Jump to content

Photo

[CS16 - STEAM][CONCURS] Cont Steam CS 1.6

• This topic is locked This topic is locked
38 replies to this topic

SOFT

SOFT

Fost Moderator Global

• Retired
  • 2069 posts
  • 202 topics
  • Joined 13-July 12
  • Country: Country Flag
Salut, in topicul trecut nu am reusit sa va fac sa intelegeti ceea ce trebuie sa faceti si am decis sa inchid topicul. Acum, m-am gandit sa restructurez concursul, cat mai simplu. Veti avea de raspuns la 3 intrebari (cat mai in detaliu) iar dupa ce se acumuleaza 15 raspunsuri voi alege un castigator.

Intrebari:
  • Descrie-te in cateva cuvinte (descrierea sa fie legata de cs):
  • De ce iti doresti cont Steam cu CS 1.6 ?(cat mai detaliat - minim 30-100 cuvinte):
  • Ai mai detinut vreun cont Steam cu CS 1.6?
Dovada:

Posted Image

Regulament:
  • La acest concurs jucatorii STEAM ON nu au voie sa participe
  • Minim 100 posturi pe forum
  • Minim 2 luni vechime in comunitate
Asadar si prin urmare, astept 15 posturi, nu mai mult, nu mai putin, cel mai frumos raspuns va fi premiat.

Edited by SOFT, 07 June 2013 - 08:55 PM.

• Tarhi, Jocky ;x, FlorINNNNNN and 6 others like this

zeNNN.

zeNNN.

Ultras Member

• Banned
  • 425 posts
  • 54 topics
  • Joined 09-December 12
Descriete in cateva cuvinte (descrierea sa fie legata de cs): E un joc pe care-l practic de la 7 ani (am 9 ani de Counter Strike ) , si care-mi place la nebunie..

De ce iti doresti cont Steam cu CS 1.6 ?(cat mai detaliat - minim 30-100 cuvinte): Imi doresc acest cont pentru ca , nu am mai avut (doar al unui prieten) , multi prieteni de-ai mei au steam , si imi doresc foarte mult sa joc CS de pe steam !

Ai mai detinut vreun cont Steam cu CS 1.6? Da , al unui prieten .. iar saptamana trecuta mi-a dat cineva teapa cu un steam :-j

FlorINNNNNN

FlorINNNNNN

New Member

• Membru
  • 648 posts
  • 42 topics
  • Joined 12-August 12
  • Descriete in cateva cuvinte (descrierea sa fie legata de cs):Imi place sa joc cs 1.6 pt amuzament ,pt a-mi face noi prieteni, pentru relaxare,uitatul problemelor bineinteles:)Cand joc cs 1.6 ma simt bine ,socializez cu alti playeri ,fiind admin incerc sa si ajuta pe cei care au diferite probleme ... :)
  • De ce iti doresti cont Steam cu CS 1.6 ?(cat mai detaliat - minim 30-100 cuvinte):Doresc un cont steam pt a putea juca cs 1.6 la o calitate mai acceptabila ,pt a putea juca cu prietenii pe servere steam only ...pt a participa la mixuri ..si pana la urma pt distractie ,relaxare .. :))
  • Ai mai detinut vreun cont Steam cu CS 1.6? Da..am avut mai multe ...dar pt scurt timp din pacate si nu am apucat sa ma 'bucur' de el asa cum trebuie ..:)

Edited by FlorINNNNNN, 07 June 2013 - 04:40 PM.

kEnvELo;

kEnvELo;

No Limit Member

• Membru
  • 5607 posts
  • 485 topics
  • Joined 13-September 12
  • Descriete in cateva cuvinte (descrierea sa fie legata de cs): Joc CS de 5 ani. Cu ajutorul CS-ului mi-am facut prieteni noi , de care nu stiam , chiar si din oras . Imi place sa joc CS foarte mult in timpul liber . Cand joc CS , rad , glumesc imi place sa mentin o atmosfera cat de cat frumoasa . Detin un Sv si imi place , ma inteleg bine cu adminii / playerii , nu am probleme .
  • De ce iti doresti cont Steam cu CS 1.6 ?(cat mai detaliat - minim 30-100 cuvinte): As dori aceasta licenta de STEAM , pentru ca as deschide un concurs pentru server-ul SIBIU , respectiv /top15 , si primii 3 vor primi cate un cadou . Mi-ar fi de mare ajutor aceasta licenta daca ar fi sa castig
  • Ai mai detinut vreun cont Steam cu CS 1.6? Am detinut , si detin ( Specific ca steam-ul nu este pentru mine , ci pentru playerii fideli a-i server-ului SIBIU , le-as da ocazia unora sa aiba pentru prima data Steam ) . Multumesc

