[CS16] Un nou Administrator
Started By
Verdeee
, Apr 02 2013 07:35 AM
Postat 02 April 2013 - 08:17 PM

Cand s-a retras , parca ati uitat tot de el. Nu mai era cel tyga care isi merita gradul si te ajuta mereu . Acum cand a ajuns mai sus sunteti toti mandrii de el si il felicitati cu atata dragoste.
Felicitari.Si ti-o spun pentru ca eu nu am uitat de tine cand erai membru !

- TYGA, cosmin701, Eu si Nimeni Altu and 1 other like this
Postat 02 April 2013 - 08:27 PM

Adevar graiesti ,insa vorbesti in gol. Ai punctat bine insa degeaba.Azi se citeste,maine se uita,Cristi stie mai bine cum sunt catalogatiCand s-a retras , parca ati uitat tot de el. Nu mai era cel tyga care isi merita gradul si te ajuta mereu . Acum cand a ajuns mai sus sunteti toti mandrii de el si il felicitati cu atata dragoste.

Din acest punct de vedere,eu am ramas mereu langa el,dar el a plecat de langa mine,ca numai astepta vara sa te vada...Daca ar fi ceva [ ceea ce si este ] mai important decat gradul,acel ceva esti tu,fara de care Cristi ...si aici ganditi-va si voi ca nu va mai dau mura`n gura

Iesind din off topic : Se pare ca s-au adunat 4pagini,Administratorule .
- TYGA likes this
Postat 02 April 2013 - 08:27 PM

Eu nu uitasem de el , eu faceam misto de/cu el pe messCand s-a retras , parca ati uitat tot de el. Nu mai era cel tyga care isi merita gradul si te ajuta mereu . Acum cand a ajuns mai sus sunteti toti mandrii de el si il felicitati cu atata dragoste.

Felicitari mosule , sa ramai sus si asteapta-ma ca viiiiiiiin xD
Postat 03 April 2013 - 09:33 PM

Felicitari bunul meu prieten TYGA,care ma ajutat in nenumarate cazuri si a fost mereu alaturi de mine.
Dupa cum zic si cei de mai sus,tu chiar iti meriti gradul
Sa stii ca tot vii tu in Cluj,orice ar fii !
Noroc cu gradul,sa ai grija de el ca altfel te mananc
<' />
Dupa cum zic si cei de mai sus,tu chiar iti meriti gradul

Sa stii ca tot vii tu in Cluj,orice ar fii !

Noroc cu gradul,sa ai grija de el ca altfel te mananc

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi