2. Nu este vorba de posthunt ci de un latest post in topic.
Daca nu e clar:
Exista un block in dreapta unde-ti apar ultimele 5 topicuri create.
Acelasi tip de box ar putea sa ma instiinteze care sunt ultimele 5 posturi facute.
Imo same shit but better.
PE langa asta trebuie sa iei in calcul si faptul ca nu incarca forumul deloc si ca in dreapta jos exista un mare spatiu si ca nu e foarte placut cu boardurile cu un size limitat.
Modificam putin 3:
3. Oricum userii au deja posibilitatea de a-si pune un Nickname asociat username-ului ( contului ) create pe forum. Acesta poate fi schimbat la 6 luni, atata timp ce eu la nickname pot sa-mi pun BatManNANANAN sau GigiNeinfricatu` o data la 6 luni si nu deranjeaza pe nimeni, voi considerati ca un custom-title nu se poate schimba la 6 luni pentru ca intr-un titlu ce apare mai mic sub nickname nu poate aparea o porcarie.
Ok deci daca nickname-ul meu ar fi GigiNeinfricatu` si mi-as pune la custom-title : fotbalist. N-ar fi nici o problema dar daca mi-as pune nickname GigiFTWlici000OusLikkeeee si custom-title GigiNeinfricatu` mai mic sub e o mare problema. "Depravare" in comunitate.
Se pot impune niste reguli pentru acest user title:
#1. sa se modifice o data la o perioada de timp ( asemanantor nickname , 6 luni )
#2. sa se faca un report pentru cei ce-si pun custom-title "offensive".
#3. sa se modifice de catre un smod/admin daca nu e potrivit acest custom-title.
Daca nu a fost de-ajuns aceasta explicatie putem incerca urmatoarea:
la o donatie de 1 euro catre comunitate prin orice metoda stabilesc fondatorii, sa poti solicita un custom-title ( ce nu poate fi modificat decat la urmatoarea donatie de 1 euro )
De ex: daca vreau sa-mi pun scripter/coder donez 1 euro si solicit o modificare de custom title cu ce doresc.
Aici trebuie adaugata clauza de "bun-simt", daca nu e ok titlul dorit, nu va fi pus.
4. Era doar o gluma

aveam cateva propuneri cu multe-multe-multe pro-uri fara decizii finale.
Cheers