[CS16-Acceptata] Regulament Suveniruri
Started By
Spin
, Jun 12 2013 10:04 PM
Postat 12 June 2013 - 10:04 PM

Vin cu o propunere pentru categoria design , mai exact suveniruri.Multi posteaza tot felul de suveniruri care zici ca sunt facute in paint iar cei care le fac nu au nici o treaba cu photoshopul.
Propunerea mea este urmatoarea:
Cei ce fac un suvenir sa deschida un topic tip "poll" si sa posteze lucrarea ,iar userii sa poata da vot pro/contra lucrarii ,dupa 24 ore/ 1 zi sa vada daca poate sau nu sa fie tip suvenir.
Astept pareri.
Propunerea mea este urmatoarea:
Cei ce fac un suvenir sa deschida un topic tip "poll" si sa posteze lucrarea ,iar userii sa poata da vot pro/contra lucrarii ,dupa 24 ore/ 1 zi sa vada daca poate sau nu sa fie tip suvenir.
Astept pareri.
- Trillorpfeert and Hidsmamifap like this
Postat 12 June 2013 - 10:39 PM

Contra! Si incepatorii trebuie sa isi expuna undeva creatiile
Iar designerii "mari" (priceputi , cum vreti voi sa le spuneti) nu ii vad pe la Suveniruri
Cat despre stoparea post-huntului... cei care cer un suvenir sa fie obligati sa il poarte cel putin 24 de ore.

Postat 13 June 2013 - 07:29 AM

El nu stie sa se integreze. E prea mult sa incerci sa fi mai integru. De la faza de acum o luna aproape 2 el inca sufera pe forum la adresa mea.Ce sa-i faci ...Cocos fara creier.Daca vii aici cu aere te rog sa parasesti sectiunea.
Cred ca s-a mai propus ceva de genul [sau a fost doar un post] insa in procentaj de 50% sunt pentru dar totodata si contra.
Nici eu nu sunt multumit poate dar sti tu,gusturile difere. Nu-ti place treci mai departe.
Exact ca intr-un magazin : Produse sunt,nu trebuie sa iei tot ce vezi.
- GioRnO, 20CmRecords, 22n and 4 others like this
Postat 13 June 2013 - 08:56 AM

Un mare CONTRA , eu chiar apreciez userii care se straduiesc , si consider ca nimeni nu isi bate joc .
Nasacryl aici gresesti, multi fac aceste topicuri numai ca sa castige cateva posturi sau like-uri(unii chiar le cersesc).
Eu sunt PRO.
Aceasta postare a fost editata de spLaTTT: 13 June 2013 - 09:00 AM
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi