Sa lamuresc 7 lucruri:
1. Serverele noastre momentan nu sunt pe noul update.
2. Dproto e afectat de acest update, din aceasta cauza nu s-a facut update la servere.
3. Functia de "connect" a disparut (doar pe partea steam).
4. xRedirectul e afectat.
5. Redirectele sunt inutile in aceste momente.
6. E gata cu updateul? NU, mai urmeaza unul.
7. A aparut AmxModX 1.8.2, nu il vom folosii inca.
xRedirect:
- Jucatorii cu steam in proportie de 80% NU sunt redirectionati deoarece comanda e anulata, ceilalti 20% nu au update-ul (la fel cum nici eu nu-l am).
- Jucatorii cu non-steam in proportie de 100% sunt redirectionati.
- E posibil sa rezolv aceasta problema, ca xredirectul sa fie functional 100%, dar dupa ce va fi lansat ultimul update.
Redirecte:
Cele clasice functioneaza, INSA! doar pe nonsteam. Ca sa faceti dropuri trebuie sa adaugati manual IP-urile serverelor in diverse masterservere precum: css.setti.info / gametracker.rs / gametracker.com / game-monitor.com / si orice alte site-uri mai gasiti.
Popularea serverelor:
Am gasit o solutie sa populez serverele in continuare, chiar daca dispare complet xredirectul si redirectele

AmxModX 1.8.2:
- Noi folosim pe servere 1.8.1
- Inca nu facem trecerea deoarece versiunea nu e stabila si nici metamod nu este aparut din partea deloc de la VALVE. Este aparuta doar o versiune temporara de la amxmodx.org .
In concluzie, sa nu il folositi.
De ce a aparut acest update? Care e rostul?
Foarte simplu, e un plan de marketing foarte jegos din partea celor de la VALVE. Sa va explic o mica istorie:
In noiembrie, 2000 - a aparut prima data Counter-Strike 1.0
In septembrie 2003 - Counter-Strike-ul a ajuns la versiunea 1.6
In 2004-2005 a fost lansat Counter-Strike Source care a fost un esec total deoarece atunci a fost migrarea celor de la VALVE pe platforma STEAM, de la non-steam la 12 dolari o licenta e o diferenta destul de evidenta. Din acest motiv CS 1.6 a fost/este/si ramane de vazut daca va fi cel mai jucat joc din lume (FPS).
Din 2005 pana in 2009 VALVE a luptat contra lui Crock (tatal dproto-lui) cu fel si fel de updateuri, pana s-au lasat ferm convinsi ca nu ajung nicaieri. In felul asta, au lansat alt tip de Counter Strike si anume Global Offensive. Ok bun, au lansat BETA Key's sa faca gamerii curiosi, oferte de weekend samd, ce au rezolvat? 30% din licentele vandute sunt folosite

PGL, ACL, IEM samd au renuntat sau renunta treptat la CS 1.6. PGL in schimb a renuntat la CS 1.6 inainte sa apara update-ul, anuntati de VALVE, planul lor de marketing diabolic.
In concluzie, pe CS 1.6 vindeau anual zeci de mii de licente de STEAM, in schimb la CS:GO o sa vanda cu milioanele, plan bun de marketing? Da, in favoarea lor, nu a gamerilor intradevar pasionati de un joc old-school.
Alta idee, redirectele ii afectau? Da, bun au facut masterserverul STEAM-ONLY. In schimb (cred) ca sunt afectati si de "firmele" de dropuri/boost care bindeaza 60% din tastele jucatorilor. Cum sa castige baietii cu bropuri/boost bani grei, iar VALVE sa faca un profit nesemnificativ de pe licentele CS 1.6

Am facut acest topic sa informez si la randul meu sa fiu informat de catre voi. Ce se v-a intampla cu www.CS16.ro ? Absolut nimic, tot aici ramanem si ne facem treaba in continuare.
Evitati offtopicul si discutiile inutile.