Jump to content

Photo

Problema CODATI!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
23 replies to this topic

Sn1p3r

Sn1p3r

Advanced Member

• Membru
  • 183 posts
  • 26 topics
  • Joined 19-June 13
  • Country: Country Flag
daca tu ai chef de cearta ... imi pare rau sa te anunt ... ca nu ma cobor la mintea ta ca nu de alta doar ca dau de petrol ... scuzati pentru Dublu Post ... dar nu stie sa vorbeasca lumea .. si nu inteleg 1 lucru .. ce treaba ai tu cu cererea mea de Admin ?? vrei sa dovedesti ceva .. poate eu nu am vrut sa dau datele mele Personale .. de unde stii cine sunt tu ?? si ar trebui sa inveti sa te exprimi si dupa aia ar trebui sa te ridici cu Pretentii ..Prietene dute la scoala si refa ce-i 7 ani de acasa .. cererea mea de admin influenteaza cu nimic ... si te asigur eu ca pe mine nu ma cam intereseaza ca ai tu 20, 30 de ani , ci totu consta in faptul in care te exprimi si cum gandesti in acest caz se vede ca nu stii asa ceva

Si pentru toata lumea care tot timpu aduca jigniri la adresa adminilor ca cica nu ne facem treaba ... daca va considerati ca sunteti oameni care sa faca treaba mai buna .. Romania.Cs16.Ro va asteapta cu o cerere de admin iar dupa aia daca reusiti sa scapati servarul de codati ... aveti toata stima si respectul meu .. dar pana atunci nu mai deschideti thread-uri de dragul de a o face sau sa demonstati ca vai ce buni sunteti, ca nu demonstati nimic doar ca nu stiti sa va exprimati intr-o societate

Bafta !

Edited by Sn1p3r, 24 June 2013 - 10:44 PM.

aXel

aXel

Premium

• Premium
  • 3451 posts
  • 63 topics
  • Joined 10-November 10

E grav serverul romania va poate spune oricine din comunitate!
E plin de codati mai totimpul !
Am eu mii de ore jucate pe el si stiu cum sta treaba, adminii sunt on cateva ore apoi stau spec dar offduty, sau nu-s deloc in marea parte a zilei!
Iar voi astia ce ziceti ca suntet admini mai bine ascultati de ce zic altii ca voi si asa nu sunteti pe server mai deloc!

Alt pierdut in spatiu!!!
Inteleg ca pe evoltion nu e activitate dar scuteste-ne si tu cu vorbe de astead mare intelept si mare admin care probabil te crezi tu pe acolo si cu miliardele tale de ore jucate pe romania,esti cel mai glumet :D

1Radu

1Radu

Untouchable Member

• Membru
  • 1382 posts
  • 17 topics
  • Joined 09-February 12

E grav serverul romania va poate spune oricine din comunitate!
E plin de codati mai totimpul !
Am eu mii de ore jucate pe el si stiu cum sta treaba, adminii sunt on cateva ore apoi stau spec dar offduty, sau nu-s deloc in marea parte a zilei!

Mai sa fie esti asa de informat incat stii tu ca Romania e in stare grava? ma faci sa rad :)) ,mai bine unii va vede-ti de "jucariile" voastre,avem noi grija ca servarul nostru sa nu fie in stare grava
Daca se poate T/C vad ca deja au inceput sa "fure curent" pe aici altii

GabyAka

GabyAka

Premium

• Premium
  • 2454 posts
  • 12 topics
  • Joined 16-January 12
Unii dintre voi dau dovada de o idiotenie crasa..si o nesimtire cat "casa" .Vi se umfla muschii pe aici?grav "smecherilor de internet" ce sunteti!

La fel...citit aici : http://forum.cs16.ro...tivitate-admin/

T/C!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users