Jump to content

Photo

Descriminari de orice tip - INTERZIS

- - - - -

• Please log in to reply
7 replies to this topic

EduArT

*
POPULAR

Dupa cum scrie si pe site-ul www.CS16.ro

Acest site este produsul unei echipe independente, fără implicații politice sau de natură discriminatorie. CS16.ro face parte dintr-o rețea națională de site-uri de acest gen și are ca obiectiv principal — prin colaborare sau studiu independent — promovarea oricărui tip de informație legate de jocul Counter-Strike 1.6. Toate materialele prezentate sunt proprietatea CS16.ro sau a autorilor respectivi, acolo unde este specificat și se supun regulilor Creative Commons. Responsabilitatea asupra conținutului mesajelor aparține celor ce le-au postat. Echipa CS16.ro, site-ul cat și forum-ul prezent nu pot răspunde în cazul unor eventuale prejudicii cauzate de aceste mesaje.

Conducerea retelei CS16 Gaming nu este implicata in politica, rasism sau descriminari de orice natura (religioasa sau nationalitate). Atragem atentia tuturor membrilor sa inceteze cu diverse atacuri care au ca scop injosirea anumitor membrii ale comunitatii. Suntem o comunitate de gaming, nu o televiziune unde putem protesta anumite neplaceri ce se intampla in viata de zi cu zi, aici e fps cu fps.

www.CS16.ro este o comunitate de gaming unde trebuie sa convietuim cu totii, nimeni nu este mai presus fata de celalalt.

Aceste miscari nu se vor rezuma la un simplu anunt, vor urma ban-uri si suspendari.

Logica:

Cum englezii si alte nationalitati ne clasifica precum "tigani", ne deranjeaza. Daca noi acuzam alte persoane ca fiind "bozgori" ii deranjeaza. Priviti lucrurile din alta perspectiva si nu va mai lasati manipulati de massmedia.

Daca vrei sa schimbi lumea, incepe cu tine!

(Offtopicul va fi penalizat cu warn de 5 puncte.)

• TYGA, POLARSOOON, Asus. and 28 others like this

Slow.

Slow.

Fost Moderator

• Retired
  • 5763 posts
  • 575 topics
  • Joined 30-March 12
  • Country: Country Flag

Stiu la cine te referi.Am vorbit cu el si a zis ca se calmeaza.

Nu am ce ii face e microbist.

TYGA

TYGA

Fost Administrator

• Retired
  • 9299 posts
  • 604 topics
  • Joined 18-June 11

Stiu la cine te referi.Am vorbit cu el si a zis ca se calmeaza.

Nu am ce ii face e microbist.

Este vorba de toata lumea, nu doar de cativa.

Toata lumea este egala, indiferent de natie/culoare etc.

Multi au semnaturi cu ''Respecta si vei fi respectat'', putini pun in practica.

• Asus., Jocky ;x, yLLuSioN and 1 other like this

fcK.

fcK.

Addicted Member

• Membru
  • 233 posts
  • 18 topics
  • Joined 16-May 13

Nu cred ca se refera la cineva anume deoarece majoritatea sunt lipsiti de respect fata de aceea ce au alta nationalitate.Acum nu o sa mai fie discutii de ce se da war/ban pt discriminare!

LemonHD

LemonHD

Banned

• Banned
  • 182 posts
  • 43 topics
  • Joined 02-August 13

Deductia logică si sănătoasă e următoarea:romanii au vocatia autocriticii si nu de ieri de azi.Pe acest fond existent de autocritica, pesimism si fatalism mioritic, inradacinat in cultura noastra s-a pliat in ultimii ani un discurs de factura maligna. Mesajele sunt transmise pe multiple canale: prin media TV (in special emisiunile de stiri, cu atentie speciala pentru stirile senzationaliste de tipul “Stirilor de la ora 5″), prin presa scrisa via “ziare” tabloid precum Libertatea, Can-Can etc, si chiar prin cultura traditionala: film, teatru, romane, carti de istorie.

Concluzia/rezolvarea problemelor:DACA VREI SA SCHIMBI LUMEA,INCEPE CU TINE!!

Eduart,frumoasa intentia ta de a schimba concluziile/gandurile membrilor acestei comunitati.RESPECT! =d>

Edited by LemonHD, 07 September 2013 - 10:18 AM.

Instabil

Instabil

Fost Moderator

• Retired
  • 1241 posts
  • 75 topics
  • Joined 24-June 11

Dupa parerea mea de Extremist Nationalist Roman sunt de parere ca fiecare are dreptu la opini si pareri fie bune sau rele asupra unoi etni/actualitate politica sau concluzi rasiale.... pentru ca parerile nu ti le poti ascunde sau nega PUNCT Aspectul acesta nu la pus in discutie nimeni

Peace and Love !!!

• IvanX_X, bulaNNNNNNNN, MARQUiZ and 2 others like this

EduArT

Da, ce spui nu este gresit din nici un punct de vedere. Insa noi nu dorim sa permitem dezvoltarea acestor tipuri de subiecte, dorim sa ne axam pe gaming si nu pe politica. Daca parerile si opiniile ar fi exprimate intr-un mod creativ, ca si o idee nu ar fi probleme, dar catalogand anumite diferente prin cuvinte jignitoare nu isi au rostul.

• Jocky ;x, ALEXANDRU.AX and LemonHD like this

Daniel^

Daniel^

Power Member

• Membru
  • 72 posts
  • 37 topics
  • Joined 17-October 10

Suntem un popor imbibat cu ura. Exista si explicatii, bineinteles, pentru care marea parte a poporului roman (ca momentan despre el vorbim) e rasist, in principiu lipsa de educatie iar mai apoi dezinformarea pe care o primeste inca din scoala ca intr-un final sa fie, scurt si la obiect, din cauza limitarii mintale.

Trebuie sa fim constienti de un lucru, lucru de care vom fi si noi responsabili, generatiile din urma, invata generatiile ce vin. Noi suntem singurii responsabili pentru cum vor ajunge copiii nostri.

• fiskoff likes this

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users