Jump to content

Photo

[CS16] Update CS 1.6

* * * * * 1 votes

• This topic is locked This topic is locked
38 replies to this topic

EduArT

*
POPULAR

Sper ca nu v-ati simtit singuratici ca am "lipsit" aceste zile, insa am hoinarit pe internet sa rezolv niste probleme cauzate de acest update. Inca putin si invat rusa ..

Sa lamuresc 7 lucruri:
1. Serverele noastre momentan nu sunt pe noul update.
2. Dproto e afectat de acest update, din aceasta cauza nu s-a facut update la servere.
3. Functia de "connect" a disparut (doar pe partea steam).
4. xRedirectul e afectat.
5. Redirectele sunt inutile in aceste momente.
6. E gata cu updateul? NU, mai urmeaza unul.
7. A aparut AmxModX 1.8.2, nu il vom folosii inca.

xRedirect:
- Jucatorii cu steam in proportie de 80% NU sunt redirectionati deoarece comanda e anulata, ceilalti 20% nu au update-ul (la fel cum nici eu nu-l am).
- Jucatorii cu non-steam in proportie de 100% sunt redirectionati.
- E posibil sa rezolv aceasta problema, ca xredirectul sa fie functional 100%, dar dupa ce va fi lansat ultimul update.

Redirecte:
Cele clasice functioneaza, INSA! doar pe nonsteam. Ca sa faceti dropuri trebuie sa adaugati manual IP-urile serverelor in diverse masterservere precum: css.setti.info / gametracker.rs / gametracker.com / game-monitor.com / si orice alte site-uri mai gasiti.

Popularea serverelor:
Am gasit o solutie sa populez serverele in continuare, chiar daca dispare complet xredirectul si redirectele :). Metoda e secreta evident :P.

AmxModX 1.8.2:
- Noi folosim pe servere 1.8.1
- Inca nu facem trecerea deoarece versiunea nu e stabila si nici metamod nu este aparut din partea deloc de la VALVE. Este aparuta doar o versiune temporara de la amxmodx.org .
In concluzie, sa nu il folositi.

De ce a aparut acest update? Care e rostul?
Foarte simplu, e un plan de marketing foarte jegos din partea celor de la VALVE. Sa va explic o mica istorie:
In noiembrie, 2000 - a aparut prima data Counter-Strike 1.0
In septembrie 2003 - Counter-Strike-ul a ajuns la versiunea 1.6
In 2004-2005 a fost lansat Counter-Strike Source care a fost un esec total deoarece atunci a fost migrarea celor de la VALVE pe platforma STEAM, de la non-steam la 12 dolari o licenta e o diferenta destul de evidenta. Din acest motiv CS 1.6 a fost/este/si ramane de vazut daca va fi cel mai jucat joc din lume (FPS).
Din 2005 pana in 2009 VALVE a luptat contra lui Crock (tatal dproto-lui) cu fel si fel de updateuri, pana s-au lasat ferm convinsi ca nu ajung nicaieri. In felul asta, au lansat alt tip de Counter Strike si anume Global Offensive. Ok bun, au lansat BETA Key's sa faca gamerii curiosi, oferte de weekend samd, ce au rezolvat? 30% din licentele vandute sunt folosite :). Evident vor sa evite esecul din trecut (CS S), dar cum poate fi facuta asta? anihiland concurenta, chiar propria lor creatie (CS 1.6). Update-ul nu a facut decat sa distruga gameplay-ul, pe absolut toate forum-urile bazate pe CS 1.6 detinatorii de steam se plang de proasta rula a jocului.
PGL, ACL, IEM samd au renuntat sau renunta treptat la CS 1.6. PGL in schimb a renuntat la CS 1.6 inainte sa apara update-ul, anuntati de VALVE, planul lor de marketing diabolic.
In concluzie, pe CS 1.6 vindeau anual zeci de mii de licente de STEAM, in schimb la CS:GO o sa vanda cu milioanele, plan bun de marketing? Da, in favoarea lor, nu a gamerilor intradevar pasionati de un joc old-school.
Alta idee, redirectele ii afectau? Da, bun au facut masterserverul STEAM-ONLY. In schimb (cred) ca sunt afectati si de "firmele" de dropuri/boost care bindeaza 60% din tastele jucatorilor. Cum sa castige baietii cu bropuri/boost bani grei, iar VALVE sa faca un profit nesemnificativ de pe licentele CS 1.6 :D.

Am facut acest topic sa informez si la randul meu sa fiu informat de catre voi. Ce se v-a intampla cu www.CS16.ro ? Absolut nimic, tot aici ramanem si ne facem treaba in continuare.

Evitati offtopicul si discutiile inutile.

WoB.2ToN

WoB.2ToN

Addicted Member

• Membru
  • 330 posts
  • 20 topics
  • Joined 04-October 12
  • Country: Country Flag

Popularea serverelor: Am gasit o solutie sa populez serverele in continuare, chiar daca dispare complet xredirectul si redirectele . Metoda e secreta evident .

