Daca tu nu stii sa inveti sa apreciezi tot ce am incercat eu sa iti ofer ( @ viata reala si viata asta a jocului ) atunci inseamna ca esti o nerecunoascatoare la fel ca si slabutul care zice ca mereu nu ii fac avatare sau ca nu il ascult, mai oameni buni si nebuni, eu va ascult pe toti..sunteti 40 in staff admini playeri care eu cand deschid messul primesc 200 de buzzuri si toate chestiile si trebuie sa ii rezolv pe toti mai mult sau mai putin,si chiar nu ma intereseaza dece ai tu plecat tu abcdf si bine punctat ddjj acolo, fiti barbati ma ca tu slabule daca pleci cu dansa ce? o sa va gasiti server bla bla, sper sa va casatoriti, iar noi nu o sa plangem pentru voi ca plecati si nici nu aveam de gand, vreau sa va urez succes si voie buna. Stiu sunt prost dar asta e "nimeni nu e perfect" vorba ta ioana si stii tu mai bine la ce ma refer. Discutia asta nu isi mai are rostul totul are un inceput si totul are un sfarsit, doar sa tii minte ca atunci cand ai intrat pe Alcool nu stiai sa tii un mous in mana..iar cand te-ai ajuns la Owner te-ai dat mare si tare ca tu scoti admine si etc ..dece? pentru ca abuzai de grad ( eu cand fac ceva la server mai intai il intreb pe Afro pentru ca nu e serverul meu si atat, noi 2 incercam sa comunicam cu voi si sa facem o familie si sa nu fie totul monoton pentru ca mie nu imi place asa si am incercat sa facem si poze pe server, sa ne intalnim si in realitate si etc ( iar tu ioana ia si invata sa apreciezi ..nu vorbi de mine ca nu stiu sa apreciez pentru ca eu am facut cam tot ce se putea ptr tn, iar tu cand te-ai vazut mare ownerita ai inceput sa faci in stanga si in dreapta..nu ti-am zis nimic am crezut ca o sa iti dai seama ca la un moment dat trebuie sa te opresti din a mai fi sefa cuiva, pentru ca mai intai de atat noi eram mai sus )
Si sa va mai zic inca o chestie care sa fie pentru toti : Daca voi vreti sa ne ajutati,pe mine si pe Afro, va multumim din suflet cu tot ce putem si cu vorba si cu fapta doar ca trebuie sa aveti rabdare ok ? In rest cine nu vrea sa ne ajute sa plece si sa plece odata cu ei 2 pentru ca nu vreau sa imi para rau de un lucru de 2 ori pe saptamana..sper ca am fost cat de cat inteles in ceea ce am vrut sa zic..si stiti voi melodia aia " Da nu e nimic sunt consolat de mic " deci vom trece peste..chit ca am pierdut oameni de incredere

Pleaca aia buni ? Vin altii si mai buni stati linistiti si nu va mai plangeti vai abcdf vai ioana, bla bla..***** ca oricare alta, la un moment dat toate isi dau arama pe fata si arata ca toate sunteti la fel !
Daca am greseli de orografie imi pare rau.
EDIT: Cand ti-am dat mai multa libertate la server ai inceput sa o arzi aiurea pe sefa

ca sa intelegi la ce m.am referit.
Aceasta postare a fost editata de 1234: 27 December 2011 - 04:06 PM