SOFT

SOFT

Fost Moderator Global

• Topic Starter

• Retired
  • 2069 posts
  • 202 topics
  • Joined 13-July 12

• Descriete in cateva cuvinte (descrierea sa fie legata de cs): Joc CS de 5 ani. Cu ajutorul CS-ului mi-am facut prieteni noi , de care nu stiam , chiar si din oras . Imi place sa joc CS foarte mult in timpul liber . Cand joc CS , rad , glumesc imi place sa mentin o atmosfera cat de cat frumoasa . Detin un Sv si imi place , ma inteleg bine cu adminii / playerii , nu am probleme .
  • De ce iti doresti cont Steam cu CS 1.6 ?(cat mai detaliat - minim 30-100 cuvinte): As dori aceasta licenta de STEAM , pentru ca as deschide un concurs pentru server-ul SIBIU , respectiv /top15 , si primii 3 vor primi cate un cadou . Mi-ar fi de mare ajutor aceasta licenta daca ar fi sa castig
  • Ai mai detinut vreun cont Steam cu CS 1.6? Am detinut , si detin ( Specific ca steam-ul nu este pentru mine , ci pentru playerii fideli a-i server-ului SIBIU , le-as da ocazia unora sa aiba pentru prima data Steam ) . Multumesc

Am spus clar ca nu aveti voie sa detineti vreun cont cu CS 1.6, din cate observ tu detii, de ce vreti voi totul ? lasati si pentru cei ce nu au, de asta ofer aceste conturi gratis, nu sa va dau voua conturile si apoi sa le vindeti. Tipic romanilor.

Dovada

RESPINS
  • Nasacryl and FlorINNNNNN like this

Illestt

Illestt

Gold Member

• Membru
  • 775 posts
  • 123 topics
  • Joined 14-May 13
1.Descriete in cateva cuvinte (descrierea sa fie legata de cs): Pai , am inceput sa joc acum 3 ani la indemnul unui prieten "hai ca o sa ne distram si toate cele" am inceput sa joc din ce in ce mai mult si pana la urma mi-a devenit un hobby pentru timpul liber.
Desi tot mai multi prieteni isi achizitionau un steam nici mort nu mi-l imprumutau si mie , jucam la sala cateva h cu prieteni pe diferite servere "full" mai intrau cu cod si radeam de admini . era foarte amuzant pe atunci.
Acum pot sa spun ca joc mediocru deoarece mi-am redus timpul dedicat jocului.

2.De ce iti doresti cont Steam cu CS 1.6 ?(cat mai detaliat - minim 30-100 cuvinte): De multe ori pe servere care intru iau ban / destroy / fuck off (am luat in primele luni jucate) deoarece nu stiu , sunt admini incuiati , joc eu chiar asa de bine de nu se pot face niste poze/demo si am observat ca cei cu steam nu stiu , parca sunt mai privilegiati de acest lucru. (Eh , lasa mah are steam nu are cod) pe cand la valveri n'spe mii de poze pe zi.
Steam imi doresc pentru a juca mixuri , si pe diferite servere mai avansate.

3.Ai mai detinut vreun cont Steam cu CS 1.6? : Nu , nu am avut cum sa imi cumpar..

PS: Am citit mini regulamentul , eu am mai avut un cont care avea peste 3 luni sau chiar fix numai stiu sigur.
Am postat la baneaza-mi contul si am ramas cu acesta.
LINK : SparT

Edited by justulicious, 07 June 2013 - 01:03 PM.

kid...

kid...

