Jump to content

Photo

Demo andy

• This topic is locked This topic is locked
29 replies to this topic

SEBBEN

SEBBEN

Advanced Member

• Membru
  • 171 posts
  • 33 topics
  • Joined 27-May 13
  • Country: Country Flag
astea sunt vrajeli cu rezolutia , etc . Si tin minte ca ai mai fost prins intr-o comunitate cu wall . Daca te duc pe eac nu faci frag . In legatura cu demo , nu prea am ce sa vad .. Faza aia de la cocos te-a cam dat de gol ... Sa vedem ce zice Serjj .

Andyy.

Andyy.

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 46 posts
  • 19 topics
  • Joined 21-May 13
Wakldeen nu suferii de EAC, iti joc EAC on cand vrei tu, oke? Hai, da server-ul.

xTreM BooK

xTreM BooK

Member

• Membru
  • 53 posts
  • 11 topics
  • Joined 27-May 13
Namperuz da mai veziti de treaba nu te supara pe mine dar in regulament nu scrie "limbajul" asa in al 2-lea rand nu cred ca avea wall deoarece se vedea in demo peretele . Depinde asta depinde daca a fost editat sau nu iar eu zic ca andy sa ramana pe sv. Puteti da T/C.

KOVALSKI!

KOVALSKI!

Gamer Member

• Membru
  • 893 posts
  • 122 topics
  • Joined 12-January 13

Namperuz da mai veziti de treaba nu te supara pe mine dar in regulament nu scrie "limbajul" asa in al 2-lea rand nu cred ca avea wall deoarece se vedea in demo peretele . Depinde asta depinde daca a fost editat sau nu iar eu zic ca andy sa ramana pe sv. Puteti da T/C.

el e sefu , dati T/C.

Andy copil de 14 ani , care joaca cu wall , si a fost prins cu demo acum. si asta "Dati T/C."

limb0s

limb0s

Master Member

• Membru
  • 2393 posts
  • 242 topics
  • Joined 17-July 11

el e sefu , dati T/C.

Andy copil de 14 ani , care joaca cu wall , si a fost prins cu demo acum. si asta "Dati T/C."

Nu vezi ma ca e rupt de viata si e doar un copil, ce ai vrea sa cer de la el? esti total pe langa xtrem. Sa imi vad de treaba mea? bai frate tu vezi ce vorbesti pe aici ? dex , limba romana , se vedea in demo peretele, depinde asta depinde , vorbesti de siteuri inloc sa te uiti la demo.. Habar nai sa te exprimi copilule, sa te faci inteles, cum sa mai fii capabil sa deduci ceva din ce zic eu aici. Ce dovada dai tu compartament/ limbaj , servar/forum cand tu esti vai de capu tau. Mai sufera oameni buni pe servar , am 19 ani si sta spec la mix inloc sa joace ! Omfg de copii fara viata ca apareti din ce in ce mai multi. Iti joaca ala cu wall pe fata , uitate cum se uita pe sus frate la faza de la cutie , cat de ..... sa fii sa nu iti dai seama ? deduceai de unu singur frate la faza asta daca aveai experienta. Oricum am jucat cu el, dar paremea mea este ca si cu walu ala, tot varza ramai. Inca ceva as dori sa mai adaug la faza de pe mid, acolo erau 3 smokuri pretenas :

1) Unu dat de mine din baza pe conector si 2 date de doi tovarasi de ai mei pe jumate , sa va intre la rush (conector , mid)
2)DE unde l-ai vazut? desi era imposibil acolo fiind camuflat bine
3)Mai ziceam si eu daca te bagai din duck sa te uiti pin smoke in speranta ca vei vedea ceva , dar nimic tu nici un stres stai cu tinta fix si ii dai cap. Dovada frate, luai flasurile alea de la mine de pe zet si nu aveai nici un stres , nu erai panicat desi stiai ca noi timpu faceam rush. In cazul meu pendulam ba zet , ba banana pe rush tot timpu. Tu nici un stres la coloane expus , stateai lejer ca dor te uitai pin pereti si vedeai ca nu se baga nimeni. :))
4)

Auuu.. Doamne, imi cer mii de scuze baieti, am inregistrat pana acolo dupa am schimbat rezolutia, de pe 800 pe 1024..

Tocmai cu gura ta ai ziso si ti sa zic si dupa ce ai intrat sa ai demo on.
Intrun cuvant serjj , sper ca ai suficiente dovezi astfel incat xterm sa primeasca remove , respesctiv andy ban pe toate servarele. Nu am nimic cu nimeni , dar sunt servare private nu locuri unde sa copilaresti pe ele, sa stai spec si sa te uiti pe alti.

Ps: TC , la cererea adminului ! :D

Edited by NAMPERUZ, 11 July 2013 - 01:01 PM.

