La Multi Ani !

[CS16] La multi ani , TYGA !
Started By
cosmin701
, Apr 28 2013 11:02 PM
Postat 29 April 2013 - 07:50 AM

Iar e ziua ta ? E ceva putred la mijloc cu " legendele " astea . Daca ar fi Ema aici sigur mi-ar spune : Ziua lui e in fiecare zi . 
Cristi,iti doresc o zi aniversara speciala alaturi de prieteni ca asta este cel mai important,sanatatea deoarece fara ea nu poti face nimic,si mult noroc in viata ca na,e necesar.
Multumesc ca mi-ai fost alaturi la bine si la greu , cred ca la fel am facut si eu
. Chiar daca ne cunoastem de cateva luni, 6...7 sau un an,oricum am pierdut notiunea timpului deoarece vorba aia : "parca ne cunoastem de o viata" ,cel putin daca suntem pe aceeasi lungime de unda si ne ajutam recriproc,cam asa e.
Ca sa inchei cu ceva frumos si nu cu povestile noastre [ pe care ema le citeste pentru ca trebuie sa faca update la "statusul" de pe facebook ] cadoul de la Ema e cel mai frumos deci ..degeaba incerc eu si altii sa te surprindem cu fraze care-ti ung sufletul .
Inca o data iti urez un calduros La multi ani si dai de baut ca prea mult am scris.
P.S -> Sa nu te aud cu " Ba da tu sti tot " ca stiu ca imi vei spune

Cristi,iti doresc o zi aniversara speciala alaturi de prieteni ca asta este cel mai important,sanatatea deoarece fara ea nu poti face nimic,si mult noroc in viata ca na,e necesar.
Multumesc ca mi-ai fost alaturi la bine si la greu , cred ca la fel am facut si eu

Ca sa inchei cu ceva frumos si nu cu povestile noastre [ pe care ema le citeste pentru ca trebuie sa faca update la "statusul" de pe facebook ] cadoul de la Ema e cel mai frumos deci ..degeaba incerc eu si altii sa te surprindem cu fraze care-ti ung sufletul .
Inca o data iti urez un calduros La multi ani si dai de baut ca prea mult am scris.

P.S -> Sa nu te aud cu " Ba da tu sti tot " ca stiu ca imi vei spune

- TYGA likes this
0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi