A luat cineva contul fara sa posteze? am incercat toate variantele si nu merg niciuna..
Macar postati daca luati contul , ca este luat.
Edited by justulicious, 31 May 2013 - 03:07 PM.
Edited by justulicious, 31 May 2013 - 03:07 PM.
User : mchondaxxl Pass : cs16gaming** Contine : Counter-Strike Men of War: Assault Squad Counter-Strike: Condition Zero Deleted Scenes Counter-Strike: Condition Zero Party of Sin Frontline Tactics Broken Sword: Shadow of the Templars - Director's Cut Broken Sword II: The Smoking Mirror Commandos 2: Men of Courage Commandos: Behind Enemy Lines Commandos: Beyond the Call of Duty Crazy Machines Elements Demigod Earth Defense Force: Insect Armageddon Edna & Harvey: Harvey's New Eyes Gettysburg: Armored Warfare iBomber Defense Pacific King Arthur: Collection King Arthur II - The Role-playing Wargame Making History: The Calm & The Storm Metro 2033 Penny Arcade's On the Rain-Slick Precipice of Darkness 3 Planets Under Attack Ravaged Razor2: Hidden Skies Titan Quest Victoria II Zombie Pirates
Eu din lipsa de ocupatie am dat sa vad cat noroc am si din 2,3 incercari am nimerit parola.(00 la final)M-am uitat la library si s-a delogat, se pare ca l-a luat Nasacryl. Era treaba cu "cel mai rapid ia contul", dar nu conteaza, oricum nu aveam nevoie de cont, il am pe al meu. Insa totusi, conturile ar trebui lasate celor care nu isi permit o licenta.# Luat , mersi frumos .
Eu din lipsa de ocupatie am dat sa vad cat noroc am si din 2,3 incercari am nimerit parola.(00 la final)M-am uitat la library si s-a delogat, se pare ca l-a luat Nasacryl. Era treaba cu "cel mai rapid ia contul", dar nu conteaza, oricum nu aveam nevoie de cont, il am pe al meu. Insa totusi, conturile ar trebui lasate celor care nu isi permit o licenta.
Asa-s romanii , "strangatori".
Mda , imi mentin parerea ca trebuie un nou "sistem" pentru aceste conturi , le iau exact cei cu steam iar ceilalti ( valveri ) se uita. Multumim SOFT ca , oferi conturi celor care nu au , stima pentru asta ! Din pacate le iau altii si nu cei ce ar trebui .
Edited by Nasacryl, 31 May 2013 - 05:14 PM.
Edited by justulicious, 31 May 2013 - 05:16 PM.
Edited by Verdeee, 02 June 2013 - 04:00 PM.
Edited by fps98, 03 June 2013 - 11:45 AM.
Dau cont Steam cs 1.6 pe cont Steam cs GO
doresc un cont steam sa aiba dota 2.
Multumesc!!
WARN:
# In cadrul acestui topic nu aveti voie sa cereti licente / gift-uri / conturi, asteptati sa vedeti ce se ofera. #
Mai ofer 6 GIFT-uri Dota 2!
Ofer Dota 2 gift. Pun la bataie 27. Cine doreste PM
0 members, 1 guests, 0 anonymous users