Jump to content

Photo

[CS16 - STEAM][CONCURS] Cont Steam CS 1.6

• This topic is locked This topic is locked
38 replies to this topic

SOFT

SOFT

Fost Moderator Global

• Topic Starter

• Retired
  • 2069 posts
  • 202 topics
  • Joined 13-July 12
  • Country: Country Flag

Descriete in cateva cuvinte (descrierea sa fie legata de cs):Am inceput sa joc cs acum 5 ani si de atunci este un hobby pt mine.

De ce iti doresti cont Steam cu CS 1.6 ?(cat mai detaliat - minim 30-100 cuvinte):Imi doresc acest cont de steam pentru ca steamul pe care il am este a unui prieten si vreau sa-mi iau propiul meu steam. Momentan nu am bani sa imi cumpar un steam al meu si de asta vreau sa castig acest concurs. Sper sa castig!

Ai mai detinut vreun cont Steam cu CS 1.6?: Detin acum a unui prieten.

RESPINS, cat te-ai gandit la aceasta micniuna? Mi-e jena de unii.
  • bulaNNNNNNNN and aXyow like this

StuDenT.

StuDenT.

Gold Member

• Membru
  • 772 posts
  • 128 topics
  • Joined 28-March 13
  • Descriete in cateva cuvinte (descrierea sa fie legata de cs): Imi place Counter-Strike foarte mult il joc de cand aveam 10 ani , cu timpul am invatat sa joc cat mai bine dar acum ca este steam nu prea mai pot face fata. Acum Playeri sunt din ce in ce mai buni si as avea si eu nevoie de unu pentru a juca cot la cot cu ceilalti jucatori de steam.
  • De ce iti doresti cont Steam cu CS 1.6 ?(cat mai detaliat - minim 30-100 cuvinte): Deoarece acum unde vezi toti au steam si joc mai bine decat valver , acum vreau sa joc si eu mix-uri cu prieteni sa facem clan steam on , cum are un prieten dar eu nu pot juca ca nu am steam si mi-as dori foarte mult un steam cu cs 1.6 pentru o performanta cat mai buna.
  • Ai mai detinut : Da am detinut 1 steam cu cs dar mi-a fost furat acum 3 luni , si dupa cum ti-am aratat acel cont care nu are jocuri.

nExow

nExow

Fost Super Moderator

• Retired
  • 3037 posts
  • 181 topics
  • Joined 11-September 11
Descriete in cateva cuvinte (descrierea sa fie legata de cs): Totul a inceput de la pasiunea pentru jocurile de gen "shooter".Jucam zi de zi cu boti ca sa depasesc stagiul de novice.Cu timpul am reusit sa imi ating targetul,adica sa fiu un jucator cat de cat bunicel.

De ce iti doresti cont Steam cu CS 1.6 ?(cat mai detaliat - minim 30-100 cuvinte): Imi doresc cont de steam deoarece de multe ori exista cate un "of" care spune ca nu pot participa si eu la un mix alaturi de prieteni si intr-adevar imi doresc sa fac trec la un alt nivel.

Ai mai detinut vreun cont Steam cu CS 1.6? Nu am detinut niciodata ,nu am putut benificia de un cont bancar necesar disponibil pentru plata .

MoTzoK.

MoTzoK.

Addicted Member

• Banned
  • 296 posts
  • 87 topics
  • Joined 03-March 13
  • Descriete in cateva cuvinte (descrierea sa fie legata de cs): Imi palce acest joc foarte mult .. nu e un joc atat de simplu cum pare in unele videoclipuri ,, joc cs16 de 2 ani .. primul meu sv a fost Relax.Cs16.Ro ,, acolo m-am integrat foarte bine .. nu prea stiu eu mult cs , de acea ma numesc inca incepator .. dar daca voi castiga acest concurs si voi lua steam-ul ! poate ma voi invata mai bine !
  • De ce iti doresti cont Steam cu CS 1.6 ?(cat mai detaliat - minim 30-100 cuvinte): doresc acest cont deoarece multi prieteni de-ai mei au steam .. si uneori te simti ciudat sa stai pe langa ei si sa ii auzi cum vb .. ( "ce joc am mai cumparat" .. "vai dar ce misto e jocul" ) asa voi putea sta si eu pe langa ei sa ma laud ce joc am cumparat si alea alea .. sper sa nu fie prea greu de umblat prin steam deoarece nu am mai avut niciodata ! dar ma voi invata ! am auzit ca pe steam joci mai bine si nush ce ,, si vreas a experimentez asta deoarece fiind un incepator
  • Ai mai detinut vreun cont Steam cu CS 1.6?: Nu .. nu am detinut si de asta imi doresc unul.. cum am spus sper sa nu fie prea greu de umblat :)

Cu stina si respect aSqueL :*

SOFT

SOFT

Fost Moderator Global

• Topic Starter

• Retired
  • 2069 posts
  • 202 topics
  • Joined 13-July 12
Inca un raspuns mai astept si putem anunta castigatorul.
  • Obedience.. likes this

Obedience..

Obedience..

Member

• Membru
  • 33 posts
  • 7 topics
  • Joined 25-May 13
  • Descriete in cateva cuvinte (descrierea sa fie legata de cs): Pai sa incepem cu inceputul doresc acest steam ,si recunosc ca nu imi permit.. :( Si vreau sa joc playzeek etc ,deoarece pgl mai este la cs:go...:)) Vreau sa joc cu prieteni mixurii...Cu valve e nasol.
  • De ce iti doresti cont Steam cu CS 1.6 ?(cat mai detaliat - minim 30-100 cuvinte): Tocmai am spus la 1....
  • Ai mai detinut vreun cont Steam cu CS 1.6?: Nu ..
Stiu ca este un raspuns prea simplu...Dar pentru mine orice sansa conteaza....

Multumesc.. :*

Edited by Obedience.., 07 June 2013 - 07:36 PM.

SOFT

SOFT

Fost Moderator Global

• Topic Starter

• Retired
  • 2069 posts
  • 202 topics
  • Joined 13-July 12

• Descriete in cateva cuvinte (descrierea sa fie legata de cs): Pai sa incepem cu inceputul doresc acest steam..Deoarece recunosc ca nu imi permit.. :( Si vreau sa joc playzeek etc....Deoarece pgl mai este la cs:go...
  • De ce iti doresti cont Steam cu CS 1.6 ?(cat mai detaliat - minim 30-100 cuvinte): Tocmai am spus la 1....
  • Ai mai detinut vreun cont Steam cu CS 1.6?: Nu ..
Stiu ca este un raspuns prea simplu...Dar pentru mine orice sansa conteaza....

Multumesc.. :*

Minim 2 luni vechime in comunitate + 100 posturi, RESPINS.

Urmatorul ?

20CmRecords

20CmRecords

New Member

• Membru
  • 478 posts
  • 14 topics
  • Joined 22-June 12
Inainte de toate cred ca se scrie : Descrie-te .

1. Am accesat jocul din curiozitate,iar de-a lungul timpului am descoperit lucruri noi,fapt pentru pentru care inca il joc.Se spune ca orice joc este frumos in felul sau,la fel ca orice lucru din lumea intreaga,insa eu il joc doar pentru ca imi am prietenii alaturi la bine si la greu.

2.Deoarece sunt copii mai mici ca mine [ chiar 10.12 ani ] care au steam ma intreb de ce nu mi-am achizitionat unul si poate regret avand in vedere nenumaratele reducerile care au fost,insa banii joaca un rol important. Nu e vorba ca ii cheltuii pe prostii,dar atunci cand nu iti ajung tie,implicit familiei tale nu sti ce sa mai tragi. Cand n-ai bani e rau,cand ai vrei mai multi. Nu mor daca nu il castig,nu am spus toate astea ca sa impresionez,am raspuns sincer.
3. Nu,nu am detinut,fapt ce poate ma face curios avand in vedere ironia cu care se adreseaza unii unui "valver"

SOFT

SOFT

Fost Moderator Global

• Topic Starter

• Retired
  • 2069 posts
  • 202 topics
  • Joined 13-July 12
Hai inca unul deoarece Wiked a fost eliminat din cauza posturilor.
  • GFX +r0xi and Illestt like this

SoEasy!

SoEasy!

No Limit Member

• Membru
  • 2143 posts
  • 325 topics
  • Joined 22-September 12
  • Descrie-te in cateva cuvinte (descrierea sa fie legata de cs):am inceput sa joc cs dupa ce m-am plictisit de facebook :)) asta sa intamplat acuma ceva vreme cred ca aproapre 2 ani
  • De ce iti doresti cont Steam cu CS 1.6 ?(cat mai detaliat - minim 30-100 cuvinte):este o experienta noua pentru mine cum se spune cu cat incerci mai multe cu atata traiesti mai mult :D
  • Ai mai detinut vreun cont Steam cu CS 1.6?nu
  • scuze ma retrag poate alti au mai multa nevoie decat mine
  • poate nu au cont bancar etc. si eu imi pot permite
  • ma scuzati de post

Edited by SkRiLLeX FtS, 07 June 2013 - 09:17 PM.