Da bun si cei care au renuntat la xredirect si boost mai au parte de populare?

MaFiApTm

MaFiApTm

No Limit Member

• Membru
  • 5517 posts
  • 138 topics
  • Joined 31-October 12

Logic ar fi : Este posibil ca tu sa fi renuntat la xredirect sau redirecte,insa dupa ce "vor disparea"vom fi toti in situatia ta.Deci raspunsul ar fi : "Da,incercam sa le populam pe toate,pentru ca este spre binele Comunitatii :-?"

# Daca am gresit,Eduart te rog sa ma corectezi .

22n

22n

Fost Designer

• Retired
  • 2133 posts
  • 124 topics
  • Joined 14-July 12
Oricum in acest moment comunitatea gamerilor (care nu-s profesionisti) , nu prea au ce sa faca. Toate echipele care au facut istorie in CS 1.6 , SK , fnatic , EG , ESC ICY BOX , Na'Vi etc. au trecut pe CS:GO pentru ca ei au fost platiti sa faca asta. S-au bagat prea multi bani in GO ca sa se renunte la el , cel putin pentru vreo 2-3-4 ani. HeatoN a fost platit de VALVE sa isi fac team de CS:GO , el fiind antrenor la echipa NiP (Ninja in Pyjamas) , echipa care de asemenea a facut ravagii cand era pe CS 1.6 si avand printre cei mai buni jucatori care au fost pe 1.6 . Legat de ce ai spus tu EduarT , mie unul mi se misca mult mai bine CS 1.6 dupa noul update (stiu ca foarte multi au probleme...) . Daca cineva caruia ii suporta acest GO la fps-ul normal de 300 si joaca acest joc timp de 2-3 ore se va atasa de el (parerea mea...). La inceput eu ziceam fel bla bla e o porcarie de joc , dar ma mai joc din cand in cand pentru ca mi se pare mult mai atractiv. Din pacate PC-ul meu nu e facut pentru un astfel de joc asa ca raman pe moment la 1.6. Chiar intr-un interviu la WCG 2012 celor de la Na'Vi li sa cerut parerea despre acest joc , toti au raspuns ca este o prostie, dar se pare ca acum il joaca; avand in vedere salariul lor lunar care depaseste cu brio vreo 3-4000 de euro.
  • Mr.OpTic likes this

Gabriel@cs16

Gabriel@cs16

Ultras Member

• Banned
  • 582 posts
  • 66 topics
  • Joined 02-June 11
Asta inseamna ca tot ce am invatat despre cs 1.6(stilul de joc) in 7 ani s-au dus??Mie ce imi ofera ca ma joc CS:GO ca incepator???

ps:Pentru 3-4000 de euro m-as juca si Solitaire toata ziua.

POLARSOOON

POLARSOOON

Fost News Team

• Retired
  • 5258 posts
  • 432 topics
  • Joined 10-December 11
Cum a spus si gabriel, pentru 3-4000 de euro m-as juca Solitaire toata ziua .
Este pur si simplu o parcarie de joc acest CS:GO .. Sa fiu sincer am jucat vreo 10 minute, si nu mi se pare deloc a fi mai interesant sau mai bun decat CS1.6
Raman pe CS16 momentan, si nu cred ca CS:GO v-a avea succes ca si CS1.6, cel putin in 3-4 ani :)

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
CS:GO nu va avea succes clar , si dupa tot rahatul asta Valve , STEAM va avea mai mutl de pierdut decat de castigat . De ce ?

1) CS:GO le merge la putini jucatori
2) Ocupa mult spatiu , de 12 ori mai mult ca 1.6
3) Iti trebuie placa ca lumea , si ce sa mai lungim ... un PC bun , din 2010 + in coace
4) Nu sunt multi jucatori , implicit nu multe servere
5) Este mai greu decat 1.6 ( ca si stil de joc )
6) La multa lume nu le convine sa treaca de la Expert 1.6 la incepator GO , adica mai bien fruntas la sat decat codas la oras
7) 1.6 are priza foarte mare la public , orice s-ar intampla , multa lume va continua sa joace acest joc , chiar si Valve

Si lista continua , dar astea sunt motivele de baza
  • POLARSOOON and Angrry like this

EduArT

Cel mai probabil, ramane de vazut daca se rezolva cu xredirectul+boost si la jucatorii cu STEAM-ON.
  • yLLuSioN likes this

pIcIu

pIcIu

Fost Moderator

• Retired
  • 1581 posts
  • 230 topics
  • Joined 05-June 12
Am vazut pe un site acolo era sa votezi daca vrei sa ramana Counter - Strike sau sa nu ramana.

