Jump to content

Photo

[CS16] Cupa servere CS16

* * * * * 2 votes

• This topic is locked This topic is locked
94 replies to this topic

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
  • Country: Country Flag
Serverul Gherla are echipa si rezerverele necesare pentru a lua parte la Cupa . For futher details , luati legatura cu Gh Clan Leader Jocky . Multumesc .
  • Jocky ;x and PlaycleWainee like this

MaFiApTm

MaFiApTm

No Limit Member

• Membru
  • 5517 posts
  • 138 topics
  • Joined 31-October 12

Trebuie cei din clans a aiba steam on ? :)

Da. Se joaca EAC !

RapiNON

RapiNON

Advanced Member

• Membru
  • 195 posts
  • 41 topics
  • Joined 12-October 12
Si serverul Love va participa va asigur : !!

headder

headder

Retired

• Retired
  • 1211 posts
  • 74 topics
  • Joined 05-September 12
O idee foarte buna cu aceasta cupa , comunitatea se va dezvolta mai mult cu siguranta :)
Serverul Live se baga , abia asteptam !
Good job Eduart , foarte buna idee :)

da_boomb

da_boomb

No Limit Member

• Membru
  • 3400 posts
  • 68 topics
  • Joined 21-July 11
Serverul PGL are echipa si va participa la aceasta cupa a servelor comunitatii

inFe

inFe

Premium

• Premium
  • 2441 posts
  • 108 topics
  • Joined 07-October 10

Momentan nu s-a stabilit nici o data.

Din contra, a iesit destul de bine, daca aveam organizatori mai buni iesea superb. Pana si eu am stat arbitru :)). Vorbesc de perioada caine.

Da pot sta spectatori, insa pe HLTV unde poti vedea ce se intampla pe server LIVE, insa cu 90 de secunde in urma, oarecum delay.

GG . Mi-sa parut o idee buna si atunci dar pacat ca n-am putut participa :D , daca imi gasesc oameni voi participa, daca nu asta e . sau este interzis sa particip de exemplu pentru alt clan ? :D
Nu cred ca voi fi luat nicaieri ca eu joc slab :(

Edited by inFe, 11 June 2013 - 05:00 AM.

rbymvp

rbymvp

New Member

• Membru
  • 3 posts
  • 2 topics
  • Joined 10-June 13
Daca se poate si steam off una , eu am steam dar de la update-ul acela , imi da o eroare ..

Tarhi

Tarhi

Fost Administrator

• Retired
  • 4403 posts
  • 129 topics
  • Joined 30-April 12
Ce eroare mai exact?

Deschide aici un topic si noi te vom ajuta cu cea mai mare placere : http://forum.cs16.ro...um/477-support/

Spin

Spin

No Limit Member

• Banned
  • 2250 posts
  • 205 topics
  • Joined 02-January 13
Serverul RDS are clan sa participe la cupa !

Verdeee

Verdeee

Founder

• Retired
  • 5710 posts
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10
Si serverul Cs deja se pregateste, insa totusi sunt cam putine confirmari pentru a incepe o cupa...
  • Cosmin- likes this

Off @ CS16

Off @ CS16

No Limit Member

• Membru
  • 2332 posts
  • 253 topics
  • Joined 07-January 13
Dar eu tot nu inteleg , care este premiul ...
Si o intrebare , daca se inchide sv care exista un clan , acela poate participa?

ReVaN @ Cs16

ReVaN @ Cs16

Platinum Member

• Membru
  • 1022 posts
  • 213 topics
  • Joined 15-June 13
cum a zis si eduard premiile vor constata in "Premiile vor fi in servere, boostinguri etc."

Verdeee

Verdeee

Founder

• Retired
  • 5710 posts
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10
Si daca ar fi fara premii, doar 4fun?
Citeste te rog primul post, inainte de a afirma ceva, ne intereseaza strict daca se merita sa cautam staff pentru a incepe o cupa, daca sunt servere care sa participe, dupa vom pune problema premiilor, si alte probleme.
  • Andrei.B and Spin like this

Spin

Spin

No Limit Member

• Banned
  • 2250 posts
  • 205 topics
  • Joined 02-January 13
Vad ca majoritatea este interesata de premii nu de spiritul competitiei. Din cauza asta nu avem multe echipe , ca nu sunt stabilite premiile :-j . Tipic romanului...
  • alexFTW likes this

Illestt

Illestt

Gold Member

• Membru
  • 775 posts
  • 123 topics
  • Joined 14-May 13
Tipic romanului? la ce ai vrut sa te referi cu asta? serios , va faceti propria tara de rahat pe unde va duceti.
@ON: Daca nu ar mai fi premii deloc , cred ca deja vad cum se retrag si astea care sunt momentan.
Nu cred ca se va realiza prea curand aceasta cupa din simplul motiv pentru ca ceilalti sunt indiferenti , ori nu au dat prin acest topic si nu au de unde sa stie , ori au dat si o lasa depe o zi pe alta si se baga la final ca doar na si atunci e bine.

Edited by justulicious, 16 June 2013 - 02:09 PM.

• Nasacryl likes this

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Vad ca majoritatea este interesata de premii nu de spiritul competitiei. Din cauza asta nu avem multe echipe , ca nu sunt stabilite premiile :-j . Tipic romanului...

Ma cand ii aud pe unii , dar tu copil la 13 ani asa mare si tare te crezi ? ia nu mai faceti voi pe zmeii zmeilor . Incercati sa pareti maturi , dar habar nu aveti ce penibili sunteti .

ON : O data aproximativa se poate da pentru inceperea cupei ?

Spin

Spin

No Limit Member

• Banned
  • 2250 posts
  • 205 topics
  • Joined 02-January 13

Ma cand ii aud pe unii , dar tu copil la 13 ani asa mare si tare te crezi ? ia nu mai faceti voi pe zmeii zmeilor . Incercati sa pareti maturi , dar habar nu aveti ce penibili sunteti .

ON : O data aproximativa se poate da pentru inceperea cupei ?

Eu ti-am zis si ti-o repet , nu mai fa pe superman ca esti un nimic . Nu stiu ce vrei sa demonstrezi tu , pe unde postezi numai certuri provoci . Mai trebuie sa treaca inca 6 ani pana sa ai si tu buletin si poate atunci ai sa gandesti , momentan ce zici pe gura sunt numai prostii.

@Edit: Incep sa te inteleg , copii din ziua de azi sunt foarte recalcitranti , prea mult calculator !

@ Justilicious

Daca se organizeaza un concurs trebuie neaparat premii sa fie ? Spiritul competitiei conteaza !

Edited by Spin, 16 June 2013 - 02:50 PM.

• alexFTW likes this

Illestt

Illestt

Gold Member

• Membru
  • 775 posts
  • 123 topics
  • Joined 14-May 13
Exact , doar ca postul tau m-a deranjat prin acel "tipic romanilor" nu ti se pare si tie ca este cam nu stiu nefolositor sa spui asta intr-un asemenea context?
ON: Normal , dar daca sar face doar pentru asta nu cred ca s-ar inscrie nici 10 echipe.

g0laNn

g0laNn

Member

• Membru
  • 21 posts
  • 3 topics
  • Joined 04-June 13
O ideee excelenta..eu cred ca premiul ar trebuie sa fie o luna gratis pentru ce`i care au server !

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Eu ti-am zis si ti-o repet , nu mai fa pe superman ca esti un nimic . Nu stiu ce vrei sa demonstrezi tu , pe unde postezi numai certuri provoci . Mai trebuie sa treaca inca 6 ani pana sa ai si tu buletin si poate atunci ai sa gandesti , momentan ce zici pe gura sunt numai prostii.

@ Justilicious

Daca se organizeaza un concurs trebuie neaparat premii sa fie ? Spiritul competitiei conteaza !

Esti cretin , din punct de vedere medical vorbind . Numai offtopicul e de tine , si pupi in cur pe toata lumea , crezand ca ce o sa primesti . Succes in continuare cu pupatul in cur .

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users