Atata timp cat sunt designerii pe intreg forumul , puteti apela la sectiunea respectiva. + de asta, avem un sticky la Discutii libere / Creatii pt server .

[Alcool] • Only STAFF
Started By
1234
, Jul 07 2011 10:41 AM
Postat 04 December 2011 - 02:51 PM

Propun sa nu se mai faca conferinte, ptr ca
1 la mana. Nu sunt toti prezenti, fiecare isi gaseste cate un motiv sa lipseasca.
2 la mana. Se vorbeste despre toate cacaturile posibile, si mai putin de server.
3 la mana. Pt ce exista staff only? pentru a se dezbate problemele aici ,nu ?
1 la mana. Nu sunt toti prezenti, fiecare isi gaseste cate un motiv sa lipseasca.
2 la mana. Se vorbeste despre toate cacaturile posibile, si mai putin de server.
Aceasta postare a fost editata de abcdf: 04 December 2011 - 02:54 PM
Postat 04 December 2011 - 04:27 PM

Propun sa nu se mai faca conferinte, ptr ca
Facand conferinta vedem..care sunt admini care se implica cu adevarat..si care nu..
putem vb si la staff dar pana raspundem...asa avem o zi si o ora fixa unde duscutam problemele

Postat 04 December 2011 - 05:19 PM

Stiu ca e destul de buna conferinta dar nu mereu ne gasit un motiv sa nu intram. expmlu azi nu am fost acasa...am anuntat si pe forum cu 2 zile inainte ca nu pot veni, nu aveam doar online viata. mai avem si viata noastra, distractie,prieteni...sincer de cand am inceput sa joc iar cs nu prea mai am viata pe care o aveam, in fiecare weekwnd eram plecat...acum daca vrea vrun prieten sa mergem undeva in oras sau stiu eu unde nu mai merg...numai counter, sincer as zice sa nu o mai facem...
mai bine vb aici ce avem de vorbit...si aici putem sa vedem cine se implica, daca are activitate!!!

Postat 04 December 2011 - 08:19 PM

Cine are chef de caterinca si vrea sa discutam problemele serverului sa intre in fiecare duminica la ora 14:00 pe IRC, pe mine ma gasiti..conferinta o sa se faca in continuare. Multumesc !
http://webchat.quakenet.org/
La channel puneti #Alcool
Si va multumesc celor care ati ramas ON ca sa inregistram canalul.
http://webchat.quakenet.org/
La channel puneti #Alcool
Si va multumesc celor care ati ramas ON ca sa inregistram canalul.
4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi