Jump to content

Photo

[CS16] - Va pot cumpara banii fericirea ?

• This topic is locked This topic is locked
29 replies to this topic

-SaGeTaToR-

-SaGeTaToR-

Fost Moderator

• Retired
  • 1820 posts
  • 219 topics
  • Joined 22-December 12
  • Country: Country Flag
Dragii mei prieteni,chiar va place sa va mintiti singuri(unii).Cum dracu cu bani nu poti cumpara fericirea?Daca Vrei sa freci o curva si nu ai lovele,ce faci??te duci acasa ,inrosesti cocoselul si te simti fericit?As putea da 1000 de exemple in care cu bani se poate cumpara fericirea,dar totusi sa fim realisti.Fiecare se descurca dupa cum poate si dupa cum al duce mintea dar in majoritatea cazurilor cu bani poti cumpara orice.

KEKE!

KEKE!

No Limit Member

• Membru
  • 2838 posts
  • 397 topics
  • Joined 11-January 13
banii mereu cumpara fericirea ! dar din pacate acea fericire nu dureaza mult :) uneori de la prea multi bani iti e greata nu mai stii ce sa faci

lilciupic

lilciupic

Addicted Member

• Membru
  • 250 posts
  • 16 topics
  • Joined 19-January 13
eu zic ca banii nu aduc fericirea....

@avertisment verbal

Edited by absd., 17 May 2013 - 05:57 PM.

znk -

znk -

Untouchable Member

• Membru
  • 1489 posts
  • 155 topics
  • Joined 11-February 12
Un exemplu ar fii : Tu esti bolnav , pe moarte , si ai nevoie de un transplant de ... dar din pacate parinti tai / tu / cunoscutii tai nu puteti sa adunati acesti bani pana la punctul critic , care este decesul tau . Si asta e intrebarea , daca tu ai fi avut acei bani , aveai transplantul facut , erai si vindecat / refacut 100% nu erai mai fericit decat sa fi o leguma de om sau chiar intre patru scanduri? Ba da , iti spun eu ca ai fi mai fericit ;) Raspuns ... in unele cazuri banii chiar pot cumpara fericirea , fiind ea trecatoare sau de durata .

Edited by zeneKa, 11 May 2013 - 12:54 AM.

zeNNN.

zeNNN.

Ultras Member

• Banned
  • 425 posts
  • 54 topics
  • Joined 09-December 12

Un exemplu ar fii : Tu esti bolnav , pe moarte , si ai nevoie de un transplant de ... dar din pacate parinti tai / tu / cunoscutii tai nu puteti sa adunati acesti bani pana la punctul critic , care este decesul tau . Si asta e intrebarea , daca tu ai fi avut acei bani , aveai transplantul facut , erai si vindecat / refacut 100% nu erai mai fericit decat sa fi o leguma de om sau chiar intre patru scanduri? Ba da , iti spun eu ca ai fi mai fericit ;) Raspuns ... in unele cazuri banii chiar pot cumpara fericirea , fiind ea trecatoare sau de durata .

De accord cu el .
Si inca ceva .
Banii nu pot cumpara fericirea , banii de pot face fericit pentru un anumit timp ...

Vladdynho

Vladdynho

Fost Moderator

• Retired
  • 1882 posts
  • 144 topics
  • Joined 12-January 13
Păi, pe tema asta e o discuţie lungă cu multe păreri pro/contra, dar părerea mea este că în viaţă îţi trebuie şi bani pentru a întreţine o familie, de exemplu. Sau când mergi prin ţară, sau la mare, sau oriunde, eşti fericit, te distrezi, dar toate astea cu ajutorul banilor. În concluzie, în viaţă îţi trebuie şi câţiva bănuţi pentru a fi fericit.

JustAlex ;x

JustAlex ;x

Power Member

• Membru
  • 105 posts
  • 12 topics
  • Joined 08-June 13
Degeaba ai bani daca nu esti fericit . Sanatatea si fericirea pe primul loc , apoi banii
  • Winamp /A/ likes this

KENZO!

KENZO!

Gold Member

• Membru
  • 727 posts
  • 65 topics
  • Joined 15-September 12
Cu-i nu-i place sa primeasca bani?!
Normal ca as vrea sa am cat mai multi , te ajuta dar nu as face sacrificii pentru o suma de bani!
Banii se pot castiga in 2 feluri , cinstit si "la negru".

Skittles.

Skittles.

Power Member

• Membru
  • 112 posts
  • 17 topics
  • Joined 19-June 13
Sincer fara bani n-ai fericire , parerea mea
  • Winamp /A/ likes this

/r/arrsura27

/r/arrsura27

Fost Moderator

• Retired
  • 1701 posts
  • 178 topics
  • Joined 30-May 13
Dupa cum spune si Andra - Bani nu aduc fericirea , dar te ajuta sa intreti iubirea ...intr-un fel adevarat ...daca nu ai bani ....nu ai cum sa intreti iubirea ....din cauza banilor multe cupluri se cearta ..si cateodata ajung la divorturi ! Trebuie sa ai un pic de "malai" ,

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users