Jump to content

Photo

[Alcool] • Only STAFF

- - - - -

• Please log in to reply
1258 replies to this topic

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 posts
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
  • Country: Country Flag
Prieten,frate,nas de cumatrie prieten de pahar sau **** mea vreti voi sunteti cand ati folosit quit in consola,pe server sunt niste REGULI mari si late ! Multumesc ca ati citit cacatu asta de post.

Afro

Afro

Fost Administrator

• Retired
  • 2922 posts
  • 149 topics
  • Joined 24-June 11
ATENTIE tuturor adminilor ! In fiecare zi de duminica verific statistica redirectelor. Ca sa nu fie probleme va rog deschideti redirectele

abcdf

abcdf

Fost Moderator

• Retired
  • 1844 posts
  • 104 topics
  • Joined 29-June 11
20 de admini si niciunul online pentru a schimba harta ? Cati playeri joaca pe de_piranese? Ne plangem ca serverul e gol ca se baga awp si playerii ies.. ca sunteti nepasatori si va intereseaza doar de propriul joc, si de server cine se ocupa ? Nu va cer sa stati 23/24 online, dar macar intrati pe Gametracker daca va este mai usor, sa verificati harta. Cu totii vrem ca serverul sa fie populat, nu gol pe harti fantoma. Am spus de multe ori ca vom lua masuri si am trecut cu vederea mai tot timpul, dar asta nu inseamna ca dormim pe noi. Vrem un staff capabil si nu invers !

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 posts
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
Daca tot ai postat vreau sa zic si eu ceva , hunt3r si explosion in afara de amx ss nu stiu altceva nu schimba harta si lasa ce iese la vot.
acum 2 zile era ora 12 intru pe sv snow...a schimbat explosion pt frag :-j
plus ca redirecte nu mai vb...

eXpLoSiOn^

eXpLoSiOn^

Fost Moderator

• Retired
  • 2172 posts
  • 113 topics
  • Joined 30-October 11
Ok scuze daca chiar am facut greseala ca eram eu si un prieten pe sv...pe de_dust2 destul de mare, timp de 20 de minute...ok scuze...am schimbat fy_snow dupa ce am dat un vote, si am bagat fy_snow si de_train...si prietenul meu a ales fy_snow....am schimbat si a intat inca 8...si dupa ai schimbat pe de_dust2 iar...si ce sa mai zis am ramas 4 jucatori pana am plecat si eu...ok scuze...si daca vrei sa sti nu numai amx_ss stiu...sunt pe sv , mai sunt inca 2-3 admini intreb in ultimele 5 min pe amx_chat...cine schimba sau daca sa dat vote, ca de multe ori nimeresc cam cand se duce timp'u...nu imi raspunde nimeni!!...de acum ati dat, nu ati dat vote, eu o sa dau...scuze ca zilele astea nu prea am fost pe server dar am avut treaba...daca chiar nu sunt bun pentru admin astept REMOVE...si atat am avut de zis!!!!!

p.s. era 1 noaptea daca vrei sa sti!!! si redirecte am scutire pentru ca am netu incet!!!

Edited by eXpLoSiOn @ CS16, 21 November 2011 - 06:35 PM.

abcdf

abcdf

Fost Moderator

• Retired
  • 1844 posts
  • 104 topics
  • Joined 29-June 11
O sa-i propun lui 1234 sa scoata pluginul cu votemapul automat.De asta avem admini, sa schimbe ei hartile, nu serverul. Explosion, harta nu o schimbi cand iti vine tie sa lucrezi la rank. O sa bagam iar Programul de Noapte, si cine nu-l va respecta, va suporta consecintele.

eXpLoSiOn^

eXpLoSiOn^

Fost Moderator

• Retired
  • 2172 posts
  • 113 topics
  • Joined 30-October 11
am completat mai sus...am dat un vote simplu...fy_snow si de_train, sau de_dust nu mai stiu sigur ce..dar in orice caz am dat una clasica cum cere si regulamentu...si prietenul meu a preferat fy_snow...ok nu o sa mai schimb alta data...o sa joc eu si inca unu pe de_dust2...si in orice caz nu am schimbat ca sa lucrez la rank sau sa fac fraguri!!!! ca sa stiti multi ati vazut cat de prost joc in ultimul timp...si chiar nu stiu ce am.. :(( inainte sa ma opresc pentru 3 luni...aveam scoruri gen 20 - 1.....35 - 3...acum nici nici macar 10 fraguri nu mai pot sa fac :((

Edited by eXpLoSiOn @ CS16, 21 November 2011 - 06:41 PM.

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 posts
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
Explososion trezestete esti prea imatur..tu si cu hunt3r daca v am vazut o data de 2 ori sa dati un vote...
mai bine taci si asculti si inveti nu incerca sa te scoti..:)

CS16 @ MssR

CS16 @ MssR

Acces radiat

• Banned
  • 157 posts
  • 9 topics
  • Joined 01-November 11
Mda....eu sunt pe sv aproape non-stop (exceptie seara) si cand in fac temele in rest aproape is pe server (binenteles cand sunt la liceu,cluburi,zi de nastere,prietena mea etc.) in rest nu joc alte jocuri (cu ex. CoD MW3 care nu-l prea joc) cea mai mare bucata de timp mi-o ocup cu cs-u.....

eXpLoSiOn^

eXpLoSiOn^

Fost Moderator

• Retired
  • 2172 posts
  • 113 topics
  • Joined 30-October 11
ok...nu schimb harti, nu fac ss /demo , nu am activitate asa buna zilele astea = REMOVE
si ce vina am eu ca tu dai mereu vote sau nu esti cand dau?? intreb pe amx_chat daca ati dat vote sau nu si cine da...si nu imi raspunde nimeni!!! de multe ori sunt eu si inca 2 admini pe sv si mai ramane 1-2 min si se da voteautomat si imediat daca vad ca nu a dat nimeni inca...dau eu!! ok ASTEPT REMOVE daca am facut gresit si nu sunt bun admin...!!!!

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 posts
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
Vad ca incepi sa te agiti ca un PEPSI...nu mai zic nimic daca tot spui ca esti asa priceput
Discutam toti duminica la conferinta :)

eXpLoSiOn^

eXpLoSiOn^

Fost Moderator

• Retired
  • 2172 posts
  • 113 topics
  • Joined 30-October 11
da-mi ID'ul tau ca nu il am!!

e. Nu mai alerga dupa +1 . Id-ul il are sub signature, se vede clar.

scuze chair nu l-am vazut...si nu alerg dupa +1!!

Edited by eXpLoSiOn @ CS16, 21 November 2011 - 07:54 PM.

TeacheR

TeacheR

Addicted Member

• Membru
  • 297 posts
  • 13 topics
  • Joined 08-August 11
Cu redirectele stau cel putin 3-4 zile la rand non-stop deschise cu timpul pe sv cand pot pentru ca am si servici daca nu e bine nici asa astept remove.

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 posts
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
Tocmai Teacher ca unii dintre noi se compenseaza cu redirectele..dar altii nu au nici activitatea sv forum nici redirecte :)

TeacheR

TeacheR

Addicted Member

• Membru
  • 297 posts
  • 13 topics
  • Joined 08-August 11
Nu este vorba de compensare dar acum cu sarbatorile la mine cel putin la munca este foarte multa munca si lucrez numai noaptea si ziua o dorm in week-end am mai mult timp,cum am spus si mai sus daca se vrea mai mult timp pe sv din partea staffului astept remove atat timp am la dispozitie atat stau.

abcdf

abcdf

Fost Moderator

• Retired
  • 1844 posts
  • 104 topics
  • Joined 29-June 11
Nu am ce sa le reprosez adminilor care isi fac treaba si sunt activi server/forum/redirecte.Am vorbit la general, insa cei vizati sper sa se simta.

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 posts
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
De azi inainte am pus un plugin la server si vom monitoriza toata activitatea voastra pe server incepand de la comenzi pana la limbaj ! Multumesc.

Edited by abcdf, 21 November 2011 - 09:09 PM.

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 posts
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
Foarte bine 1234 sa fie sanctionati cei ce au cerut admin doar de dragul gradului pe server ! !

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 posts
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
Vreau sa ii spun si aici adminului I'm Hight Skilled sa nu mai joace la rank si sa fie mai activ ca admin...:)

abcdf

abcdf

Fost Moderator

• Retired
  • 1844 posts
  • 104 topics
  • Joined 29-June 11
Hight Skilled si eu as vrea sa te rog sa inveti sa dai votemap !!!!!!

Edited by abcdf, 30 November 2011 - 10:30 PM.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users