Salt la continut

Fotografie

[CS16] Update CS 1.6

* * * * * 1 Voturi

• Topic inchis Acest topic e inchis
38 replies to this topic

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 Postari:
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11
  • Country: Country Flag
Deci eu l-am rezolvat cu metoda lui "alex-" de pe csservers , acum nu mai am probleme nici cu rezolutia, nici nu mouse-ul ..

Aceasta postare a fost editata de ken.: 20 February 2013 - 03:48 PM

• Madisonijq, airkvp, nzybagslgphfh and 14 others like this

funkfather

funkfather

Advanced Member

• Membru
  • 142 Postari:
  • 35 topics
  • Joined 28-March 12

Deci eu l-am rezolvat cu metoda lui "alex-" de pe csservers , acum nu mai am probleme nici cu rezolutia, nici nu mouse-ul ..

Poti lasa un link ca sa puteam rezolva toti problemele?

Aceasta postare a fost editata de funkfather: 20 February 2013 - 04:20 PM

• FronnnT likes this

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 Postari:
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11
link , a mai fost postat si la sectiunea STEAM , in topicul destinat noului update.

FronnnT

FronnnT

Fost Designer

• Retired
  • 1015 Postari:
  • 51 topics
  • Joined 29-January 13
Prostie acest update ! :)
@funkfather . si eu am rezolvat tot la fel ... toti cred ca il stiu pe alex- de la csser...
nu vreau sa fac reclama.. :)
Good luck and enjoy cu fosta versiune de steam ! :X

Aceasta postare a fost editata de Alecsxu: 20 February 2013 - 04:48 PM

funkfather

funkfather

Advanced Member

• Membru
  • 142 Postari:
  • 35 topics
  • Joined 28-March 12
Nou update.

Features in this update include:

Returned mouse input to using windows messages rather than raw input by default, this should correct the sensitivity change people have seen

Added a "Raw Input" checkbox in the Mouse tab of the Options dialog. This button toggles the "m_rawinput" cvar. If selected raw input API's will be used to get mouse input, usually with lower latency but missing the post processing from your OS's Window manager

Added a "Low video quality" option in the Video tab of the Options dialog. Use this check box if you have an older GPU and want to trade off visual quality for FPS

Re-enabled a fps cap of 100. You can override this behavior if you want to run faster by setting fps_override to "1" but some mods may not behave properly

Added support for binding the multiply key on the numeric keypad, the engine bind name for this new key is "kp_mul"

Added support for binding Windows key, key name "win". Be careful binding this key, your OS may also act on presses from it

Made keypad enter key activate an item when pressed in the server browser

Made the "timerefresh" command require sv_cheats be set for its use. This command is for developer profiling and shouldn't be generally used

Verdeee

Verdeee

Founder

• Retired
  • 5710 Postari:
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10
Ce draguti sunt ei, s-au gandit si la jucatorii cu pc-uri mai vechi :))

AmmpicaM

AmmpicaM

New Member

• Membru
  • 1 Postari:
  • 0 topics
  • Joined 03-March 13
Ultimul update la Steam a fost facut de acu 7 zile . Nustiu ce a modificat dar imi pare tot la fel .. Poate rezolvati problemele care apar !

kEnvELo;

kEnvELo;

No Limit Member

• Membru
  • 5607 Postari:
  • 485 topics
  • Joined 13-September 12
Pana acum ziceam ca nu mi s'a afectat nimic la STEAM . Dar si cand s'a afectat .
Mai pe inteles, cand intru in cs1.6 dupa steam efectiv ma da afara . Nu gasesc nici o rezolvare .

D0c.

D0c.

