Jump to content

Photo

Problema CODATI!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
23 replies to this topic

gravedigga2k11

gravedigga2k11

Member

• Membru
  • 12 posts
  • 3 topics
  • Joined 14-June 13
  • Country: Country Flag
Am vazut ca in ultimele zile s-au acceptat 2 cereri de admin, dar degeaba.Cred ca de o saptamana tot intru pe server si sunt codati, si admin nu e . Intrase la un moment dat Rezar, i-am scris cu u@ ca sunt codati, nu m-a bagat in seama, nu il judec, el e owner si are alte treburi mai importante. Sper ca se va lua o masura in aceasta privinta.

greeN. @ CS16

greeN. @ CS16

Banned

• Banned
  • 447 posts
  • 64 topics
  • Joined 09-April 13
Fiule astia zic ca au nevoie de dovezi. :)) Ia cum intra cu C.C.A. linistiti ^demo^

aXel

aXel

Premium

• Premium
  • 3451 posts
  • 63 topics
  • Joined 10-November 10
Obsev ca voi nu aveti pe unde sa va faceti posturi si deschideti topicuri degeaba pe aici sau aruncati niste posturi si mai tampite la acele topicuri,fa minim 5 ore pe server si fa cerere de admin si sa te vad pe tine cum faci sa fii nin-stop pe server astfel incat sa nu mai intre codatii!
Seal pe tine abia astept sa te vad la treaba!

gravedigga2k11

gravedigga2k11

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 12 posts
  • 3 topics
  • Joined 14-June 13
aXel, te inseli daca crezi ca am deschis topicul sa fac posturi, nu am nevoie de ele. Am MINIM 5 ore, poate sunt chiar 50, nu am zis sa fie cineva non-stop pe server , din cand in cand e bine sa mai fie cate un admin, repet, in ultimele zile nu a intrat nici unul. Nu inteleg de ce reactia asta a ta, parca eu sunt vinovat cu ceva, cand de fapt am vrut sa fac un bine.

aXel

aXel

Premium

• Premium
  • 3451 posts
  • 63 topics
  • Joined 10-November 10
Uite mam simtit pentru ca tu zici ca in ultimele zile nu au intrat admini deloc pe server si aici te contrazic eu am fost in fiecare zii pe server cateva ore(si nu numai eu),dar daca prinzi tu un moment cand nu sunt admini pe server nu inseamna ca nu intram deloc!!!!
Gandestete de 3 ori inainte sa zici ceva si mai bine abtinete decat sa zici o idiotenie!!!
  • iswf_x likes this

gravedigga2k11

gravedigga2k11

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 12 posts
  • 3 topics
  • Joined 14-June 13
Deja o dai in balarii.Ce idiotenie am zis? Ca mi-am spus punctul de vedere?De aia se cheama "Discutii libere", inca o data zic nu am facut nimic rau.Daca tu te simti atacat, aia e partea a 2-a.Iar tu, ca admin ar trebui sa fii un exemplu, din toate punctele de vedere, mai ales ca activezi pe un forum unde gramatica are prioritate.(asta asa sa zici ca am mai zis o idiotenie )

aXel

aXel

Premium

• Premium
  • 3451 posts
  • 63 topics
  • Joined 10-November 10
Hai ca deja incepi sa ma futi la creieras!!(sper ca am scris corect gramatical)
Poate eu nu sunt genu de admin care e sa fie exemplu ci eu sunt ca sa ma cert pe forum pe fondul unor subiecte foarte idioate!
Au mai fost deschise cateva topicuri pe aceeasi tema,nu va inteleg la ce deschideti in fiecare saptamana unu daca nu sa enervati pe unu admin ca mine care"ar trebui sa fie exemplu"!!!!
Mai terminati cu tiganiile astea daca va dati asa importanti si frecventati serverul asa de des faceti o cerere de admin si rezolvati si voi problema codatilor care intradevar e o problema mare fiind un server de respawn!!!

gravedigga2k11

gravedigga2k11

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 12 posts
  • 3 topics
  • Joined 14-June 13
Mare, dar mare prost esti.Noapte buna, oricum la tine e intuneric.

aXel

aXel

Premium

• Premium
  • 3451 posts
  • 63 topics
  • Joined 10-November 10

Mare, dar mare prost esti.Noapte buna, oricum la tine e intuneric.

Idiotenia e in floare la tine acasa!!!!!

gravedigga2k11

gravedigga2k11

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 12 posts
  • 3 topics
  • Joined 14-June 13

Idiotenia e in floare la tine acasa!!!!!