Power Member

• Membru
  • 66 posts
  • 3 topics
  • Joined 05-June 13
  • Descriete in cateva cuvinte (descrierea sa fie legata de cs): Pasiunea mea pentru CS este de la 10 ani , atunci am inceput sa joc alaturi de tatal meu pentru prima data , nu dau dependeta de CS , cand mai am putin timp liber , mai dau chiulul si pe forumuri , avand acum 18 ani , nu pot sa spun ca joc cum jucam inainte . Mai pe intelesu vostru , la varsta de 13-14 ani eram printre primele locuri in topurile serverelor , jucam ca un nebun pot zice , stateam cu orele la CS , acum in prezent nu prea ma mai pasioneaza CS-ul dar avand in vedere ca se apropie vacanta , o sa ma reapuc si reintra in topurile serverelor comunitatii.
  • De ce iti doresti cont Steam cu CS 1.6 ?(cat mai detaliat - minim 30-100 cuvinte): Nu am deschis un steam , cred ca de 1-2 ani , stiu ca fata de valve este foarte diferit , tinta si ambreajul cum sar zice , iti sare mai bine , iar cum eu am jucat numai pe valve in ultimele luni , nustiu daca o sa fac fata unui STEAM ;)) , faza este ca daca stii ce trebuie facut si aranjat pas cu pas , o sa ai succes.
  • Ai mai detinut vreun cont Steam cu CS 1.6?: Da , am mai detinut , dar acum circa 1-2 ani , prin Septembrie 2011 , am vandut steam-ul meu care detinea 17 jocuri +CS16 , CS16:S , CS 1.6 CZ , COF , etc etc. Din 2011 mam axat mai mult pe valve , fiindca am stat mai down la capitolul bani .

SOFT

SOFT

Fost Moderator Global

• Topic Starter

• Retired
  • 2069 posts
  • 202 topics
  • Joined 13-July 12

1.Descriete in cateva cuvinte (descrierea sa fie legata de cs): Pai , am inceput sa joc acum 3 ani la indemnul unui prieten "hai ca o sa ne distram si toate cele" am inceput sa joc din ce in ce mai mult si pana la urma mi-a devenit un hobby pentru timpul liber.
Desi tot mai multi prieteni isi achizitionau un steam nici mort nu mi-l imprumutau si mie , jucam la sala cateva h cu prieteni pe diferite servere "full" mai intrau cu cod si radeam de admini . era foarte amuzant pe atunci.
Acum pot sa spun ca joc mediocru deoarece mi-am redus timpul dedicat jocului.

2.De ce iti doresti cont Steam cu CS 1.6 ?(cat mai detaliat - minim 30-100 cuvinte): De multe ori pe servere care intru iau ban / destroy / fuck off (am luat in primele luni jucate) deoarece nu stiu , sunt admini incuiati , joc eu chiar asa de bine de nu se pot face niste poze/demo si am observat ca cei cu steam nu stiu , parca sunt mai privilegiati de acest lucru. (Eh , lasa mah are steam nu are cod) pe cand la valveri n'spe mii de poze pe zi.
Steam imi doresc pentru a juca mixuri , si pe diferite servere mai avansate.

3.Ai mai detinut vreun cont Steam cu CS 1.6? : Nu , nu am avut cum sa imi cumpar..

PS: Am citit mini regulamentul , eu am mai avut un cont care avea peste 3 luni sau chiar fix numai stiu sigur.
Am postat la baneaza-mi contul si am ramas cu acesta.

• Descriete in cateva cuvinte (descrierea sa fie legata de cs): Pasiunea mea pentru CS este de la 10 ani , atunci am inceput sa joc alaturi de tatal meu pentru prima data , nu dau dependeta de CS , cand mai am putin timp liber , mai dau chiulul si pe forumuri , avand acum 18 ani , nu pot sa spun ca joc cum jucam inainte . Mai pe intelesu vostru , la varsta de 13-14 ani eram printre primele locuri in topurile serverelor , jucam ca un nebun pot zice , stateam cu orele la CS , acum in prezent nu prea ma mai pasioneaza CS-ul dar avand in vedere ca se apropie vacanta , o sa ma reapuc si reintra in topurile serverelor comunitatii.
  • De ce iti doresti cont Steam cu CS 1.6 ?(cat mai detaliat - minim 30-100 cuvinte): Nu am deschis un steam , cred ca de 1-2 ani , stiu ca fata de valve este foarte diferit , tinta si ambreajul cum sar zice , iti sare mai bine , iar cum eu am jucat numai pe valve in ultimele luni , nustiu daca o sa fac fata unui STEAM ;)) , faza este ca daca stii ce trebuie facut si aranjat pas cu pas , o sa ai succes.
Ai mai detinut vreun cont Steam cu CS 1.6?: Da , am mai detinut , dar acum circa 1-2 ani , prin Septembrie 2011 , am vandut steam-ul meu care detinea 17 jocuri +CS16 , CS16:S , CS 1.6 CZ , COF , etc etc. Din 2011 mam axat mai mult pe valve , fiindca am stat mai down la capitolul bani .

@ justulicious, astept un PM de la tine cu numele contului banat, pentru a vedea vechimea, raman in stand-by pe moment cu postul tau.
@ blackkk@cs16, imi pare sincer rau dar ai de respectat o regula : "Minim 3 luni vechime in comunitate". Nu-mi calc peste cuvant, RESPINS.

Doresc un concurs cat mai serios.
  • Illestt and kid... like this

aLx ; mtwq

aLx ; mtwq

Addicted Member

• Membru
  • 212 posts
  • 39 topics
  • Joined 22-February 13
1 : Descriete in cateva cuvinte (descrierea sa fie legata de cs): Cu ajutorul Cs`ului mi-am facut prieteni noi si cs`ul este o parte din viata mea nu pot sa ma las de el asa de usor ,cu toate ca prietenii mei imi zic sa ma las de el , dar cand joc cs ma relaxez , sunt mai distrat , am inceput sa joc cs de la 11 ani , a durat cam 1-2 luni sa ma acomodez cu cs`ul . Pe parcurs am inceput sa capat experienta , si de foarte mult timp ma lupt sa fiu detinatorul unui steam .

2:De ce iti doresti cont Steam cu CS 1.6 ?(cat mai detaliat - minim 30-100 cuvinte): Pai in primu rand imi place cum trage , imi mai place la el grafica , si multe altele , mai am cativa prieteni care au steam si ma oftica :)) in fiecare zi imi zic "bai ce frumos este sa joci pe steam only" :)) Sincer mi-as dori un cont de steam !

3:Ai mai detinut vreun cont Steam cu CS 1.6? : Nu dar am fost la un prieten si am vazut cum joaca cu el , tragi cu totul si cu totul mai bine .

M0FoLiN0

M0FoLiN0

Premium

• Membru
  • 651 posts
  • 71 topics
  • Joined 24-November 12
  • Descriete in cateva cuvinte (descrierea sa fie legata de cs): Am inceput sa joc cs cand am vazut la un prieten de pe strada ca tot nu iesea afara ca se juca ,,cs,,.Curios am vrut sa incerc si asa am inceput sa joc.Am inceput sa joc pe modul Zombie apoi am inceput sa joc Classic
  • De ce iti doresti cont Steam cu CS 1.6 ?(cat mai detaliat - minim 30-100 cuvinte): Doresc steam deoarece sunt pasionat de acest joc si mai mereu cand intru pe un sv primesc ban.De asemenea doresc pentru a intra in clanuri pentru a efectua meciuri,majoritatea clanurilor sunt cu Steam ON.De asemenea asa dori in viitor cand imi propun sa imi deschid un sv,fara steam ii mai greu.
  • Ai mai detinut vreun cont Steam cu CS 1.6? Am mai detinut acum 1 an,si i-am dat unui prieten de ziua lui.

M1CC3N0.w0o

M1CC3N0.w0o

Member

• Membru
  • 10 posts
  • 0 topics
  • Joined 27-February 13
  • Descriete in cateva cuvinte (descrierea sa fie legata de cs): Am inceput sa joc cs acum 2-3 ani cs dar mam oprit un timp iar anul acesta am reinceput
  • De ce iti doresti cont Steam cu CS 1.6 ?(cat mai detaliat - minim 30-100 cuvinte): Decand ma joc cs am zis ca imi iau imi iau dar deocamdata nu exista posobilitatea de a imi cumpara un cont de steam , imi doresc foarte mult acest cont sa ma pot juca si eu in clanuri cu prieteni
  • Ai mai detinut vreun cont Steam cu CS 1.6? nu am detinut doar ma imprumutat un prieten cateva ore

alexFTW

alexFTW

Untouchable Member

• Banned
  • 1432 posts
  • 275 topics
  • Joined 12-September 12
  • Descriete in cateva cuvinte (descrierea sa fie legata de cs): Pai este un joc foarte vechi Si tot odata si frumos m-am apucat de la 8 ani de cs.. si in total 5 ani am .. de counter strike ..
  • De ce iti doresti cont Steam cu CS 1.6 ?(cat mai detaliat - minim 30-100 cuvinte): Pai imi doresc acest cont deoarece .. eu impart contul cu un prieten si de fiecare data cand ma bag la un mix / war ceva ma scoate .. si zice gata ti-a trecut timpul... Si as dori sa ma joc singur Pe servere de mix / war . ( servere avansate) de exemplu pe serverul comunitatii Steam ..
  • Ai mai detinut vreun cont Steam cu CS 1.6?: Doar asta.. si 1 cont blocat si banat pe VAC...
Va Multumesc !