• SOFT likes this

SOFT

SOFT

Fost Moderator Global

• Topic Starter

• Retired
  • 2069 posts
  • 202 topics
  • Joined 13-July 12

• Descrie-te in cateva cuvinte (descrierea sa fie legata de cs):am inceput sa joc cs dupa ce m-am plictisit de facebook :)) asta sa intamplat acuma ceva vreme cred ca aproapre 2 ani
  • De ce iti doresti cont Steam cu CS 1.6 ?(cat mai detaliat - minim 30-100 cuvinte):este o experienta noua pentru mine cum se spune cu cat incerci mai multe cu atata traiesti mai mult :D
  • Ai mai detinut vreun cont Steam cu CS 1.6?nu
  • scuze ma retrag poate alti au mai multa nevoie decat mine
  • poate nu au cont bancar etc. si eu imi pot permite
  • ma scuzati de post

Mai rar oameni care sa recunoasca, felicitari.
Hai inca unul.

kEnvELo;

kEnvELo;

No Limit Member

• Membru
  • 5607 posts
  • 485 topics
  • Joined 13-September 12
SOFT daca in caz nu stii sa citesti , mai dute pe la scoala .
Am specificat ca nu este pentru mine , si este un premiu pt player / admin care nu ar avea steam si ar fi loc 1 / top15.
In fine . ( scuze de dublu post )

SOFT

SOFT

Fost Moderator Global

• Topic Starter

• Retired
  • 2069 posts
  • 202 topics
  • Joined 13-July 12

SOFT daca in caz nu stii sa citesti , mai dute pe la scoala .
Am specificat ca nu este pentru mine , si este un premiu pt player / admin care nu ar avea steam si ar fi loc 1 / top15.
In fine . ( scuze de dublu post )

E contul meu, il ofer cui vreau eu, exista probleme ?
@ Nu ma intereseaza ca tu vrei sa-l oferi primului din top15, iar peste 2-3-4 zile il vad vandut.
P.S. : Sincer, nu stiu care dintre noi 2 este mai cult, poate iti dai tu seama :)

neWbie;;

neWbie;;

Master Member

• Banned
  • 1778 posts
  • 295 topics
  • Joined 30-December 12
  • Descrie-te in cateva cuvinte (descrierea sa fie legata de cs): Joc cs de 3 ani de zile,dupa ce ma tot plictisisem de euro trcuk simulator , NFS . Si sincer sa fiu nu stiu asa bine incat sa pot spune despre mine ca fiind un zeus al cs-ului . Dar stiu cat de cat pe public , cand am pofta si nu mi se fura cheful fac ceva frage , si putine decese . Mix joc de minim 2 ori pe zi pentru ca sincer sa fiu nu prea ma descurc .
  • De ce iti doresti cont Steam cu CS 1.6 ?(cat mai detaliat - minim 30-100 cuvinte): Imi doresc acest cont de team , pentru ca cel actual al meu il voi vinde , am nevoie de banii . Si nu ma pot lasa de CS pe steam , in momentul meu de glorie , daca ii putem spune asa . Va fi o experienta care va contiua , sincer sa fiu , am ramas uimit placut de ceea ce poate face steam , si nu ma pot lepada asa usor de el .
  • Ai mai detinut vreun cont Steam cu CS 1.6? Da , am detinut .
In maxim 2 zile contul este vandut,cu 6 euro . Cei interesati PM me .

Edited by neWbie;;, 08 June 2013 - 08:54 AM.

SOFT

SOFT

Fost Moderator Global

• Topic Starter

• Retired
  • 2069 posts
  • 202 topics
  • Joined 13-July 12
Prin sinceritatea raspunsului am decis sa-l aleg castigator pe justulicious, sper sa nu regret si sper sa folosesti acest cont cat mai mult.

In scurt timp iti voi trimite un PM cu datele contului.

Voi lasa acest topic deschis pentru e veni justulicious cu confiormarea contului dupa primire.

Ceilalti, nu fiti dezamagiti, vor urma multe alte concursuri.
  • alexFTW, neWbie;; and Illestt like this

Illestt

Illestt

Gold Member

• Membru
  • 775 posts
  • 123 topics
  • Joined 14-May 13
Iti multumesc enorm soft , aceasta comunitate este extraordinara.
Sper sa continui sa ajuti alti "Valveri" care nu au posibilitatea sa-si cumpere , cum m-ai ajutat pe mine azi! iti multumesc inca odata.

Edited by justulicious, 08 June 2013 - 09:02 AM.

SOFT

SOFT

Fost Moderator Global

• Topic Starter

• Retired
  • 2069 posts
  • 202 topics
  • Joined 13-July 12

Iti multumesc enorm soft , aceasta comunitate este extraordinara.

Ti-am trimis datele prin PM, astept confirmarea ta.

Illestt

Illestt

Gold Member

• Membru
  • 775 posts
  • 123 topics
  • Joined 14-May 13
Am primit , imediat schimb datele iti multumesc inca odata.

SOFT

SOFT

Fost Moderator Global

• Topic Starter

• Retired
  • 2069 posts
  • 202 topics
  • Joined 13-July 12
Asadar si prin urmare se inschide acest topic, felicitari castigatorului.

Va mai asteptam si la editiile viitoare, fiti pe faza!
  • utzu likes this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users