Gamer Member

• Membru
  • 927 Postari:
  • 72 topics
  • Joined 09-February 13
Steamu s-a facut de tot rahatul cu acel update .. mi se pare diferit acuma un stil de joc depe vechiul steam si acuma cu noul update... cat despre valve lasa de dorit .. cu toate porcariile lor de jocuri ce o sa mai scoata ... CS:go este cel mai penal cs de a fost scros vreodata .. mai bine prefer sa joc un mario decat sa joc asa ceva + de asta iti ocupa foarte mult si iti trebuie calculator de la NASA .
  • hellz likes this

kEnvELo;

kEnvELo;

No Limit Member

• Membru
  • 5607 Postari:
  • 485 topics
  • Joined 13-September 12
La mine chiar ca sa facut de ..... deci intru in cs, imi apre ceva alb de vad numai New Game, fiind server, options si quit nu'l vad, imi apare o dunga alba . Si nu ma lasa nici macar 10sec, ma da imediat afara . Nu gasesc rezolvare . Daca stie cnv sa posteze aici, bineinteles daca vrea sa ma ajute .

^CRBL^

^CRBL^

Ultras Member

• Membru
  • 1526 Postari:
  • 71 topics
  • Joined 21-August 12
Sincer,eu nu va inteleg :-?? Aveti sectiunea STEAM,eu acolo am gasit rezolvarea,si sincer imi merge perfect cs16 pe steam :D ! Desigur ca iti trebuie si un pc sa iti mearga fps'u bine ;) Daca ai orice rabla dupa vremea lu stra-bunicu fi sigur ca o sa te misti in frame pe server ;) Si ca tot a venit vorba de CS:GO,care crede ca este o porcarie inseamna ca nu sa jucat niciodata ;) Eu il am si sunt foarte multumit de el,joc cu prieteni mix-uri in fiecare zi,au facut o treaba chiar buna cei de la valve :> !

RashMaN

RashMaN

New Member

• Banned
  • 1 Postari:
  • 0 topics
  • Joined 15-March 13
edit.

Aceasta postare a fost editata de cosmin701: 15 March 2013 - 10:18 AM

Styler.

Styler.

Fost News Team

• Retired
  • 1960 Postari:
  • 318 topics
  • Joined 27-February 13
De cand cei de la Steam au facut noul update...parca nu mai sunt "eu" pe Cs.....joc altfel....mai "Praf" decat inainte...prefer sa joc Non-Steam decat Steam :-j
  • hellz likes this

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 Postari:
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
Mie acuma imi merge iara bine , joc default , fara nicio modificare , nici alea cu fps max nu le-am pus is imi merge bine . Nu umblu la el , nu modific nimic sa nu il stric :)) am impresia ca s-a schimbat si modul de setare la cele cu rate_ cl_ etc , si ceva imi spune ca nu la oricine ii mai merg tradionalele : rate 25000 , cl_uprate 2500 etc

wafennn

wafennn

Fost Moderator Global

• Retired
  • 1765 Postari:
  • 319 topics
  • Joined 12-November 10
1.

Sunt sigur ca in 2-3 ani CS 1.6 va scadea serios deoarece cei de la Valve sunt pusi pe treaba pentru popularea noul Counter.
Cei de la Valve ii cred in stare sa scoata CS 1.6 dupa Steam si sa adauge CS:GO il locul lui..
Insa am si o veste buna, azi au mai facut un update in care au rezolvat problema cu acceleratia la mouse ( din cate am inteles ).

1. funkfather, gresesti foarte mult. Prima ta "opinie/siguranta" , nu se va intampla asta, CS1.6 nu va scadea niciodata, pot iesi N cs:x , CS1.6, va ramane cel mai jucat Counter Strike, asta ti-o spun sigur.
2. Ii crezi in stare?. NU se va intampla niciodata asta. DE CE? Vor avea o pierdere enorma. In opinia mea, Counter Strike 1.6 , NU se va scoate de pe STEAM. [ Sunt sigur :) ]

Steamu s-a facut de tot rahatul cu acel update .. mi se pare diferit acuma un stil de joc depe vechiul steam si acuma cu noul update... cat despre valve lasa de dorit .. cu toate porcariile lor de jocuri ce o sa mai scoata ... CS:go este cel mai penal cs de a fost scros vreodata .. mai bine prefer sa joc un mario decat sa joc asa ceva + de asta iti ocupa foarte mult si iti trebuie calculator de la NASA .

Poftim? Mie nu mi se pare deloc schimbat cu acest "nou update". Imi merge perfect.
"Stil de joc" ce vrei sa spui prin asta? Steamul(CS) a ramas la fel, poate o mica, "micro-schimbare". Acum, fiecare considera acest update cum vrea.

Desigur ca iti trebuie si un pc sa iti mearga fps'u bine Daca ai orice rabla dupa vremea lu stra-bunicu fi sigur ca o sa te misti in frame pe server Si ca tot a venit vorba de CS:GO,care crede ca este o porcarie inseamna ca nu sa jucat niciodata Eu il am si sunt foarte multumit de el,joc cu prietenii mix-uri in fiecare zi,au facut o treaba chiar buna cei de la valve !

Uite, eu am un PC, nu stiu sa iti spun sigur, de prin 2003-4, windows XP, schimbat si el de 2 3 ori de cand este PC-ul, imi merge "FOARTE BINE". Placa/procesor, nu am cine stie ce (2GB RAM, Intel 3.20 (2 CPUs), nVidia GE Force 7300 LE) dar ma multumesc cu ce am.
Trebuie sa si ingrijesti putin calculatorul, daca vrei sa iti mearga. Sa il sufli de praf odata la 1-2 luni, sa mai schimbi cate ceva la el cu timpul, nu costa mult .. dar na .. fiecare

P.S : Counter Strike 1.6 este la putere si va fi la putere. !

De cand cei de la Steam au facut noul update...parca nu mai sunt "eu" pe Cs.....joc altfel....mai "Praf" decat inainte...prefer sa joc Non-Steam decat Steam

:)). Vai de mine. Cum sa spui frate asta, daca ai skill si sti sa tragi cu arma aia, TOT UNA E.. De ce iti place sa joci valve? pentru ca poti folosi hack-uri ?..

Aceasta postare a fost editata de RazvaNftw: 15 March 2013 - 04:53 PM

• ^CRBL^ likes this

Verdeee

Verdeee

Founder

• Retired
  • 5710 Postari:
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10

We have released an update for these 3 games, the changes include:
- Report bomb position more frequently to T team members when dropped, fixes it appearing at the wrong location on the radar
-Improved firing behavior in Counter-Strike, Counter-Strike:Condition Zero and Half-Life Deathmatch, it is no longer dependant on client or server frame rate. This change needs both your client and server updates to see the improvements.
-Added logging of developer messages when using -condebug
-Strip trailing and leading whitespace on player names, and strip all styles of whitespace now unicode is supported
-Don't keep playing the door open sound if it is blocked
-Force cl_bobcycle to be a minimum of 0.1 to prevent game exploits
- Fixed defuse bar staying up across round restart if you died while defusing without the defuse kit
- Fixed crash if you picked up a grenade in non-standard game styles

You can get a dedicated install for it by using the following command line:
steamcmd +logon anonymous +force_install_dir ..\hlds +app_update "90 -beta beta" +quit

Note you will need to use "+app_set_config 90 mod czero" before the +app_update command if you want to update condition zero.

This is an optional, but strongly encouraged due to the game fixes, update.

• Jocky ;x and *VenDeTTa* like this

TireKnime

TireKnime

Member

• Banned
  • 14 Postari:
  • 1 topics
  • Joined 03-April 13
edit.

Aceasta postare a fost editata de cosmin701: 09 April 2013 - 11:53 AM

hellz

hellz

New Member

• Membru
  • 9 Postari:
  • 1 topics
  • Joined 25-January 13
Am lasat steamu si am inceput sa joc valve , 100 FPS constant. Incet , incet cs 1.6 cu noul update nu va mai fi cumparat , nu mai bine e sa iei ceva de calitate exemplu cs 1.6 v42 protocol 47&48 ? + e free sa zicem asa.
  • Kennetherious and unsetousema like this

hellz

hellz

New Member

• Membru
  • 9 Postari:
  • 1 topics
  • Joined 25-January 13
[/quo

:)). Vai de mine. Cum sa spui frate asta, daca ai skill si sti sa tragi cu arma aia, TOT UNA E.. De ce iti place sa joci valve? pentru ca poti folosi hack-uri ?..

Crede-ma se pot baga coduri si de pe steam , aim chiar .

Aceasta postare a fost editata de hellz: 17 April 2013 - 12:12 AM

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi