Jump to content

Photo

[CS16] - Va pot cumpara banii fericirea ?

• This topic is locked This topic is locked
29 replies to this topic

Jocky ;x

Jocky ;x

Fost Moderator Global

• Retired
  • 4536 posts
  • 270 topics
  • Joined 23-June 12
  • Country: Country Flag
As vrea sa va adresez tuturor userilor o intrebare si as vrea sa-mi raspundeti cat mai sincer :
Va pot cumpara banii fericirea ? Eu personal nu sunt de acord cu acele afirmarii care zic ca "Da banii cumpara fericirea"

Eu si Nimeni Altu

Eu si Nimeni Altu

Fost Moderator

• Retired
  • 2173 posts
  • 211 topics
  • Joined 11-June 12
La mine banii vin mai greu(la salariu) dar se duc repede si nu le simt lipsa deci nu consider ca banii pot sa iti cumpere fericirea.Deoarece sunt atatea lucruri care pot fi facute fara bani si persoane care nu au nevoie de bani pentru a te face fericit.

qwe .

qwe .

Untouchable Member

• Banned
  • 1379 posts
  • 120 topics
  • Joined 05-September 12

As vrea sa va adresez tuturor userilor o intrebare si as vrea sa-mi raspundeti cat mai sincer :
Va pot cumpara banii fericirea ? Eu personal nu sunt de acord cu acele afirmarii care zic ca "Da banii cumpara fericirea"

Puteai sa pui totusi un titlu .
Sincer sa-ti spun , nu prea . Adica rar se intampla sa sa fii fericit din cauza banilor.E o fericire trecatoare . Dupa parerea mea :D

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 posts
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11
Uneori te poti bucura de lucruri mici , te pot face fericit , dar fara bani , sustinere materiala , uneori aceste lucruri pier , nu pot fi mentinute :)

kEnvELo;

kEnvELo;

No Limit Member

• Membru
  • 5607 posts
  • 485 topics
  • Joined 13-September 12
Sincer, nu!
Banii se castiga greu, se duc repede.
Niciodata, nu am putut strange niste bani, pt ca m'a tentat cate ceva pe la mall ( imbracaminte / incaltaminte = firma ), cate ceva la magazin, ceva de rontait seara.

Dexsive

Dexsive

Fost Moderator

• Retired
  • 8090 posts
  • 348 topics
  • Joined 03-January 12

Daca ceea ce te face fericit se poate cumpara,atunci da,fericirea se poate cumpara.
In cazul meu mai deloc.

greeNNN .

greeNNN .

Fost Moderator

• Retired
  • 3578 posts
  • 261 topics
  • Joined 06-October 12
Bani aduc fericirea pentru moment .
Daca ne uitam in viata dde zi cu zi ,
Ex: De ce iti cumperi tot alte telefoane? Pentru ca bani aceia pe care uh iai dat pe acel tel nu mai au valoare ...

Eu sunt de parere ca o aduc, dar doar pentru o scurta perioada de timp ..

MaFiApTm

MaFiApTm

No Limit Member

• Membru
  • 5517 posts
  • 138 topics
  • Joined 31-October 12
Banii nu iti aduc niciodata fericirea,ci doar acea siguranta.
Eu personal am trait zile in care am cheltuit si cateva sute ,si zile in care aveam 1/2 lei ,dar de bine de rau am trecut prin viata cu capul sus. Domnul va sti cat de rau va fi in timpurile ce vor urma .Acum,de bine de rau te mai poti descurca dar daca se iveste vreo prapastie o sa stam toti in genunchi cerand mila ca si in timpul comunismului stand cu pantalonii rupti in fund la coada de la magazin ..

Daca oamenii ar sti sa se bucure de viata si nu ar mai da atat interes unor hartii care oricum mai devreme sau mai tarziu te infunda din mai multe motive ...ar fi avea o viata mai linistita.
La inceput existau bani ? Nu,nu existai . Abia dupa nu stiu cate sute de anii dupa ce au aparut popoarele au aparut si monezile . Cu toate astea oamenii munceau si duceau o viata buna.
In acest caz,ne lovim de o alta problema : In ziua de astazi e rusinos sa muncesti si sa fi cinstit .
  • 20CmRecords, Jocky ;x and VerdeDeParis like this

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
Da , bani aduc fericirea , cel putin la varsta mea . De ce sa mint si sa fac pe filosofu . Normal ca peste cativa ani lucrurile o sa stea altfel dar cel putin pana acum e cam asa . Is tare curios cum poti fi fericit , mancand odata la 3 zile ce apuci .

