[CS16] [Decizie] Propuneri Forum
Started By
Mahony
, Jul 02 2013 07:06 PM
Postat 04 July 2013 - 09:52 AM

a fost propus punctul 5 aici http://forum.cs16.ro...punere-servere/
A fost respins .. eu cand am facut cont aici pe cs16 nu gaseam un server de zm / gungame / respawn etc. Trebuia sa dau click la fiecare sectiune .
2. Group name indicator trebuie sa fie pus din punctul meu de vedere
Am facut cont pe cs16 si nu stiam ce rank este acela 
3.Signature sa fie marita 600x400 sau 500x300 .
4.Acel facebook slide fanpage , ftw nu scade cu nimic useability de unde le scoti nu stiu . (nu este un widget , widget e asta care este acum . Iar daca tot vorbesti de useability se poate modifica din xml )
A fost respins .. eu cand am facut cont aici pe cs16 nu gaseam un server de zm / gungame / respawn etc. Trebuia sa dau click la fiecare sectiune .
2. Group name indicator trebuie sa fie pus din punctul meu de vedere

3.Signature sa fie marita 600x400 sau 500x300 .
4.Acel facebook slide fanpage , ftw nu scade cu nimic useability de unde le scoti nu stiu . (nu este un widget , widget e asta care este acum . Iar daca tot vorbesti de useability se poate modifica din xml )
Aceasta postare a fost editata de Mahony: 04 July 2013 - 09:53 AM
Postat 04 July 2013 - 10:26 AM

Daca mergea sa o puna crezi ca mai propunea asa ceva?Pro pt toate inafara de aia cu semnatura steam...merge s-o pui
Cel mai probabil ai dat si tu pe aici din inamplare si ai zis 'hai sa postez' adu si niste argumente , mai mult ca sigur nici ce a propus nu ai citit.Contra la toate propunerile ..
Ai citit doar unele posturi ale membrilor.
@: Pro pentru 5 insa chiar daca nu ii vad rostul ar ajuta uni membri noi care nu sunt foarte obijnuiti cu astfel de comunitati - si-ar gasi mult mai rapid serverele dorite.
Postat 12 July 2013 - 08:27 PM

astea lipsesc si unele sunt importante.. degeaba vorbiti in vant dupa altu sa nu va simtiti prost
avatarele sunt de la tema default puse ... (tema este infinite dark) dar na ce sa spun 
ala cauta un server de cs si nu il gaseste
PtM rLD cu scris mare si mic parca nu arata organizat . useability ce viseaza uni sau ce baga raca pe aici cauta atentia
edit 2 : si cand te gandesti ca propunerea cu platforma de resurse a fost respinsa ca nu incurajeaza pirateria .. o au pe prima pagina
http://cs16.ro/resurse ce sa mai intelegi

ala cauta un server de cs si nu il gaseste

edit 2 : si cand te gandesti ca propunerea cu platforma de resurse a fost respinsa ca nu incurajeaza pirateria .. o au pe prima pagina

http://cs16.ro/resurse ce sa mai intelegi

Aceasta postare a fost editata de Mahony: 12 July 2013 - 08:38 PM
Postat 14 July 2013 - 05:13 PM

ce copiezi omule ca nimic nu este original pe nicio comunitateContra pentru toate. Mai ales 5: de ce sa copiem cum e in unele comunitati ? Cel mai bine e sa fim originali.

"Eminescu minţea în poezi cu viziunea lui despre lume cu iubire, cu sentiment, cu pus de suflet în relaţie ce nu era el, nu era adevărat că am văzut şi la televizor că mergea şi prin locuri necurate şi că a murit de sifilis".
- Profile customization sa fie activat pentru toate grupurile . = Sa aiba fiecare user profilu lui personalizat cum e pe facebook / twitter / google etc.
- Marimea semnaturi sa fie 600 x 400 (Nu merge steam signature .. ) = Nu poti ca user/membru care dupa mine este cel mai important grup de pe forum sa aiba o semnatura mai mare decat 400x200 ? macar 500x300 .
- Sa fie instalat Hook-ul Group Name Indicator . (Arata sub Members online rankurile ) = Cum vor sa afle astia noi ce functie are culoarea acea ?
- Marimea avatarului care il arata in topic sa fie de 150x250 . (Acolo sa fie scris 170 ) = aici nu este mare diferenta dar avatarul il reprezinta cel putin pe acel user , nu ? si daca e mic scrisu ce vezi ? exemplu userul Frenzy Gaming.
- La categoria "Servere publice" sa fie scris langa dns-ul server-ului modul . (Gen : test - respawn) = Serverul "aka" ce este ? classic / zombie / respawn / gungame / steam only ? Sau "relax" ce este ? classic / zombie / respawn / gungame / steam only ? daca va intreb ce mod are acel server va uitati lung la mine . Am cautat si eu un server de respawn ... tu crezi ca eu ghicesc din prima ?
- Adaugare hook "Tag required" + sidebar "Top tags" .. daca folosesti optiunea search sa gasesti mai repede topicul acela . = functia search pentru ce este facuta ? sa fie acolo de aspect ? daca primiti warn up pentru post hunt de la un moderator ca acel topic exista voi de ce mai faceti reclamati ?
- In loc de sidebar block "Facebook like box" sa fie schimbat cu hookul "Facebook Slide FanPage" . = nu mai ocupa asa de mult loc in sideblock
Nu ai sa vezi o comunitate originala ca toti au aceasi tema pe forum

Stii care este moda acuma ? Cine are functia mai mare si spune ceva care ii place , toti sunt pentru el ? va asteptati la un like ? na ma like si fii mandru.
Postat 14 July 2013 - 06:55 PM

In primul rand lasa aerele astea. In al doilea rand mi-am dat cu parerea,deasta e sectiunea PROPUNERI. Fiecare da pro/contra dupa cum crede,nu e treaba ta sa critici.
edit ionas: Va rog sa ramaneti on-topic.
Controleaza-ta limbajul,ai impresia ca toti suntem impotriva ta. Am vazut si pe la developement ca te certai cu moderatorul....aici suntem o comunitate,trebuie sa invatam sa ne respectam,ascultam,etc.Stii care este moda acuma ? Cine are functia mai mare si spune ceva care ii place , toti sunt pentru el ? va asteptati la un like ? na ma like si fii mandru.
edit ionas: Va rog sa ramaneti on-topic.
Aceasta postare a fost editata de ionas: 14 July 2013 - 07:50 PM
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi