[CS16-Acceptata] Regulament Suveniruri
Postat 15 June 2013 - 11:10 PM

Postat 16 June 2013 - 10:57 AM

Eu sincer merg pe ideea, nu-mi place dau X, trec la urmatorul, eu zic ca e ok cum e acum, asa vede si cel care a deschis topicul cat de apreciate ii sunt lucrarile, si asa se incurajeaza sa avanseze, sau se descurajeaza...
Stiu Verdee , asta e principiul , dar majoritatea nu-l respecta , posteaza la 8 -9 topicuri diferite si pana la urma nu poarta nici o lucrare . Si daca vrei iti pot da si exemple. Poate ideea mea nu este prea stralucita dar inca cred ca o sa se remedieze situatia cu post huntul la sectiunea suveniruri , cu o alta idee mai buna .
Postat 17 June 2013 - 08:31 PM

Majoritatea le-am invatat din tutorialele lui Freezmy.... Lucreaza splendid!
Oricum revenind pe subiect fiecare trebuie sa arate ceea ce paote dar nu neaparat la suveniruri pot sa-si faca un portofoliu sau...
BIG Pro!!!!!!
Motiv: Se v-a mai diminua problema cu post-hunt si vom avea parte de ceva mai multa calitate zic eu... Sau macar sa folosim ideea lui Verdee
pe care il respect pentru ceea ce face si pentru ca s-a straduit alaturi de Eduard sa aduca comunistatea Cs16 unde este azi!!!!!
Postat 18 June 2013 - 09:13 AM

Contra! Si incepatorii trebuie sa isi expuna undeva creatiile
Iar designerii "mari" (priceputi , cum vreti voi sa le spuneti) nu ii vad pe la Suveniruri
Cat despre stoparea post-huntului... cei care cer un suvenir sa fie obligati sa il poarte cel putin 24 de ore.

Nu toti ne nastem cu photoshop-ul in brate , dar macar asa invete sa face ceva , si dupa pot oferi suveniruri.
Eu sunt pro.
Daca vrei sa faci ceva , trebuie sa muncesti.Nu sa ajungi sus fara pic de munca.
Eu sincer merg pe ideea, nu-mi place dau X, trec la urmatorul, eu zic ca e ok cum e acum, asa vede si cel care a deschis topicul cat de apreciate ii sunt lucrarile, si asa se incurajeaza sa avanseze, sau se descurajeaza
Au sectiunea portofolii unde pot fi incurajati.Si daca userilor nu le place lucrarea , tot fac post pentru +1 ! Si nici macar nu poarta lucrarea aia....
Aceasta postare a fost editata de qwe .: 18 June 2013 - 09:17 AM
Postat 19 June 2013 - 09:35 AM

Si la fel , sa fie si cu 50 posturi si 1 luna in comunitate.
Sa nu vina orice incepator, inregistrat de 2 minute sa faca un avatar in paint si sa-l puna acolo.
La fel si cu cei care posteaza la suveniruri; postezi de 3 ori, te alegi cu restrictie. Maxim 2 posturi.
Postat 19 June 2013 - 01:24 PM

Cel mai bine la suveniruri, cum e la cereri. Acolo cel care cere trebuie sa astepte 30 zile, aici cel care deschide topic trebuie sa astepte 30 zile.
Si la fel , sa fie si cu 50 posturi si 1 luna in comunitate.
Sa nu vina orice incepator, inregistrat de 2 minute sa faca un avatar in paint si sa-l puna acolo.
La fel si cu cei care posteaza la suveniruri; postezi de 3 ori, te alegi cu restrictie. Maxim 2 posturi.
Bine zis ! Dar 30 de zile totusi e mult pentru suveniruri , 15 sau alt numar de zile .
Postat 19 June 2013 - 01:41 PM

0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi