Salt la continut

Fotografie

[CS16] [Decizie] Propuneri Forum

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
53 replies to this topic

Shift. !

Shift. !

Gold Member

• Membru
  • 628 Postari:
  • 40 topics
  • Joined 10-February 12
  • Country: Country Flag
Pro for 5
Am patit sa caut un server zm si am stat o jum de ora. (fara cel clasic "zm.cs16.ro")

GamersMihai

GamersMihai

Fost News Team

• Retired
  • 778 Postari:
  • 72 topics
  • Joined 16-February 13
Mie 5 mi sar parea ok ! dar a mai fost propua de 1000 de ori si tot s-a refuzat :) ! Restu CONTRA MARE !

Mahony

Mahony

Power Member

• Topic Starter

• Membru
  • 64 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 01-July 13
a fost propus punctul 5 aici http://forum.cs16.ro...punere-servere/
A fost respins .. eu cand am facut cont aici pe cs16 nu gaseam un server de zm / gungame / respawn etc. Trebuia sa dau click la fiecare sectiune .

2. Group name indicator trebuie sa fie pus din punctul meu de vedere :) Am facut cont pe cs16 si nu stiam ce rank este acela :-S
3.Signature sa fie marita 600x400 sau 500x300 .
4.Acel facebook slide fanpage , ftw nu scade cu nimic useability de unde le scoti nu stiu . (nu este un widget , widget e asta care este acum . Iar daca tot vorbesti de useability se poate modifica din xml )

Aceasta postare a fost editata de Mahony: 04 July 2013 - 09:53 AM

ReVaN @ Cs16

ReVaN @ Cs16

Platinum Member

• Membru
  • 1022 Postari:
  • 213 topics
  • Joined 15-June 13
Pro pt toate inafara de aia cu semnatura steam...merge s-o pui

RazvanxD <3

RazvanxD <3

Platinum Member

• Banned
  • 1091 Postari:
  • 257 topics
  • Joined 21-October 11
Contra la toate propunerile ..

Illestt

Illestt

Gold Member

• Membru
  • 775 Postari:
  • 123 topics
  • Joined 14-May 13

Pro pt toate inafara de aia cu semnatura steam...merge s-o pui

Daca mergea sa o puna crezi ca mai propunea asa ceva?

Contra la toate propunerile ..

Cel mai probabil ai dat si tu pe aici din inamplare si ai zis 'hai sa postez' adu si niste argumente , mai mult ca sigur nici ce a propus nu ai citit.
Ai citit doar unele posturi ale membrilor.
@: Pro pentru 5 insa chiar daca nu ii vad rostul ar ajuta uni membri noi care nu sunt foarte obijnuiti cu astfel de comunitati - si-ar gasi mult mai rapid serverele dorite.

Bogdan ;

Bogdan ;

Fost Resource Team

• Retired
  • 4341 Postari:
  • 386 topics
  • Joined 14-March 13
Sunt pro cu semnatura.chiar ar treubi facuta.

in rest Contra

KrAzZzY^

KrAzZzY^

Gold Member

• Membru
  • 648 Postari:
  • 68 topics
  • Joined 01-March 13
Contra .. forumul e perfect asa cum e el acum .

SoEasy!

SoEasy!

No Limit Member

• Membru
  • 2143 Postari:
  • 325 topics
  • Joined 22-September 12
Si eu sunt contra la toate propunerile

Aceasta postare a fost editata de SkRiLLeX FtS: 04 July 2013 - 01:30 PM

Spin

Spin

No Limit Member

• Banned
  • 2250 Postari:
  • 205 topics
  • Joined 02-January 13
Pro pentru 3 restul contra !

t0sh1ba

t0sh1ba

New Member

• Membru
  • 8 Postari:
  • 2 topics
  • Joined 08-July 13
Contra, pierdere de vreme . T/C

Peace_maker

Peace_maker

Power Member

• Membru
  • 106 Postari:
  • 18 topics
  • Joined 10-July 13
Contra toate , CS16 este perfecta asa cum este , iar daca nevoia ne impinge , EduArT si Verdeee sunt la datorie :).
  • Mahony likes this

Mahony

Mahony

Power Member

• Topic Starter

• Membru
  • 64 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 01-July 13
astea lipsesc si unele sunt importante.. degeaba vorbiti in vant dupa altu sa nu va simtiti prost :) avatarele sunt de la tema default puse ... (tema este infinite dark) dar na ce sa spun :))
ala cauta un server de cs si nu il gaseste :)) PtM rLD cu scris mare si mic parca nu arata organizat . useability ce viseaza uni sau ce baga raca pe aici cauta atentia

edit 2 : si cand te gandesti ca propunerea cu platforma de resurse a fost respinsa ca nu incurajeaza pirateria .. o au pe prima pagina =))
http://cs16.ro/resurse ce sa mai intelegi :-S

Aceasta postare a fost editata de Mahony: 12 July 2013 - 08:38 PM

Frenzy Gfx.

