Salt la continut
You currently have javascript disabled. Several functions may not work. Please re-enable javascript to access full functionality.
Banned
Luna : Martie
Argument : Luna florilor, dragostei
Fost Moderator
Luna : Octombrie .
Argument : Este inzestrat cu darul de a inspira pasiunea si dragostea, si a stimula exprimarea emotionala .te
Advanced Member
Luna : Noiembrie
Argument : Atunci este ziua mea de nastere si de nume , iar atunci ma distrez cel mai mult dar nu-mi place ca e scoala...
Luna :AugustArgument : Vacanta ,lenevim , Mergem la Mare (ce e mai frumos de atat )
Member
Luna : DecembrieArgument : Sarbatori , Iarna , zapada , sfarsitul uni an si inceputul altuia .
Luna :IulieArgument : Soare,cald excursi.
Luna : Septembrie
Argument : Restante )
Gold Member
Luna : Decembrie
Argument : Ziua mea.
Luna : DecembrieArgument : Ziua mea , Craciunul , nasterea Domnului
Fost Designer
Luna: Iulie
Argument: Cald afara, fara scoala , fara probleme !
Master Member
Luna : Aprilie
Argument : My Birthday .
Luna : IunieArgument : Mi se pare cea mai frumoasa luna din an pentru ca m-am nascut in aceasta luna, este cald si scoala se termina atunci.
Luna : NoiembrieArgument : Pentru ca pe data de 10 este ziua mea si e normal sa imi placa luna pentru ca mai trece inca un an in aceasta luna .
Luna : Iunie Argument : No school , no stress , fotbal in fiecare zi , "puicute" hot ...
Luna : IulieArgument : Suntem chinuiti cu caldura de afara , e frumos nu ploua.Distractie bataie cu apa
Addicted Member
Luna : IulieArgument : Vara , mare , gagici !
idem ..
Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 18 April 2014 - 10:52 PM Avertisment#Respecta modelul.
Power Member
Luna : IulieArgument : Caldura si libertate
Ultras Member
Luna : Iulie/Iulie/August
Motiv :1. E vara , No school , No stres ,
2. Femei , strand
Luna: Mai
Argument: Este ziua mea de naştere.
Aceasta postare a fost editata de WEX.: 07 April 2014 - 01:15 PM
Gamer Member
Argument : Cele mai frumoase sarbatori , cele mai mari betii , cele mai mari nebunii.
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi