Poza a 2 nu merge .
Baga un link de la profilu lui pt ca eu nu-l gasesc la SEARCH
Edited by Cenzurat;x, 09 January 2014 - 03:03 PM.
Poza a 2 nu merge .
Baga un link de la profilu lui pt ca eu nu-l gasesc la SEARCH
Edited by Cenzurat;x, 09 January 2014 - 03:03 PM.
Edited by aSisTeNNNt. :3, 09 January 2014 - 03:07 PM.
calm
1. http://postimg.org/image/4ab4jgn2h/
2. http://postimg.org/image/v8lolx5rl/
3. http://postimg.org/image/eyaa4k7nj/ Asta ca sau dai tu edit
1. LA MANA VERIFICA IP SI VEDE CA TU ESTI .
2. La mana acelasi mail .
3. La mana mai treci pe la scoala .
4. La mana ai sa ramai fara admin pe ambele servere ma asigur eu de asta .
5. La mana Frauda / multy acount => ban IP .
6. Salut !
Edited by TYGA, 09 January 2014 - 06:34 PM.
Am prins si eu unu, I-am dat pm la Verdeee, si daca jucatorul are ip dinamik, o sa scape, sau va fi urmarit pe toate nickurile facute, acest om ma dispera de mult timp .
Am prins si eu unu, I-am dat pm la Verdeee, si daca jucatorul are ip dinamik, o sa scape, sau va fi urmarit pe toate nickurile facute, acest om ma dispera de mult timp .
Iti zic sa ai rabdare,verde sigur il va identifica si pedepsi.
Nimeni nu scapa:)
Edited by RaideZ @ Smile., 10 January 2014 - 07:40 PM.
Stii ca exista si posibilitatea de a verifica ipurile?
Tu stii macar la ce ma refer?:
Deci:
Eu imi fac 2 conturi de messenger
Pe unu care fac printuri , altu pe care scriu.
Caut un nume pe forum... de exemplu Turbofin @ZM ( Radom ales)
Pe contul de messenger pe care am scris ca caut cont.. scriu ca sunt Turbofin @ZM si nush ce...( Dar Turbofin nu este contul meu )
Cum isi da seama cineva ca ceea ce a scis este adevarat? atata timp cat scrie doar cu contul lui de pe forum despre acel user? si printurile sunt pe mess?
Edited by Unstoppable @ZM, 12 January 2014 - 04:20 PM.
Tu stii macar la ce ma refer?:
Deci:
Eu imi fac 2 conturi de messenger
Pe unu care fac printuri , altu pe care scriu.
Caut un nume pe forum... de exemplu Turbofin @ZM ( Radom ales)
Pe contul de messenger pe care am scris ca caut cont.. scriu ca sunt Turbofin @ZM si nush ce...( Dar Turbofin nu este contul meu )
Cum isi da seama cineva ca ceea ce a scis este adevarat? atata timp cat scrie doar cu contul lui de pe forum despre acel user? si printurile sunt pe mess?
Nu cred că poți să faci un id de mess care există deja. Se poate verifica id-ul celui suspectat, stai liniștit.
acum ca primiti un grad sper ca nu o sa va faceti fiecare un cont de pe alte calculatoare (cei cu conturi cat de cat vechi) , le lasati cateva zile sa nu bata la ochi si sa dati PM-uri intre voi doar pentru un grad.
Nu zic ca a facut cineva ca nam dovezii pentru asa ceva .
O simpla parere a unui user obisnuit ca mine.
acum ca primiti un grad sper ca nu o sa va faceti fiecare un cont de pe alte calculatoare (cei cu conturi cat de cat vechi) , le lasati cateva zile sa nu bata la ochi si sa dati PM-uri intre voi doar pentru un grad.
Nu zic ca a facut cineva ca nam dovezii pentru asa ceva .
O simpla parere a unui user obisnuit ca mine.
Stai calm ,relaxat, de aceea sunt cei din staff ,sa nu crezi ca nu se fac proceduri de verificare.Cei care recurg la astfel de fapte cu siguranta vor fi sanctionati.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users