Edited by al3cs ., 07 June 2013 - 03:36 PM.

SOFT

SOFT

Fost Moderator Global

• Topic Starter

• Retired
  • 2069 posts
  • 202 topics
  • Joined 13-July 12

• Descriete in cateva cuvinte (descrierea sa fie legata de cs): Pai este un joc foarte vechi Si tot odata si frumos m-am apucat de la 8 ani de cs.. si in total 5 ani am .. de counter strike ..
  • De ce iti doresti cont Steam cu CS 1.6 ?(cat mai detaliat - minim 30-100 cuvinte): Pai imi doresc acest cont deoarece .. eu impart contul cu un prieten si de fiecare data cand ma bag la un mix / war ceva ma scoate .. si zice gata ti-a trecut timpul... Si as dori sa ma joc singur Pe servere de mix / war . ( servere avansate) de exemplu pe serverul comunitatii Steam ..
  • Ai mai detinut vreun cont Steam cu CS 1.6?: Doar asta.. si 1 cont blocat si banat pe VAC...
Va Multumesc !

Salut, imi pare rau sa-ti spun dar din cate am inteles de la tine detii un cont steam, nu ne intereseaza cum "imparti" tu contul cu altii.
Sincer, nu vreau sa apara controverse dupa ce aleg castigatorul, doresc sa ofer o sansa "valverilor".
Multumesc de intelegere.

Starix-

Starix-

Gold Member

• Membru
  • 610 posts
  • 34 topics
  • Joined 09-July 12
  • Descriete in cateva cuvinte (descrierea sa fie legata de cs):Joc cs de un an jumate, mi se pare un joc destul de distractiv,deci e un joc bun
  • De ce iti doresti cont Steam cu CS 1.6 ?(cat mai detaliat - minim 30-100 cuvinte):Imi doresc Steam pentru ca sa pot partica si eu la un mix,sa intru pe anumite servere si pentru ca nu am mai avut Steam vreodata
  • Ai mai detinut vreun cont Steam cu CS 1.6?Nu am mai detinut steam,deoarece nu stiu cum sal cumpar mie frica sa nu iau teapa
  • Multumesc anticipat

Antoniiia.

Antoniiia.

Ultras Member

• Membru
  • 534 posts
  • 21 topics
  • Joined 24-March 13
  • Descriete in cateva cuvinte (descrierea sa fie legata de cs): Joc Counter-Strike de aproximativ 5 ani,nu pot spune ca sunt foarte buna,am momente si momente.Multi dintre prietenii mei m-au incurajat sa cumpar licenta pentru Counter,dar am tot tras de timp.Mi-au mai spus sa "fur" conturi,ei bine nu-mi place sa-mi bat joc de un om care,poate, a dat bani pe acea licenta ... 6-7 e,dar sunt bani totusi.
  • De ce iti doresti cont Steam cu CS 1.6 ?(cat mai detaliat - minim 30-100 cuvinte): Ei bine,cred ca am spus si mai sus.Pentru inceput curiozitatea e un motiv care mereu ma face sa incerc lucruri noi,care nu ma afecteaza. In al doilea rand, pentru o noua experienta de joc. Joc Counter de ceva timp,bineinteles cu pauze,reinceperi,iar pauze,iar reinceperi dar niciodata nu am jucat din pasiune sau sa-l iau ca pe un hobby,pentru ca n-am avut de ce, dar poate prin intermediul acestei licente se poate transforma in pasiune. Nu in ultimul rand, pentru eficenta de care da dovada. Tinta nu mai "sare", asa rau; grafica ,din cate am inteles, este mai buna si FPS-ul, la randul lui, este mai maricel. In ultimul rand, pentru a ma juca alaturi de prieteni.
  • Ai mai detinut vreun cont Steam cu CS 1.6? Nu,nu am mai detinut cont STEAM cu CS 1.6.