La tine acasa e masturbarea in floare !!!!!!!!!!

iswf_x

iswf_x

Gold Member

• Membru
  • 718 posts
  • 53 topics
  • Joined 24-March 13
topic fara rost !
cum a zis axel , noi intram pe server . dar tu nu vezi , si pui momentele cand adminii nu pot sa intre pe server din probleme proprii
deci daca vrei sa fie mereu admin pe server, 5 ore + cerere = admin - (poate)
si o sa vedem , cand ai sa intri tu , si cand nu :)

acum calmeaza`te . :)

Edited by Steaua1, 24 June 2013 - 09:21 PM.

gravedigga2k11

gravedigga2k11

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 12 posts
  • 3 topics
  • Joined 14-June 13
De acord, poate nu au putut intra in acele momente.Dar rostul topicului era de a remedia problema asta, nu altceva.Eu am spus ce am avut ce spus si aXel a inceput cu "gandeste-te de 3 ori inainte sa zici o idiotenie!!!", ce idiotenie am zis?! Normal ca m-am aprins cand vad ca el continua cu "Hai ca deja incepi sa ma futi la creieras!" cand eu am vorbit frumos cu el .

aXel

aXel

Premium

• Premium
  • 3451 posts
  • 63 topics
  • Joined 10-November 10
Mai taci bai copile,ai tu 12-15 ani si ai intrat in vacanta si te lasa mamica mai mult la calculator si vii aici cu impresii din astea,mai terminati-va cu topicuri din astea,cum am zis sau mai facut astfel de topicuri sa aratati voi ce tari sunteti,vai doamne ati intrat pe server si nu era niciun admin on,mare catastrofa zimi tu mie un server unde gasesti admini 24/24 si atunci o sa imi cer si scuze pentru ce am zis mai sus!!!!
Si iti sugerez sa termini daca mai vrei sa joci pe server!!!(si da ca sa te scutesc de un nou post fara rost asta e o amenintare)

gravedigga2k11

gravedigga2k11

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 12 posts
  • 3 topics
  • Joined 14-June 13
Am cat tine pretenas, 23 de ani . Tu stai in Codlea, eu stau in Brasov, vii sa bem o bere? Pe server intru cand vreau eu.

aXel

aXel

Premium

• Premium
  • 3451 posts
  • 63 topics
  • Joined 10-November 10
Nu prea cred,pe server intri daca vreau eu!!!!

Sn1p3r

Sn1p3r

Advanced Member

• Membru
  • 183 posts
  • 26 topics
  • Joined 19-June 13
Axel .. nu te mai pune si te certa cu toti copiii din cauze prostesti ! pentru ca nu se merita ...
Si gravedigga2k11 nu mai fi tu ingerul pazitor al servarului ... daca intradevar esti asa bun cum zici .... dc nu faci ore si faci si o cerere de admin ??
Grave .... nu suntem masini sa stam tot timpu pe servar ... suntem oameni .. daca tu esti "copil" si stai in faca calculatorului 27/7 asta e problema ta si intelege un lucru ... oricati codati am bana .. tot timpu exista si vin alti din urma

Bafta !

SemperFi

SemperFi

Platinum Member

• Membru
  • 1152 posts
  • 49 topics
  • Joined 24-February 13
E grav serverul romania va poate spune oricine din comunitate!
E plin de codati mai totimpul !
Am eu mii de ore jucate pe el si stiu cum sta treaba, adminii sunt on cateva ore apoi stau spec dar offduty, sau nu-s deloc in marea parte a zilei!
Iar voi astia ce ziceti ca suntet admini mai bine ascultati de ce zic altii ca voi si asa nu sunteti pe server mai deloc!

@axel: Prietene daca incepi cu jignirile e clar cate dai de gol ! Mai bine vino cu o rezolvare a situatiei cu o dovada contrarie in loc sa te kci pe tine!

Edited by Rockade666, 25 June 2013 - 08:22 AM.

• gravedigga2k11 likes this

gravedigga2k11

gravedigga2k11

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 12 posts
  • 3 topics
  • Joined 14-June 13
# Numele cu care joci : Sn1p3r
# Steam : Nu
# ID Y!M : hacker4games [id neoficial]
# Varsta : 17 in curand 18

Pe cine faci tu copil? Maine seara revin cu cererea de admin.

gravedigga2k11

gravedigga2k11

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 12 posts
  • 3 topics
  • Joined 14-June 13

E grav serverul romania va poate spune oricine din comunitate!
E plin de codati mai totimpul !
Am eu mii de ore jucate pe el si stiu cum sta treaba, adminii sunt on cateva ore apoi stau spec dar offduty, sau nu-s deloc in marea parte a zilei!
Iar voi astia ce ziceti ca suntet admini mai bine ascultati de ce zic altii ca voi si asa nu sunteti pe server mai deloc!

MULTUMESC!MULTUMESC!!!

greeN. @ CS16

greeN. @ CS16

Banned

• Banned
  • 447 posts
  • 64 topics
  • Joined 09-April 13
Unii sunt dar nu-si fac treaba.Eu inca astept pe Verdee sa imi bage adminul.Nu o grabesc,treaba ei chiar e grea..
  • gravedigga2k11 likes this

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users