l-am reinstalat de 2 ori si tot una
ADD : sera_noua2008 si iti rez eu problema

utilizezi un pgl gui? sau default clasic?
rate 25000
fps_max 101
salut, am si eu probleme cu fps-u cine se pricepe sa ma ajaute pls..
contact Y!M: serjj.serjj skype: serjjmasterr
salut, am si eu probleme cu fps-u cine se pricepe sa ma ajaute pls..
contact Y!M: serjj.serjj skype: serjjmasterr
Same here,asteptam solutii.
toate astea sunt setate .....si degeaba pe orce server nu oi intra chear de mix unde ar trebue sa fie tot ok..tot 20 fps sta...Set launch options adaugati : -nofbo -nomsaa
Dupa care adaugati urmatoarele comenzi in config sau direct in consola :
rate 20000
ex_interp 0.01
fps_max 99.5
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
gl_vsync 0
gl_ansio 0
cl_minmodels 1
Dupa care setati cl_mousegrab 0 si m_rawinput 1 sau 0 dupa caz, depinde cum aveati senzitivitatea inainte.
Edited by C.Rares, 02 March 2013 - 01:01 PM.
De mers merge da e la fel ca cel din 2013 aceeasi probelema scade FPS. Daca stiti careva cum sa rezolvati problema cu FPS add cs_minimal90 am incercat toate variantele posibile!
Edited by aSqueL; x, 02 March 2013 - 09:48 AM.
Minimal te-as sfatui sa adaugi urmatoarele in Steam-->Library-->Cs 1.6-->click dr pe cs si alegi proprietati si dai la Set Lanch si adaugi acolo asta-->-noforcemaccel -noforcemparms - noforcemspd-nomsaa -nofbo +gl_vsync 0 +fps_max 99 Ce ti-am dat eu aici e si pt viteza mausului.....
Minimal te-as sfatui sa adaugi urmatoarele in Steam-->Library-->Cs 1.6-->click dr pe cs si alegi proprietati si dai la Set Lanch si adaugi acolo asta-->-noforcemaccel -noforcemparms - noforcemspd-nomsaa -nofbo +gl_vsync 0 +fps_max 99
Ce ti-am dat eu aici e si pt viteza mausului.....
Imi poti lasa specificatiile calculatorului tau?O sa iti incerc varianta. Am mouse X7. Pe mine ma intereseaza si FPS sa il cresc. Astept si alte solutii pentru FPS!
Imi poti lasa specificatiile calculatorului tau?
Edited by w3sh, 12 March 2013 - 11:16 PM.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users