Jump to content

Photo

[CS16-Acceptata] Regulament Suveniruri

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
81 replies to this topic

khasdar

khasdar

Fost Designer

• Retired
  • 3527 posts
  • 456 topics
  • Joined 12-December 12
  • Country: Country Flag
Contra vorba lu ts! daca nu iti place lucrarea nu te uiti si nu o cere!

SoEasy!

SoEasy!

No Limit Member

• Membru
  • 2143 posts
  • 325 topics
  • Joined 22-September 12
pe mine ma deranjeaza oameni care cer like :|
orcum contra

Nick.

Nick.

Power Member

• Banned
  • 99 posts
  • 9 topics
  • Joined 02-May 13
Contra , sunt useri care se straduiesc la o lucrare suvenir pentu membrii comunitatii.

# Si eu am facut 2 suvenire care nu sunt prea stralucite , dar macar ma straduiesc,nu ca altii stau sa cersesc cate-o lucrare in fiecare portofoliu.

UFC @16

UFC @16

Gold Member

• Membru
  • 659 posts
  • 65 topics
  • Joined 03-November 12
Pro!
Multi care fac suve....le fac doar pentru like sau +1.

Spin

Spin

No Limit Member

• Topic Starter

• Banned
  • 2250 posts
  • 205 topics
  • Joined 02-January 13

Contra! Si incepatorii trebuie sa isi expuna undeva creatiile Iar designerii "mari" (priceputi , cum vreti voi sa le spuneti) nu ii vad pe la Suveniruri Cat despre stoparea post-huntului... cei care cer un suvenir sa fie obligati sa il poarte cel putin 24 de ore.

Pentru aia e sectiunea portofolii , fiecare incepator / avansat are dreptu de posta acolo ! Mai documenteaza-te inainte sa vorbesti !

argumentele sau spus mai sus!!

Vad ca voi postati doar +1 in loc sa ganditi !

Contra .. si mie imi plac userii care se straduies si pun pasiune in creatii .. eu nu am vazut la sectiunea design lucrari in pain..

Contra .

Daca se straduiesc sa posteze la portofolii si sa nu posteze toate prostiile la suveniruri si s-ar mai opri odata post hunt -ul.

Bogdan ;

Bogdan ;

Fost Resource Team

• Retired
  • 4341 posts
  • 386 topics
  • Joined 14-March 13
Contra
unii se straduiesc sa le faca,si sunt si frumoase
sunt si mai nereusite,dar macar se straduiesc,pentru noi,pe gratis cum s-ar zice:))

KENZO!

KENZO!

Gold Member

• Membru
  • 727 posts
  • 65 topics
  • Joined 15-September 12
CONTRA.
Gestul conteaza , nimeni nu-i perfect , posteaza si el din putinul lui daca ma intelegi.

impressiveOne

impressiveOne

Designer

• Designer
  • 1967 posts
  • 113 topics
  • Joined 11-April 13
Contra, nu cred ca va forteaza nimeni sa postati la suvenirul lui daca nu a postat nimeni 24h in topic-ul respectit v-a fii inchis de designer.. fiecare isi vede lucrarea frumoasa numai un expert o poate critica.

WoW.dLL

WoW.dLL

Platinum Member

• Membru
  • 1129 posts
  • 107 topics
  • Joined 17-May 13

CONTRA.
Gestul conteaza , nimeni nu-i perfect , posteaza si el din putinul lui daca ma intelegi.

Corect

eu zic sa fie CONTRA!

Spin

Spin

No Limit Member

• Topic Starter

• Banned
  • 2250 posts
  • 205 topics
  • Joined 02-January 13

Contra, nu cred ca va forteaza nimeni sa postati la suvenirul lui daca nu a postat nimeni 24h in topic-ul respectit v-a fii inchis de designer.. fiecare isi vede lucrarea frumoasa numai un expert o poate critica.

Eu am postat propunerea cu gandul de a opri post-huntul de la suveniruri . Multi posteaza la suveniruri indiferent daca e una reusita sau nu + ca nici macar nu le poarta !

Sies @ CS16

Sies @ CS16

Member

• Banned
  • 59 posts
  • 9 topics
  • Joined 09-June 13
Contra , de ce sa se piarda vremea cu polluri si alte nimicuri ? Plus ca toti avem dreptul sa oferim suveniruri , de 3 ani e asa , de ce sa se schimbe acum ?

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Eu am postat propunerea cu gandul de a opri post-huntul de la suveniruri . Multi posteaza la suveniruri indiferent daca e una reusita sau nu + ca nici macar nu le poarta !

Atunci mai degraba veneai cu o propunere de genul : in momentul in care faci cerere la suveniruri sa porti creatia un anumit numar de ore sau zile. Chestia asta tine de bun simt , post hunt este in fiecare sectiune.

Cei ce fac un suvenir sa deschida un topic tip "poll" si sa posteze lucrarea ,iar userii sa poata da vot pro/contra lucrarii ,dupa 24 ore/ 1 zi sa vada daca poate sau nu sa fie tip suvenir.

Asta tine de propriul gust , poate la unu ii place , poate la altul nu.
Gusturile nu se discuta.
Eu sunt # Contra , desi ai dreptate cu post huntul si cu faptul ca nu se poarta creatiile.
O zi buna.
  • pusExX likes this

JunKerS?

JunKerS?

Gold Member

• Membru
  • 758 posts
  • 146 topics
  • Joined 08-July 12
Contra Idem NascaRyl

Spin

Spin

No Limit Member

• Topic Starter

• Banned
  • 2250 posts
  • 205 topics
  • Joined 02-January 13

El nu stie sa se integreze. E prea mult sa incerci sa fi mai integru. De la faza de acum o luna aproape 2 el inca sufera pe forum la adresa mea.Ce sa-i faci ...Cocos fara creier.

Cred ca s-a mai propus ceva de genul [sau a fost doar un post] insa in procentaj de 50% sunt pentru dar totodata si contra.
Nici eu nu sunt multumit poate dar sti tu,gusturile difere. Nu-ti place treci mai departe.
Exact ca intr-un magazin : Produse sunt,nu trebuie sa iei tot ce vezi.

Inteleg ce vrei sa spui , dar unuii oamnei nu au bunul simt de a posta din interes , in sensul de a pune "suvenirul" la avatar sau semnatura , ei posteaza doar pentru +1 , iar chestia asta nu va dura pana la nesfarsit . Isi vor da seamna candva si poate in al nspe-lea ceas se vor "trezi" .

ReVaN @ Wild

ReVaN @ Wild

Advanced Member

• Banned
  • 191 posts
  • 40 topics
  • Joined 09-June 13
pro deacord cu still

RazvanxD <3

RazvanxD <3

Platinum Member

• Banned
  • 1091 posts
  • 257 topics
  • Joined 21-October 11
Contra # fiecare cum poate / cu ce-i place !

Edited by contEEE @ CS16, 14 June 2013 - 03:12 PM.

MARQUiZ

MARQUiZ

Fost Super Moderator

• Retired
  • 5231 posts
  • 154 topics
  • Joined 20-October 12
Treaba cu poll-ul e aiurea, daca "X" face suvenir paralel cu PS-ul si posteaza, fiind pool, tot vor veni o gramada de paraleli cu PS-ul care sa voteze ca vor suvenirul respectiv sa fie postat, pentru a face si ei post-hunt. Treaba cu poll-ul nu e o solutie, desi e nevoie de una, prea mult post-hunt la suveniruri, topicuri facute doar pentru like si +1, userii posteaza pentru un suvenir doar pentru +1. Daca ar fi dupa mine, as scoate categoria suveniruri si as lasa-o accesibila pentru postarea suvenirurilor doar designerilor.
  • kenftw and qwe . like this

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 posts
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11

Contra .. si mie imi plac userii care se straduies si pun pasiune in creatii .. eu nu am vazut la sectiunea design lucrari in pain..

Contra .

Cred ca nu ai vazut topicurile lui aNNNcoL ala . Mai mult ii ia sa deschida PS-ul si sa salveze imaginea decat sa o faca, aia nu e straduiala
Eu azi i-am inchis vreo 5 topicuri care aveau acelasi subiect : imagine urata + text.
Cel mai bine, un topic pe lunal;restu TC + ghena si warn.

Edited by KEENNN, 15 June 2013 - 09:44 PM.

• Spin likes this

Guest_Mr.KEKE_*

Guest_Mr.KEKE_*
  • Guests
  • Joined --
PRO o idee foarte buna

Off @ CS16

Off @ CS16

No Limit Member

• Membru
  • 2332 posts
  • 253 topics
  • Joined 07-January 13
eu sunt PRO , m-am saturat sa vad cum se milocesc ...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users