Din punct de vedere psihologic este foarte usoara treaba de explicat :
Nevoile primare ( hrana , adapost etc ) sunt inaintea nevoilor secundare ( fericire / citit carti / plimbat etc )

SemperFi

SemperFi

Platinum Member

• Membru
  • 1152 posts
  • 49 topics
  • Joined 24-February 13
1. Banii conteaza in orice circumstanta.
2. Banii aduc fericirea dar si o indeparteaza , depinde de cum ii gestionezi#

Uite aici :

Edited by Rockade666, 14 March 2013 - 05:07 PM.

utzu

Banii iti aduc multe avatantaje dar nicigand fericirea! Iar atunci cand ajungi ca banii sa te "cumpere" sau sa te vinzi pentru bani esti un om de nimic ;)

SmoKeR.

SmoKeR.

Master Member

• Banned
  • 1871 posts
  • 262 topics
  • Joined 30-December 12
Cand te gandesti la banii , nu ti-ar mai trebui nimic , dar nu e asa .. chiar daca ai multi bani intr-un final devii dependent ... stai numai in magazine , baruri etc. dar daca ramai fara ei , ce te faci :-??

Dukes

Dukes

Member

• Membru
  • 35 posts
  • 8 topics
  • Joined 07-April 13
Cu bani iti poti cumpara multe, dar fericirea nu, rareori cand se intampla asta.

ShooTeR - heRTz

ShooTeR - heRTz

Gold Member

• Banned
  • 759 posts
  • 63 topics
  • Joined 03-January 13
Da din punctul meu de vedere banii aduc fericirea .

Idem Gold nici eu nu pot tine de banii pentru ca la fel ca si pe tine ma tenteaza imbracamintea , incaltamintea ...

Spin

Spin

No Limit Member

• Banned
  • 2250 posts
  • 205 topics
  • Joined 02-January 13
Banii aduc fericirea , sa dau si niste exemple : Nu te ia nimeni de sot/ sotie daca esti sara/saraca , traiesti in mizerie etc .. sau la batranete cand ai sa ai 70 /80 ... de ani si n-ai bani sa iti cumperi medicamente? Ce faci? Astepti moartea! C

P.S: Cred ca v-ati dat seama ce vreau sa spun .

UNSTOPPABLE 20

UNSTOPPABLE 20

Member

• Membru
  • 29 posts
  • 4 topics
  • Joined 18-April 13
E normal că dacă ai banii ai un motiv să fii fericit.

Hunter

Hunter

Fost Super Moderator

• Retired
  • 1779 posts
  • 114 topics
  • Joined 18-July 12
Banii nu aduc fericirea, dar o intretin !
In ziua de astazi totul se rezuma la bani...iar daca cineva nu e de acord cu mine il rog sa imi arate un om care sta singur la oras fara bani dar care sa fie fericit ! (daca chiar exista, sunt foarte putini...mult prea putini)

Styler.

Styler.

Fost News Team

• Retired
  • 1960 posts
  • 318 topics
  • Joined 27-February 13
Banii nu aduc fericirea,cu toti stim asta ;) ban vin si in acelasi timp si pleaca

costiNN

costiNN

Advanced Member

• Membru
  • 175 posts
  • 3 topics
  • Joined 23-April 13
In ziua de astazi, daca ai bani ai orice, inclusiv sanatate :(

SweetBlue.

SweetBlue.

No Limit Member

• Banned
  • 2075 posts
  • 63 topics
  • Joined 16-June 12
Bani nu aduc fericirea in nici-un fel de caz,chiar daca esti bogat,sarac tot aceasi viata o traiesti.Pai pentru uni bani conteaza mult tare,ar face orice ca sa aiba cat mai multi(chiar si sa omoare in unele cazuri),si in viitor trebuie sa ai grija si daca ai un leu cu tine...,si eu sunt de parere ca bani aduc uneori fericire,doar uneori,cand platesti facturile,dai la copii tai bani sa aiba de scoala( daca invata bine>:) ) etc,in rest nu.Daca ai cine stie ce boala bani nu te salveaza,decat credinta atata,si increderea in tine.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users