Frenzy Gfx.

Advanced Member

• Membru
  • 165 Postari:
  • 26 topics
  • Joined 12-July 13
  • Marimea avatarului care il arata in topic sa fie de 150x250 . (Acolo sa fie scris 170 )
Pro ca avataru sa fie 150x250

Andrei;

Andrei;

Administrator

• Administrator
  • 3201 Postari:
  • 398 topics
  • Joined 16-December 12
Contra pentru toate. Mai ales 5: de ce sa copiem cum e in unele comunitati ? Cel mai bine e sa fim originali.
  • Mahony likes this

Mahony

Mahony

Power Member

• Topic Starter

• Membru
  • 64 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 01-July 13

Contra pentru toate. Mai ales 5: de ce sa copiem cum e in unele comunitati ? Cel mai bine e sa fim originali.

ce copiezi omule ca nimic nu este original pe nicio comunitate :-S ce vorbiti aiurea in vant ? faceti ca aia de la bac cu eminescu :
"Eminescu minţea în poezi cu viziunea lui despre lume cu iubire, cu sentiment, cu pus de suflet în relaţie ce nu era el, nu era adevărat că am văzut şi la televizor că mergea şi prin locuri necurate şi că a murit de sifilis".

• Profile customization sa fie activat pentru toate grupurile . = Sa aiba fiecare user profilu lui personalizat cum e pe facebook / twitter / google etc.
  • Marimea semnaturi sa fie 600 x 400 (Nu merge steam signature .. ) = Nu poti ca user/membru care dupa mine este cel mai important grup de pe forum sa aiba o semnatura mai mare decat 400x200 ? macar 500x300 .
  • Sa fie instalat Hook-ul Group Name Indicator . (Arata sub Members online rankurile ) = Cum vor sa afle astia noi ce functie are culoarea acea ?
  • Marimea avatarului care il arata in topic sa fie de 150x250 . (Acolo sa fie scris 170 ) = aici nu este mare diferenta dar avatarul il reprezinta cel putin pe acel user , nu ? si daca e mic scrisu ce vezi ? exemplu userul Frenzy Gaming.
  • La categoria "Servere publice" sa fie scris langa dns-ul server-ului modul . (Gen : test - respawn) = Serverul "aka" ce este ? classic / zombie / respawn / gungame / steam only ? Sau "relax" ce este ? classic / zombie / respawn / gungame / steam only ? daca va intreb ce mod are acel server va uitati lung la mine . Am cautat si eu un server de respawn ... tu crezi ca eu ghicesc din prima ?
  • Adaugare hook "Tag required" + sidebar "Top tags" .. daca folosesti optiunea search sa gasesti mai repede topicul acela . = functia search pentru ce este facuta ? sa fie acolo de aspect ? daca primiti warn up pentru post hunt de la un moderator ca acel topic exista voi de ce mai faceti reclamati ?
  • In loc de sidebar block "Facebook like box" sa fie schimbat cu hookul "Facebook Slide FanPage" . = nu mai ocupa asa de mult loc in sideblock

Nu ai sa vezi o comunitate originala ca toti au aceasi tema pe forum :) Aspectul este la fel sectiunile sunt la fel ... eu nu stiu ce intelegeti voi prin originalitate ? prostie ? curcubeu ?
Stii care este moda acuma ? Cine are functia mai mare si spune ceva care ii place , toti sunt pentru el ? va asteptati la un like ? na ma like si fii mandru.

Andrei;

Andrei;

Administrator

• Administrator
  • 3201 Postari:
  • 398 topics
  • Joined 16-December 12
In primul rand lasa aerele astea. In al doilea rand mi-am dat cu parerea,deasta e sectiunea PROPUNERI. Fiecare da pro/contra dupa cum crede,nu e treaba ta sa critici.

Stii care este moda acuma ? Cine are functia mai mare si spune ceva care ii place , toti sunt pentru el ? va asteptati la un like ? na ma like si fii mandru.

Controleaza-ta limbajul,ai impresia ca toti suntem impotriva ta. Am vazut si pe la developement ca te certai cu moderatorul....aici suntem o comunitate,trebuie sa invatam sa ne respectam,ascultam,etc.

edit ionas: Va rog sa ramaneti on-topic.

Aceasta postare a fost editata de ionas: 14 July 2013 - 07:50 PM

HTC.

HTC.

Power Member

• Membru
  • 81 Postari:
  • 38 topics
  • Joined 17-July 13
Eu unul sunt pro la toate propunile
Mai ales ala cu avataru.

Spin

Spin

No Limit Member

• Banned
  • 2250 Postari:
  • 205 topics
  • Joined 02-January 13
Contra la toate

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 Postari:
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
Contra la toate , jumatate copiate ( propuse si inainte) , jumatate total inutile / de prost gust.

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi