Jump to content

Photo

Demo andy

• This topic is locked This topic is locked
29 replies to this topic

Andyy.

Andyy.

Member

• Membru
  • 46 posts
  • 19 topics
  • Joined 21-May 13
  • Country: Country Flag
Nick: Andy
Steam (numeric): STEAM_0:0:68001509
Servar : mix3
Demo (link download) : http://www.girlshare.ro/32667119.1
Edit pentru cl_suferinta 1 : http://www.girlshare.ro/32667119.1 Click? E acelasi. Salut
Steam-IDul Adminului Numeric : STEAM_0:0:64826875
Playerul / Adminul care cere demo: Janes English

Janes English ? : ce prost poate fi andy

Eu zic sincer ca tu esti prost, poti scrie link-ul si singur, nu trebuie sa dai "click". Salut

Edited by Andyy., 10 July 2013 - 06:23 PM.

xTreM BooK

xTreM BooK

Member

• Membru
  • 53 posts
  • 11 topics
  • Joined 27-May 13
=)) andy te rog eu furmos da si tu un edit si uploadeaza mai intai demoul :)) ai postat linkul pe care se posteaza :>!

Andyy.

Andyy.

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 46 posts
  • 19 topics
  • Joined 21-May 13
Ia scrie tu de mana ma prostutule link-ul, oke? Dupa comenteaza si jigneste. Sau daca esti chiar asa lenes/batut in cap, copy + paste la link.

Edited by Andyy., 10 July 2013 - 06:17 PM.

xTreM BooK

xTreM BooK

Member

• Membru
  • 53 posts
  • 11 topics
  • Joined 27-May 13
=)) am intrat pe link prietene si nu e nici un demo . N-ai postat nimica ia dai tu pe link si zi ce scrie . :| si nu mai comenta ca stiu eu ce zic.

xTreM BooK

xTreM BooK

Member

• Membru
  • 53 posts
  • 11 topics
  • Joined 27-May 13
Acum dai edit a? Bine macar ca pui demo acuma . Iti si bati joc de mine . Pui si tu edit ca ...
Aveai numa al doilea link si acum zici ca sunt ... Bine ma da lasa ca o sa vina vremea.

Andyy.

Andyy.

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 46 posts
  • 19 topics
  • Joined 21-May 13
X2 post +

http://www.girlshare.ro/32667119.1
Edit pentru cl_suferinta 1 : http://www.girlshare.ro/32667119.1 Click? E acelasi. Salut

acelasi demo, daca asa a fost primul link soarta, dai copy paste / scrii link-ul 'MANUAL', nu fii batut in cap. pa .

xTreM BooK

xTreM BooK

Member

• Membru
  • 53 posts
  • 11 topics
  • Joined 27-May 13
Acum pui demo nu ? Bravo tie ca iti bati joc de admini in cel mai mare hal. Data viitoare cand te prind ca mai faci asa dau ban din prima deci ma jur.

xTreM BooK

xTreM BooK

Member

• Membru
  • 53 posts
  • 11 topics
  • Joined 27-May 13
pai la edit poti sa dai unde vrei primu link . pot si sa demonstez. nu ma fa tu pe mne prost ca stiu eu ce ai facut. Am dat si eu edituri pe forum cand am facut cererea de admin /
cerere de remove. Nu mai fa tu pe cel mai tare din lume ca nu esti .

a da si nici macar nu merge download de demo.

Andyy.

Andyy.

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 46 posts
  • 19 topics
  • Joined 21-May 13
Cer sa vina mai repede un admin mai mare in grad si sa il faca pe acest 'batut in cap sa inteleaga ca este acelasi link, dar atunci cand am pus link-ul am dat paste peste www.fileshare.ro sau ce site era in model . Omule, este acelasi link, tu daca nu stii sa scrii de mana link-ul respectiv si sa intelegi ce am scris eu mai sus ^^, atunci esti degeaba. Cred ca orice om normal ar fii inteles asta.