• KOVALSKI! likes this

Andyy.

Andyy.

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 46 posts
  • 19 topics
  • Joined 21-May 13
Namperuz, nici nu am sa citest ce ai scris. Absolut nimic, nu ma intereseaza ce zici tu. Sa vine Serjj si sa vedem ce zice. Salut!

..Nu m-am putut abtine. Faza cu flash-ul, TU ESTI?

Serjj, am peste 10 print-uri in care el ma injura de toti ... sa nu zic, ca isi baga si isi scoate, etc. Faza cu flash-ul din ZET am DEMO. M-am intors la faza aia :) Ti-l pun pe forum absolut cand vrei tu.

Serjj, daca vrei pun demo cu faza din zet cu flash-urile lui, si print-urile in care injura incredibil de mult.

Apropo, faza cu smoke-ul, ia da-i viewdemo si dai 1/2 speed, uitete cum face SR si eu am tras la nimereala, pur si simplu. N-am voie?

Edited by Andyy., 11 July 2013 - 01:49 PM.

KOVALSKI!

KOVALSKI!

Gamer Member

• Membru
  • 893 posts
  • 122 topics
  • Joined 12-January 13

Nu vezi ma ca e rupt de viata si e doar un copil, ce ai vrea sa cer de la el? esti total pe langa xtrem. Sa imi vad de treaba mea? bai frate tu vezi ce vorbesti pe aici ? dex , limba romana , se vedea in demo peretele, depinde asta depinde , vorbesti de siteuri inloc sa te uiti la demo.. Habar nai sa te exprimi copilule, sa te faci inteles, cum sa mai fii capabil sa deduci ceva din ce zic eu aici. Ce dovada dai tu compartament/ limbaj , servar/forum cand tu esti vai de capu tau. Mai sufera oameni buni pe servar , am 19 ani si sta spec la mix inloc sa joace ! Omfg de copii fara viata ca apareti din ce in ce mai multi. Iti joaca ala cu wall pe fata , uitate cum se uita pe sus frate la faza de la cutie , cat de ..... sa fii sa nu iti dai seama ? deduceai de unu singur frate la faza asta daca aveai experienta. Oricum am jucat cu el, dar paremea mea este ca si cu walu ala, tot varza ramai. Inca ceva as dori sa mai adaug la faza de pe mid, acolo erau 3 smokuri pretenas :

1) Unu dat de mine din baza pe conector si 2 date de doi tovarasi de ai mei pe jumate , sa va intre la rush (conector , mid)
2)DE unde l-ai vazut? desi era imposibil acolo fiind camuflat bine
3)Mai ziceam si eu daca te bagai din duck sa te uiti pin smoke in speranta ca vei vedea ceva , dar nimic tu nici un stres stai cu tinta fix si ii dai cap. Dovada frate, luai flasurile alea de la mine de pe zet si nu aveai nici un stres , nu erai panicat desi stiai ca noi timpu faceam rush. In cazul meu pendulam ba zet , ba banana pe rush tot timpu. Tu nici un stres la coloane expus , stateai lejer ca dor te uitai pin pereti si vedeai ca nu se baga nimeni. :))
4) Tocmai cu gura ta ai ziso si ti sa zic si dupa ce ai intrat sa ai demo on.
Intrun cuvant serjj , sper ca ai suficiente dovezi astfel incat xterm sa primeasca remove , respesctiv andy ban pe toate servarele. Nu am nimic cu nimeni , dar sunt servare private nu locuri unde sa copilaresti pe ele, sa stai spec si sa te uiti pe alti.

Ps: TC , la cererea adminului ! :D

degeaba , te obosesti sa tastezi , oricum Andy nu a inteles nimic :) tot pe faza lui ramane.

xTreM BooK

xTreM BooK

Member

• Membru
  • 53 posts
  • 11 topics
  • Joined 27-May 13
Se poate...

*SATANIC* @ CS16

*SATANIC* @ CS16

No Limit Member

• Membru
  • 4422 posts
  • 336 topics
  • Joined 11-January 12
Hopa hopa....eram cu Mapetz pe ts3 si l-a bufnit tare rasu dupa care ma rugat sa ma uit la un demo postat de andy asta :))
Ce credeti ca am vazut ? Se uita cu tinta prin perete...si el spune ca , daca nu se vede in demo playerii prin perete nu are wall :))
Clar...asta ia ban inca o data...
Mi se pare ca s-au scos toate banurile...

Edited by *SATANIC* @ CS16, 13 July 2013 - 06:56 PM.

limb0s

limb0s

Master Member

• Membru
  • 2393 posts
  • 242 topics
  • Joined 17-July 11
Noroc ca a venit nebunu de SATANIC cu raspunsu sau numbero uno! Hai serjj uitate si tu pe aici si dai ban la jucatore , deasemenea remove xtrem !

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users