pune intrebari .. va raspunde ice si aia din staff

http://forum.cs16.ro...tru-incepatori/ aici citesti si inveti css si html

aveti si un tutorial .. 

Slow.

Slow.

Fost Moderator

• Retired
  • 5763 posts
  • 575 topics
  • Joined 30-March 12

Am urmarit tutorialul si mie nu imi apare a 3 prostie:P aia de a edita.E

Edit: am vb cu nasa si mi-a zis dc nu merge:Dam grup Premium principal.

Edit2: mda am de modificat tot forumu:)) la cate subcategori am eu vai de mine:| depasesc mult.O sa fac in wekendu asta promit.Va rog inca sa nu umblati la mine pe forum a modificati ceva (adica rog administratorii sau cei care au acces,o sa rog un Owner sa imi modifice)

Edit 3: Uitati eu am inceput sa modific culorile la scris pe forum: http://forum.cs16.ro.../forum/174-rds/

Dar nu am acces a bag imagini...

Edited by Secret!, 26 July 2013 - 10:45 PM.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users