1.Descriete in cateva cuvinte (descrierea sa fie legata de cs): Pai , am inceput sa joc acum 3 ani la indemnul unui prieten "hai ca o sa ne distram si toate cele" am inceput sa joc din ce in ce mai mult si pana la urma mi-a devenit un hobby pentru timpul liber.
Desi tot mai multi prieteni isi achizitionau un steam nici mort nu mi-l imprumutau si mie , jucam la sala cateva h cu prieteni pe diferite servere "full" mai intrau cu cod si radeam de admini . era foarte amuzant pe atunci.
Acum pot sa spun ca joc mediocru deoarece mi-am redus timpul dedicat jocului.
2.De ce iti doresti cont Steam cu CS 1.6 ?(cat mai detaliat - minim 30-100 cuvinte): De multe ori pe servere care intru iau ban / destroy / fuck off (am luat in primele luni jucate) deoarece nu stiu , sunt admini incuiati , joc eu chiar asa de bine de nu se pot face niste poze/demo si am observat ca cei cu steam nu stiu , parca sunt mai privilegiati de acest lucru. (Eh , lasa mah are steam nu are cod) pe cand la valveri n'spe mii de poze pe zi.
Steam imi doresc pentru a juca mixuri , si pe diferite servere mai avansate.
3.Ai mai detinut vreun cont Steam cu CS 1.6? : Nu , nu am avut cum sa imi cumpar..
PS: Am citit mini regulamentul , eu am mai avut un cont care avea peste 3 luni sau chiar fix numai stiu sigur.
Am postat la baneaza-mi contul si am ramas cu acesta.
LINK : SparT
Aceasta postare a fost editata de justulicious: 07 June 2013 - 01:03 PM