Hai ca deja esti nesimtit. Fa ca mine. Ia cererea si da-i paste intr-un topic nou. Pune un link de girlshare peste link-ul cu model-ul : " Demo (download link) www.fileshare.ro , selecteaza fileshare.ro si pune peste ala link-ul, ce se intampla? Ee, se intampla fix ce s-a intamplat la mine. Acum nu mai comenta.

Nu merge nici link-ul, nu? Esti destept... Ai incercat cu alt browser?

Edited by Andyy., 10 July 2013 - 06:39 PM.

kiffer-

kiffer-

Member

• Membru
  • 29 posts
  • 4 topics
  • Joined 02-April 13
Are wall :)

xTreM BooK

xTreM BooK

Member

• Membru
  • 53 posts
  • 11 topics
  • Joined 27-May 13
A da si fi atent dai click pe primul link si vezi ce scrie. pe langa cel de-al doilea care l-ai postat acum.

=)) esti jos , kiffer zice ca ai wall esti out. O sa vb cu serjj despre ban. Bafta si salut!

Edited by xTreM BooK, 10 July 2013 - 06:42 PM.

xTreM BooK

xTreM BooK

Member

• Membru
  • 53 posts
  • 11 topics
  • Joined 27-May 13
Si andy e deja Lovemzq aici n-ai sanse 2 admini zic acelasi lucru . Ti-ai si batut joc de mine . Salut!

Andyy.

Andyy.

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 46 posts
  • 19 topics
  • Joined 21-May 13
De 2 ori x2 post + cer sa se uite cineva la demo, sa inteleaga ce greseala am facut cu select+backspace+paste la faza cu link-ul, iar pentru voi doi: Rog un admin cu grad mai mare sa VERIFICE log-urile si sa vedeti cum ma injurau amandoi. Iar dupa aceea, tot eu primesc gag. :)

Are wall :)

Are perete? Invata macar sa vorbesti engleza, wall este perete iar hack.. hack, daca stii ce inseamna termen-ul respectiv. WallHack* in concluzie.

Kiffer tine cu Janes, si, invers. Puteti verifica log-urile, aflati tot ce s-a intamplat. Uitati-va si ce vorbeau ei pe u@, cu siguranta se 'ajutau' in vreun fel.

A da si fi atent dai click pe primul link si vezi ce scrie. pe langa cel de-al doilea care l-ai postat acum.

A da, si fi atent, PUNE cursor-ul pe link si vezi ce scrie * , pentru marea ta cunostinta despre 'calculatoare'.

Intelege omule ca este unul si acelasi link, la primul am selectat www.fileshare.ro din

Demo (link download) : www.fileshare.ro
Am dat paste la link-ul meu si aia e.
Da, recunosc, am gresit si eu la lucrul acesta. Daca tu nu stii sa scrii link-ul manual, salut.

Tot tu esti destept? Bine acum ma duc si vb cu serjj daca e on Pa si ceau. Injuram? si tu ce faci acuma uite-te si tu la reclamatii cu injuratul adminilor si s-a spus ca nu cont daca injuram. GaGul l-ai primit pentru ca ti-am zis taci si pune demoul dar tu continuai . Taci odata din gura ca pot continua pana dimineata si tot tu pierzi.

Check logs. NU s-a intamplat asa.

Edited by Andyy., 10 July 2013 - 06:49 PM.

xTreM BooK

xTreM BooK

Member

• Membru
  • 53 posts
  • 11 topics
  • Joined 27-May 13
Tot tu esti destept? Bine acum ma duc si vb cu serjj daca e on Pa si ceau. Injuram? si tu ce faci acuma uite-te si tu la reclamatii cu injuratul adminilor si s-a spus ca nu cont daca injuram. GaGul l-ai primit pentru ca ti-am zis taci si pune demoul dar tu continuai . Taci odata din gura ca pot continua pana dimineata si tot tu pierzi.

xTreM BooK

xTreM BooK

Member

• Membru
  • 53 posts
  • 11 topics
  • Joined 27-May 13
Primul link arata la fel dar nu este cu nici un demo defapt este http://www.fileshare.ro/ iar al doile este tot la fel si are demo . Nu mai minti.
Sunt 2 situri diferite girlshare si fileshare. BfT

Edited by xTreM BooK, 10 July 2013 - 06:49 PM.

