Esti cel mai bun designer ever , nu vrei sa-mi faci si mie un avatar ?
Sa fiu sincer uneori pui prea multa lumina , In ae te descurci bine cc-urile "e baza"
Ultimu smudge nu e prea reusit dar no , se intampla si la case mai mari .
Esti cel mai bun designer ever , nu vrei sa-mi faci si mie un avatar ?
Sa fiu sincer uneori pui prea multa lumina , In ae te descurci bine cc-urile "e baza"
Ultimu smudge nu e prea reusit dar no , se intampla si la case mai mari .
Mulţumesc pentru păreri şi sfaturi .
------------------------
Păreri la aceasta vă rog .
---------------------------
Fi'ţi liberi să îmi cereţi PSD la orice semnătură . Am salvat la fiecare .
---------------------
Ti-a iesit extraordinar ! Imi place foarte mult cum imbini culorile . Daca tot zici sa fim liberi , ne arati psd la semnatura asta ?
Ti-a iesit extraordinar ! Imi place foarte mult cum imbini culorile . Daca tot zici sa fim liberi
, ne arati psd la semnatura asta ?
Esti genial in arta PS . PS : Mersi ca m-ai invatat si pe mine sa salvez psd
.
Edited by eNr, 14 September 2013 - 04:59 PM.
Păreri sincere la smudge'ul şi la lucrarea în sine la cea cu Super Meat Boy .
------------------------------
---------------------------------
Daca nu`i dadeai acel contur rosu aprins, ar fi aratat aiurea, asa e bun. Si`mi place ca urmeaza aceeasi directie, parca zici ca se duce undeva. E buna lucrarea in ansamblu, mai ai insa de lucrat la smudgeuri.
Păreri sincere la smudge'ul şi la lucrarea în sine la cea cu Super Meat Boy . ------------------------------nu se vede textul deloc bn ,in rest arata bine!
Mulţumesc .
---------------------
Decupaj :
------------------
Semnătură smudge :
-------------------------------------------------
Mulţumesc .
---------------------
Decupaj :
------------------
Semnătură smudge :
-------------------------------------------------
renderul nu-i asa bine integrat , acele brushuri sunt cam slab smudge-uite si i sunt in spatele renderului , ceea ce nu-i bine . n-ai o sursa de lumina clara , textul cam neinteles
smudge-ul de baza e ok , am mai vazut asa ceva insa mai bine nu mai puneai textura aia si puteai pune spoturi , ori textura spot ori brush (spot acele pucte mai mari de lumina).
mai lucreaza la forme , cheers
Mersi CaineGFX .
--------------------
Am lucrat ceva la acest smudge . Daţi-mi nişte sfaturi .
---------------------------
New .
------------
--------------------------------
Păreri ?
-------------------------
Incredibila, esti printre cei mai buni frate, felul in care lucrezi ma muiat de tot , te mai asteptam cu altele, noroc in continuare.
--------------
ai grija cu formele , nu stau sa-ti comentez ultimele 3 creatii smudge in parte pentru ca voi face 1 post pentru toate 3
ai forme neclare o parte subtire una mare si groasa , si tot asa , urmareste niste tutoriale pentru a invata cum sa faci formele ca sunt neclare , oricum e bine ca si asa poti . unii se chinuie si formele astea sa le faca
cu putina rabdare o sa ajungi bine , intradevar smudge-ul e o tehnica grea dar niciodata sa nu spui niciodata
Semnatura noua lucrata pe Natural Render
------------------------
--------------------------
Pareri ?
0 members, 6 guests, 0 anonymous users