daca tu ai chef de cearta ... imi pare rau sa te anunt ... ca nu ma cobor la mintea ta ca nu de alta doar ca dau de petrol ... scuzati pentru Dublu Post ... dar nu stie sa vorbeasca lumea .. si nu inteleg 1 lucru .. ce treaba ai tu cu cererea mea de Admin ?? vrei sa dovedesti ceva .. poate eu nu am vrut sa dau datele mele Personale .. de unde stii cine sunt tu ?? si ar trebui sa inveti sa te exprimi si dupa aia ar trebui sa te ridici cu Pretentii ..Prietene dute la scoala si refa ce-i 7 ani de acasa .. cererea mea de admin influenteaza cu nimic ... si te asigur eu ca pe mine nu ma cam intereseaza ca ai tu 20, 30 de ani , ci totu consta in faptul in care te exprimi si cum gandesti in acest caz se vede ca nu stii asa ceva
Si pentru toata lumea care tot timpu aduca jigniri la adresa adminilor ca cica nu ne facem treaba ... daca va considerati ca sunteti oameni care sa faca treaba mai buna .. Romania.Cs16.Ro va asteapta cu o cerere de admin iar dupa aia daca reusiti sa scapati servarul de codati ... aveti toata stima si respectul meu .. dar pana atunci nu mai deschideti thread-uri de dragul de a o face sau sa demonstati ca vai ce buni sunteti, ca nu demonstati nimic doar ca nu stiti sa va exprimati intr-o societate
Bafta !
Edited by Sn1p3r, 24 June 2013 - 10:44 PM.