SOFT

SOFT

Fost Moderator Global

• Retired
  • 2069 posts
  • 202 topics
  • Joined 13-July 12

Am vazut pe un site acolo era sa votezi daca vrei sa ramana Counter - Strike sau sa nu ramana.

Pierdere de vreme :) !

@ Cum a spus si EduArt, update' urile nu se vor opri aici, cel putin in cazul meu asa se intampla.

AudSunete

AudSunete

Gamer Member

• Membru
  • 810 posts
  • 100 topics
  • Joined 01-December 12
e o prostie faza asta .............. nau ce face astea de la valve :)))

Dolor

Dolor

Member

• Membru
  • 32 posts
  • 5 topics
  • Joined 15-February 13
Mie sincer acum cs1.6 se vede mai bine si merge mult mai bine. Problema e..cand dau top 15 sau dau ESC sa intru la optiuni mi se inegreste monitoru de tot si reapare..si asa face de fiecare data...eu am ramas pe valve pana vor termina de tot update, si poate imi iau un pc mai bun ...pentru noul "CS 1.6"

funkfather

funkfather

Advanced Member

• Membru
  • 142 posts
  • 35 topics
  • Joined 28-March 12
Va urma cat de curand un nou update din partea celor de la Valve pentru rezolvarea problemelor cum ar fii acceleratia la mouse, ecranul verde ( 800x600 ).. etc.
Acest update a fost in special facut pentru ca Steam sa poata rula pe Linux si Mac.

C.Silviu

C.Silviu

Gamer Member

• Membru
  • 976 posts
  • 114 topics
  • Joined 06-January 13
Sa vedem ce o mai fi poate se v-a reveni la forma lui initiala dar slabe sanse

DeYounG @ One

DeYounG @ One

Advanced Member

• Membru
  • 140 posts
  • 18 topics
  • Joined 07-October 12
Cat e Edu in putere www.cs16.ro nu o sa moara niciodata !

Ca vorba accea :

Toata lumea sa traiasca numai noi sa nu murim.. CS16 niciodata !

Bafta la toata lumea , Respect Edu !

WoB.2ToN

WoB.2ToN

Addicted Member

• Membru
  • 330 posts
  • 20 topics
  • Joined 04-October 12

Cat e Edu in putere www.cs16.ro nu o sa moara niciodata ! Ca vorba accea : Toata lumea sa traiasca numai noi sa nu murim.. CS16 niciodata ! Bafta la toata lumea , Respect Edu !

Bine zis ;)

sTeauAaA

sTeauAaA

Ultras Member

• Banned
  • 399 posts
  • 41 topics
  • Joined 12-December 12
daca cs16 nu va mai exista ma apuc de mario :))
  • Mr.OpTic likes this

StrongT

StrongT

Gold Member

• Membru
  • 679 posts
  • 55 topics
  • Joined 04-December 11
E o porcarie ce a facut la steam , era foarte bun cum era.

funkfather

funkfather

Advanced Member

• Membru
  • 142 posts
  • 35 topics
  • Joined 28-March 12

Cat e Edu in putere www.cs16.ro nu o sa moara niciodata !

Ca vorba accea :

Toata lumea sa traiasca numai noi sa nu murim.. CS16 niciodata !

CS 1.6 va disparea in 2-3 ani, sunt sigur. Ori cei de la valve va scote CS 1.6 dupa Steam si va adauga CS:GO gratis ..ori va face n update-uri pentru a strica jocul.
Insa am o veste buna, azi au facut un update si au rezolvat problema cu acceleratia la mouse ( din cate am inteles ).

Bafta la toata lumea , Respect Edu !

Sunt sigur ca in 2-3 ani CS 1.6 va scadea serios deoarece cei de la Valve sunt pusi pe treaba pentru popularea noul Counter.
Cei de la Valve ii cred in stare sa scoata CS 1.6 dupa Steam si sa adauge CS:GO il locul lui..
Insa am si o veste buna, azi au mai facut un update in care au rezolvat problema cu acceleratia la mouse ( din cate am inteles ).

Edited by funkfather, 20 February 2013 - 02:11 PM.

POLARSOOON

POLARSOOON

Fost News Team

• Retired
  • 5258 posts
  • 432 topics
  • Joined 10-December 11

Sunt sigur ca in 2-3 ani CS 1.6 va scadea serios deoarece cei de la Valve sunt pusi pe treaba pentru popularea noul Counter.
Cei de la Valve ii cred in stare sa scoata CS 1.6 dupa Steam si sa adauge CS:GO il locul lui..
Insa am si o veste buna, azi au mai facut un update in care au rezolvat problema cu acceleratia la mouse ( din cate am inteles ).

Este chiar o porcarie inlocuirea Cs-ului 1.6 pe steam cu acel CS:GO .
Chiar da ca se v-a face acest lucru ( sper sa nu ) CS 1.6 v-a ramane jucat in continuare de foarte multi oameni, chiar daca v-a fi nevoia sa se joace valve .

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users