Logo:
Cereri:
Edited by Tazzy M., 28 January 2014 - 12:02 PM.
- Asta imi place foarte mult bravo
Edited by Tazzy M., 29 January 2014 - 04:07 PM.
Postul trebuie argumentat, avertisment
Imi place cum lucrezi. Te descurci bine in toate privintele... Blur, text, redimensionare etc.
Acel logo ti-a iesit foarte bine, imi place!
In rest... Nu am ce sa-ti mai reprosez.
K.W.!
Logo:
Cereri:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
La avatare nu mai avem ce zice dar acolo la logo in partea de jos mi se pare mult prea inghesuit chiar daca aveai loc iar linia de deasupra lui Tazzy nu ai prea vad rostul .
Bravo ma !
Logo:
Cereri:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Logo-ul are calitatea proasta! Ti-as recomanda de acum ca aceste chestii marunte ,logo-ul de sub T, sa fie creat de tine .. ca asa copiat , la redimensionare arata haotic.
La semnatura cu Hazard nu trebuia sa acoperi cu alb si renderul. Asa arata una si una ... , iar la avatare nu am ce sa-ti reprosez , doar 1 singur lucru marunt. Si anume sa fii mai creativ , sa nu iei un stock sa-l blurezi putin si sa adaugi un text!
Felicitări, îmi plac lucrările tale, ai un blur frumos, text-ul este bun chiar dacă mai sunt câteva scăpări.
![]()
Aici e o nouă tentativă de blur? Nu prea îmi plac aceste avatare, sunt prea blurate, poţi scade puţin din opacitate.
Off : Îmi poţi da te rog font-ul de la text-ul "Battle"? (cel cu portocaliu).
Edited by PURE ;, 01 February 2014 - 05:16 PM.
Uite asta e super!Imi place blurul, tot dar mai ales Z-ul ala, ai o imaginatie mare, gg.
Felicitări, îmi plac lucrările tale, ai un blur frumos, text-ul este bun chiar dacă mai sunt câteva scăpări.
Fontul e Estrela fulguria . Iar avatarele de mai sus sunt pe diferite stiluri, unele mai blurate altele cu mai putin blur .
Foarte frumoase imi poti spune ce font ai folosit la avatarul lui utzu
?
Wendy, 10 px pe none .
Foarte frumoase noile creeatii , ca de obicei ceva foarte frumos .
P.S: Putem purta aceasta creeatie ?
Edited by Wild John, 06 February 2014 - 07:56 PM.
Foarte frumoase noile creeatii , ca de obicei ceva foarte frumos .
P.S: Putem purta aceasta creeatie ?
Din cate se vede eu port acum acea ceatie, deci raspunsul e nu .
New:
Ok deci textu ăsta ( cel principal ) nu avea ce să caute pe creația asta, nici 10% nu ți-ai dat interesul pentru asta.
Și la astea 2 la fel, primu text nici nu-l înțeleg, la a doua dacă făceai un gradient cu culoarea armurii războinicului îți ieșea bine.
0 members, 2 guests, 0 anonymous users