GFX +r0xi

GFX +r0xi

Addicted Member

• Membru
  • 326 posts
  • 22 topics
  • Joined 07-April 13
  • Descriete in cateva cuvinte (descrierea sa fie legata de cs): buna , Joc acest joc numit counter-strike 1.6 de aproximativ 2 ani , si parca nu ma mai satur , pentru ca are ceva aparte
  • De ce iti doresti cont Steam cu CS 1.6 ?(cat mai detaliat - minim 30-100 cuvinte): Pentru ca vreau sa ma joc pe serverele steam only , avem si noi un server in comunitate din cate am vazut si mi-as dori si eu sa joc macar 1 ora pe serverele steam only fara codati , sa ma inscriu in cupe , sa joc pe serverele de war ale comunitati , si din cate am auzit cs-ul de pe steam se misca mai bine , si vreau sa am aceasta experienta.
  • Ai mai detinut vreun cont Steam cu CS 1.6? : Da dar cu dota2

Edited by GFX +r0xi, 07 June 2013 - 05:40 PM.

SOFT

SOFT

Fost Moderator Global

• Topic Starter

• Retired
  • 2069 posts
  • 202 topics
  • Joined 13-July 12
Am redus la 2 luni vechimea.

@ Inca 6 raspunsuri si aleg un castigator.
  • Mihay. likes this

Mihay.

Mihay.

Fost Moderator

• Retired
  • 1693 posts
  • 194 topics
  • Joined 12-October 12
Descriete in cateva cuvinte (descrierea sa fie legata de cs): Poi majoritatea timpului joc cs ... de la ora 15... pana seara la 21 / 22 ;) Detest pe cei ce au cfg-uri sau coduri! Joc default si joc cs cam de 3/4 ani cu mici pauze.

De ce iti doresti cont Steam cu CS 1.6 ?(cat mai detaliat - minim 30-100 cuvinte): Poi as vrea sa vad daca fac fata in PGL si pe serverul serverului nostru de steam only! Sa joc mixuri sa joc in cupe . Si nu in ultimul rand chiar sunt curios daca fac fata pe un server de steam only!

Ai mai detinut vreun cont Steam cu CS 1.6? Da am detinut ;)

UmBrA @ CS16

UmBrA @ CS16

Platinum Member

• Banned
  • 1111 posts
  • 78 topics
  • Joined 02-February 13
Descriete in cateva cuvinte (descrierea sa fie legata de cs):Am inceput sa joc cs acum 5 ani si de atunci este un hobby pt mine.

De ce iti doresti cont Steam cu CS 1.6 ?(cat mai detaliat - minim 30-100 cuvinte):Imi doresc acest cont de steam pentru ca steamul pe care il am este a unui prieten si vreau sa-mi iau propiul meu steam. Momentan nu am bani sa imi cumpar un steam al meu si de asta vreau sa castig acest concurs. Sper sa castig!

Ai mai detinut vreun cont Steam cu CS 1.6?: Detin acum a unui prieten.

Mr.K1dDu

Mr.K1dDu

Power Member

• Membru
  • 80 posts
  • 7 topics
  • Joined 04-January 13
  • Descriete in cateva cuvinte (descrierea sa fie legata de cs):Am inceput aceasta "poveste" acum 3 ani cand un prieten mi-a zis "Hai in Starnet la un cs."Si cand am inceput sa-l joc m-a fascinat,gameplay-ul,armele si modelel m-au fascinat(acesta fiind primul joc pe care il jucam destul de mult).In rest sunt un jucator destul de bunicel,intotdeauna ii ajut pe cei incepatori si nu sunt genul de jucator care sa ii injure pe ceilalti,sau sa-i faca noobi sau chestii din astea(din cs evident,fiecare joaca si prost si bine in unele cazuri)
  • De ce iti doresti cont Steam cu CS 1.6 ?(cat mai detaliat - minim 30-100 cuvinte):Deoarece vreau sa incep sa ma bag in MIX-uri,sa joc pe serverele steam only,si sa vad daca eu chiar sunt un jucator cat de cat bun sau un noob.Imi plac foarte mult MIX-urile si vreau ma bag in ele pana am sa crap,sau pana ma las de cs si o sa fiu din nou angajat
  • Ai mai detinut vreun cont Steam cu CS 1.6?Niciodata,o data pe saptamana ma duc la un prieten si joc de pe al lui,imi place foarte mult sa joc de pe steam,e un stil aparte fata de cel valver,si cam asta ar fi argumentele de ce vreau un cont steam :)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users