Parerea mea? Este foarte simpla si-au batut joc in totalitate de acest joc asta au facut astia de la valve , da in sperenta ca se va lasa lumea de 1.6 si vor trece pe rahatu asta de joc cs:go care pentru mine este o risipa de bani/ timp. Si-au gasit oameni buni sa faca update exact acuma , ceea ce nu au facut in ani de zile , exact acum toate se leaga weekend reduceri 50-75 % (a starnit interes lumea la cumparat sa jucat . si in library a ramas) nu stiu ce sa mai faca ca sa isi scoata investitia plus ca au baguit jocul in totalite. Specific in aceste screenuri rezolutia cu care ma joc este de 1024x768. Prima data am reinstalat din nou jocul in speranta ca nu ma voi confrunta cu acelasi probleme ca si voi dar o sa va arat mai jos:
1. Download +install finaly asa aratat jocul cand am intrat , plus ca vroiam sa imi fac setarile

mai joacate cand nu vezi ce bifezi

2.Am intrat pe weed locul unde imi fac warmu , in dorinta sa imi aleg echipa unde sa ma joc

(cam asa arata un meniu dupa noul update ! ave valve!

)
3.Nu vedeam hp-ul , nu vedeam radarul

,

4. Un shitf+tab sa vad una alta

5. Nici macar esc nu mai merge

)))))))))))) si aceeasi problema si cu sensibilitatea.
Ce pot sa zic sa va dea dumnezeu sa aveti parte de jocu asta ca si dota 2 sa il dati moca pe steam in speranta ca se va juca 1-2 , daca tot la-ti baguit de tot. Daca in 2-3 zile nu se rezolva o ultima solutie tot mai este valve

)) ps. banuri peste tot. Inloc sa fie fericiti ca din ce in ce mai multi aleg STEAM si nu alternativa valve , ei isi bat joc complet de noi. Ciar si cu milioanele de plangeri nu cred ca se va face nimic ,parerea mea se va trece cu vederea peste asta pana lumea isi va pierde interesul total. Pana atunci "HF!" cu noul update..
Iar in legatura cu
cl_mousegrab 0 , -nofbo este egala cu zero sensibilitatea cu care ma jucam era de 1 ciar si cu asta parca mas juca cu mouse fix(pusa la 1.5)

iar cu cealalta nu ajuta cu nimic. Cu toate astea "felicitari " ca vati batut joc de acest joc, nu mai pot sa ma misc cum vreau eu , sa trag cum vreau cred ca pan la urma veti reusi ce aveti de gand.
Edited by MsD, 15 February 2013 - 09:04 PM.