Andyy.

Andyy.

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 46 posts
  • 19 topics
  • Joined 21-May 13
De 3 ori x2 post. Bravo.

Nu mai minti.

Nu mai minti <- la prezent? Macar invata sa vorbesti romana, si dupa sa te contrazici.. Hai noapte buna, este ora 8, 'ora colgate' pentru tine.

Astept sa vina pana la urma un admin mai mare in grad.

Sunt 2 situri diferite girlshare si fileshare. BfT

Situri? Sau site-uri* ? :))) Doamne..

Edited by Andyy., 10 July 2013 - 06:51 PM.

xTreM BooK

xTreM BooK

Member

• Membru
  • 53 posts
  • 11 topics
  • Joined 27-May 13
=)) macar eu ma spal pe dinti cand ma culc nu ca tine si next scriu cum vreau nu ma inveti tu pe mine romana vroiai sa scriu mintii? Aici tu te-ai facut slab la romana nu eu sunt slabul uitete pe dex omule si atunci mai vb. ;) Te pup pa pa .!

Andyy.

Andyy.

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 46 posts
  • 19 topics
  • Joined 21-May 13
Deci clar, nu ma pot abtine. Da, ti-a cumparat mama ta pasta de dinti si te lauzi acum. Bravo.
'Si next scriu' ? Pe bune, tu combini Engleza cu Romana? Bravo omule, esti destept, vorbesc serios.
Dex? Tu daca nu cauti pe Google ce e ala DEX habar nu ai. - Dictionarul explicativ al Limbii Romane, pentru cultura ta generala in fata PC-ului, si corigent la Romana.
Ai zis "Nu mai minti", mintii, este un verb, a mintii. Prezent - mint, Viitor - Voi mintii, sa mint, etc , si Trecut - mintit. Reformuleaza propozitia. Nu mai minti este defapt la prezent, tu trebuia s-o faci pe viitor, nu mai mintii*, cu doi i. Chiar vrei sa te invat eu Limba Romana? Invata la scoala, succes.
Concluzie: Gandeste de 2 ori inainte sa scoti o prostie pe gura.
Oricum, un lucru este clar. Tu nu ai mai mult de 12 ani, si nu inteleg cum ai primit admin.

Edited by Andyy., 10 July 2013 - 07:23 PM.

limb0s

limb0s

Master Member

• Membru
  • 2393 posts
  • 242 topics
  • Joined 17-July 11
Remove xTreM BooK aka black out/james , esti rupt de viata fratioare, ciar nustiu cum ai admin. Se observa dupa comportamentul lui jalnic pe forum , sa nu mai zic de servar cum face.

In primu rand:

1)Andy , ce demo este asta? ai cateva faze, ai dat disconect si ai intrat iara. Aici imi vii cu cateva faze ? cand tie ti sa cerut tot mixu-l pe care tu lai dus pan la capat.
2) 2 in 1 nobbs, se vede walu si la tine si la ruptu ala de cocos :))))))))))))
3) Nu pea se mai poate juca pe servarele astea linistit de o bucata de vreme , din ce in ce mai multi codati.

Edited by NAMPERUZ, 10 July 2013 - 09:20 PM.

Andyy.

Andyy.

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 46 posts
  • 19 topics
  • Joined 21-May 13
Auuu.. Doamne, imi cer mii de scuze baieti, am inregistrat pana acolo dupa am schimbat rezolutia, de pe 800 pe 1024.. Acum nu stiu.. Asta este singurul demo pe care il am.

Ce se vede la Cocos? Ca il stie pe ala in stanga la final? Pff.. Nu ai vazut ca ala s-a retras? Nu era dupa cutie in dreapta, nu avea timp sa avanseze pana pe langa baza, ori era stanga ori a ajuns x2. :)

Nu pea se mai poate juca pe servarele astea ? Din cauza la codati? Dute frate pe EAC atunci! Nu mai suferii aici.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users