Frumoase toate , bravo !
Imi place cum lucrezi in PS
Edited by Ex0dus., 17 September 2013 - 08:31 PM.
Frumoase toate , bravo !
Imi place cum lucrezi in PS
Edited by Ex0dus., 17 September 2013 - 08:31 PM.
Up
Edited by Jocky ;x, 22 September 2013 - 08:45 AM.
Avertisment verbal -> foloseste butonul BUMP THIS TOPIC
Imi place foarte mult semnatura verticala! Felicitari! Si avatarele sunt dragute, poate ma inveti si pe mine stilul tau :3
Lucrezi excelent , dar sunt suparat pe tine ca nu mi-ai raspuns la cerere ,,laaauuuleee" . You are the best . ! Jos palaria in fata ta .
New .
------------
---------------
Pareri ?
textul cam blurat , eu in locul tau as fi facut in mai multe directii animatia .. cum vad ca se mai poarta , asa pare monotan pentru ca e la putine secunde , vezi poate dai rework ca in general avataru arata bine , vezi ca semnatura n-arata prea bine , eu as zice sa faci alta .. se vede prea mica gura , e neintegrata , chiar daca n-o incadrezi pe toata ,bag-o acolo ca lasi prea mult spatiu gol si n-ai nevoie de el ca se vede urat
bafta
Foarte frumos avatarul . Textura , efecte , border . Bravo bro' , daca vrei poti sa imi spui si mie fontul .
Foarte frumoasa , bravo ! imi place cum lucrezi
Edited by DaOsTaR ;x, 02 October 2013 - 09:10 PM.
Foarte frumos avatarul . Textura , efecte , border . Bravo bro' , daca vrei poti sa imi spui si mie fontul .
Xtreme .
------------
Multe pareri va rog .
Este foarte reusita aceasta creatie , textul este incardar corect , si este destul de clara ! Felicitari Fusion
Semnatura noua lucrata pe Natural Render
------------------------
--------------------------
Pareri ?
Cam simpla de realizat , efectele nu ma atrag deloc , textu cum ti-am mai zis foloseste fonturi sci-fi sau numai pune deloc , sursa de lumina pusa cam aiurea iar inca un sfat , numai pune mereu texturi de genu asta la lucrari cu render , incearca ceva mai potrivit , mai astept si altele sa vad ce iese.
Font la DEXENNN si ZEK te rooog
Foarte super imi place cum lucrezi bravo !
Doar daca scoti cfg
Back in time .
O sa incerc din rasputeri sa postez mai des . Problema este ca am avut multe teste iar asta mi-a distrus din timp .
Pentru inceput,
Suggestions ?
avem o problema,in special la avatare , poate iti place tare acest font dar nu-l mai folosi la fiecare avatar in special in aceeasi marime . In rest totul e ok...
0 members, 0 guests, 0 anonymous users