+ de asta el dimineata la ora 9 cand sunt 6 jucatori pe server schimba harta in de_nuke32 cu toate ca pana la ora 10 nu se schimba harta rog sa se ia masuri

[Alcool] • Only STAFF
Started By
1234
, Jul 07 2011 10:41 AM
Postat 01 December 2011 - 05:58 PM

oricum Hight Skilled nu mai are admin...mai bine, ieri a intreabat cum e harta ( de_kabul ?? ) si ii zice unu ( de_kabul32 ) nu am zis nimic am vrut sa vad ce tampenie baga.... A dat vote daca schimbam in de_westwood...si am dat eu cancelvote parca..si iam zis prin u@ ca e de_kabul_32 si dupa a dat iar...si de sigur a iesit de_westwood...si dupa cate stiu e si harta de_westwood_big...si iam zis ca trebuiea sa bage harta asta ca nu prea aveam chef sa alerg prin case
...in fine, imi zice " da exista? " ... nu am dovada dar mai bine ca a luat remove...sa invete comenzi si dupa sa vina iar cu cerere admin!!

Postat 01 December 2011 - 08:17 PM

nu stiu doar odata de doua ori am vazut ca a dat slay la un jucator ca era afk... dar in rest nimic... si cu hartile stiu ca nu le schimba in functie ce chef avem...dar la westwood normal e multe casute si trebuie sa stai sa cauti prin toate daca e vre unu la panda...westwood_big are si drumuri prin spate si unu subteran...e in fine!!
abcdf: daca e multe casute e bine !
eXpLoSiOn: ok, ok nu mai ma bag!!!
abcdf: daca e multe casute e bine !
eXpLoSiOn: ok, ok nu mai ma bag!!!
Aceasta postare a fost editata de eXpLoSiOn @ CS16: 02 December 2011 - 06:09 PM
Postat 03 December 2011 - 11:01 AM

Impreuna cu Afro am hotarat sa stergem " Dovezi banuri ". Dece ?! Pai oricum daca acel player face reclamatie voi aveti dovada in pc si o postati, nu are rost sa postam de 20 de ori si in plus e si stresant sa dai ban si sa te duci pe forum sa postezi,dar aveti grija..ca veti fi monitorizati pe ce dati banurile.
3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi