Salt la continut

- Advertisement -
Fotografie

[CS16 - Help] Recuperarea Unui Steam Furat

• Please log in to reply
95 replies to this topic

Razvan @ CS16

Razvan @ CS16

Gold Member

• Membru
  • 748 Postari:
  • 56 topics
  • Joined 05-January 14
  • Country: Country Flag

Daca iti pui parola de la steam aceasi ca la id normal ca o sa iti schibe de acea trebuie sa ai parolele diferite.Dar nu exista hackeri care spargi id-uri de messenger acei „hackeri”  sunt niste copii de 10 ani care iti trimite keylogger sau stealer in PC.:)

ImperiaL

ImperiaL

Platinum Member

• Membru
  • 1141 Postari:
  • 193 topics
  • Joined 18-August 13

Am folosit tutorialul asta pentru niste baieti ce aveau steam-ul pierdut.

A mers . Oricum este foarte bun tutorialul.Pacat ca ai plecat SOFT..

BatMan ;x

BatMan ;x

Advanced Member

• Membru
  • 152 Postari:
  • 31 topics
  • Joined 25-December 13

Eu am terminat de facut aseara totul astept sa imi dea codul :D mi sa furat contul de uunul din bucuresti:(((

SpLitT @ ZM

SpLitT @ ZM

Master Member

• Membru
  • 1530 Postari:
  • 125 topics
  • Joined 05-February 13

Salut. Vreau sa spun ca astazi am pierdut contul de STEAM... am avut incredere in tipul respectiv caruia voiam sa il vand , i-am dat username + pass si am asteptat sa trimita suma de bani pe telefon... dar desigur, domnu a schimbat e-mailul si parola si a iesit de pe mess :)). Il pot recupera?

Vreau sa spun ca :

- eu l-am avut la randul meu de la altcineva ( din cate vad pentru a il putea recupera trebuiesc datele originale cand a fost facut ... )

- e-mailul contului este cu "@hotmail.com"

Eu credeam ca pentru a putea fi schimbata parola trebuia sa primesc un e-mail de confirmare ... dar nu am primit asa ceva :|

MARQUiZ

MARQUiZ

Fost Super Moderator

• Retired
  • 5231 Postari:
  • 154 topics
  • Joined 20-October 12

Salut. Vreau sa spun ca astazi am pierdut contul de STEAM... am avut incredere in tipul respectiv caruia voiam sa il vand , i-am dat username + pass si am asteptat sa trimita suma de bani pe telefon... dar desigur, domnu a schimbat e-mailul si parola si a iesit de pe mess :)). Il pot recupera?

Vreau sa spun ca :

- eu l-am avut la randul meu de la altcineva ( din cate vad pentru a il putea recupera trebuiesc datele originale cand a fost facut ... )

- e-mailul contului este cu "@hotmail.com"

Eu credeam ca pentru a putea fi schimbata parola trebuia sa primesc un e-mail de confirmare ... dar nu am primit asa ceva :|

Acel mail de confirmate iti este trimis doar daca ai Steam Guard-ul activat. Mai mult ca sigur tu nu il aveai activat in acel moment. Din moment ce contul acela il aveai cumparat tot de la o persoana, si nu tu ai achizitionat licentele, nu mai poti sa faci nimic ca sa-l recuperezi. 

• SpLitT @ ZM likes this

KnorR.cs16

KnorR.cs16

Fost News Team

• Retired
  • 2850 Postari:
  • 232 topics
  • Joined 23-March 13
Am o intrebare daca am pierdut key-ul cum il pot afla?

MARQUiZ

MARQUiZ

Fost Super Moderator

• Retired
  • 5231 Postari:
  • 154 topics
  • Joined 20-October 12

Am o intrebare daca am pierdut key-ul cum il pot afla?

Pai n-ai cum, asa toti si-ar afla key-urile si si-ar putea recupera conturile. 

• KnorR.cs16 likes this

JAy

JAy

Gold Member

• Membru
  • 751 Postari:
  • 100 topics
  • Joined 29-August 13

Frumos  ! Acest tutorial m-a ajutat foarte mult ! 

/r/arrsura27

/r/arrsura27

Fost Moderator

• Retired
  • 1701 Postari:
  • 178 topics
  • Joined 30-May 13

Este bun tutorialul , dar acum multi o sa profite si or sa dea tepe ... Este chiar un tutorial bun , dar na .... daca ai ganduri necurate nu este bun :))

Justdapz:3

Justdapz:3

Addicted Member

• Membru
  • 203 Postari:
  • 33 topics
  • Joined 10-September 13

Sa dea domnu sa mearga

OLD!

OLD!

Member

• Membru
  • 15 Postari:
  • 6 topics
  • Joined 02-June 14

Dacă am cd-key-ul, la ticket trebuie să ataşez şi confirmarea plăţii de la computergames?

Gabyx2014

Gabyx2014

New Member

• Membru
  • 2 Postari:
  • 0 topics
  • Joined 12-August 14

Salut, am dat si eu ticket, dar nu am stiut un cd-key, dupa am pus multe dovezi si un cd-key la un joc care l-am luat de pe emag..Oare o sa le vada? Sau fac alt ticket? Astept de 4 zile sa vine reply inapoi. Mersi de tutorial! 

3s; everywhere

3s; everywhere

Banned

• Banned
  • 2648 Postari:
  • 144 topics
  • Joined 03-October 12

Asteapta sa primesti raspuns de la ei. Sunt multe ticketuri si de-aia intarzie raspunsul atat de mult.

S-ar putea sa primesti steam-ul inapoi daca ai pus CD Key-ul unui joc pe care-l ai pe steam. Nu e nevoie sa trimiti alt ticket, le ingreunezi munca si mai rau.

KnorR.cs16

KnorR.cs16

Fost News Team

• Retired
  • 2850 Postari:
  • 232 topics
  • Joined 23-March 13

Eu am mai multe jocuri pe steam. Din care doar cs-ul l-am cumparat. Daca mi se fura steam-ul de la ce o sa imi ceara cd key? Nu de la CS sau pot sa pun orice cd key de la unul din jocurile mele. (intreb asta deoarece nu mai am cd key-ul de la CS, il pot recupera cumva?)

Da, nu mai că la secţiunea "Product" să pui numele jocului de la care ai key-ul, iar la "CD Key", key-ul cu ajutorul căruia a fost activat acel joc.

Mersi. Nu mi-am peridut steam-ul (deocamdata) dar daca se va intampla il am salvat. Ma gandeam ca daca imi cere la CS nu aveam ce sa fac.

Aceasta postare a fost editata de KnorR.cs16: 12 August 2014 - 09:40 PM

WINTERTHUR-

WINTERTHUR-

New Member

• Membru
  • 17 Postari:
  • 4 topics
  • Joined 20-June 12

Eu am mai multe jocuri pe steam. Din care doar cs-ul l-am cumparat. Daca mi se fura steam-ul de la ce o sa imi ceara cd key? Nu de la CS sau pot sa pun orice cd key de la unul din jocurile mele. (intreb asta deoarece nu mai am cd key-ul de la CS, il pot recupera cumva?)

Da, nu mai că la secţiunea "Product" să pui numele jocului de la care ai key-ul, iar la "CD Key", key-ul cu ajutorul căruia a fost activat acel joc.

Gabyx2014

Gabyx2014

New Member

• Membru
  • 2 Postari:
  • 0 topics
  • Joined 12-August 14

Dar daca cand am trimis email la product am pus steam si cd key am lasat liber? Dupa in reply am scris cd key si jocul ar carui cd key ii apartine.

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 Postari:
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Dar daca cand am trimis email la product am pus steam si cd key am lasat liber? Dupa in reply am scris cd key si jocul ar carui cd key ii apartine.

E OK.

RAJ @

RAJ @

No Limit Member

• Membru
  • 2224 Postari:
  • 215 topics
  • Joined 18-March 14

Foarte tare.

Aceasta postare a fost editata de tracE.: 14 August 2014 - 11:52 AM
Post Hunt

Magi3

Magi3

New Member

• Membru
  • 2 Postari:
  • 0 topics
  • Joined 23-August 14

Va rog sa ma ajutati si pe mine...am facut vreo 7 cereri dinalea si la toate acelasi raspuns.Am facut si ce scrie acolo si tot degeaba, tot acelasi raspuns.Va rog , help me !!!

2Zt0yFl.png

Aceasta postare a fost editata de Magi3: 23 August 2014 - 03:07 PM

3s; everywhere

3s; everywhere

Banned

• Banned
  • 2648 Postari:
  • 144 topics
  • Joined 03-October 12

Salut,

Observ ca ai facut bine ticket-ul.

In reply scrie cam asa, daca contul tau de steam a fost furat e posibil ca PC-ul tau sa fie infectat cu virusi de genul keylogger , spyware etc. 

Ei vor ca tu sa scanezi PC-ul cu un anti-malware (In cazut acesta ti-as recomanda Anti Malware Bytes), este printre cele mai bune programe antivirus (secundare). Odata cu scanarea PC-ului tau va trebui sa-l si cureti de virusi (daca ai, bineinteles), dupa ce cureti PC-ul de virusi asigura-te ca faci un printscreen pe care o sa-l atasezi intr-un reply.

De asemenea ei iti sugereaza sa schimbi parola la contul de pe care ai trimis Ticket-ul si parola de la E-mailul pe care este contul facut (e-mailul pe care este facut contul de pe care ai trimis Ticket-ul).

Incearca sa faci cum ti-am zis, ataseaza si cateva printuri ca dovezi. Sper sa-ti rezolvi problema, daca intampini alte probleme nu ezita sa lasi reply aici.

Mult succes.

Edit : 

Trebuie sa fac alt ticket ? Sau las toate astea printr-un reply la ticket-ul precedent?

Lasi acolo intr-un reply daca mai poti. Daca nu, faci alt ticked si specifici clar ca ai scanat PC-ul si ca nu e urma de virus, le zici si ca ai schimbat parolele unde ti-au cerut ei.

Aceasta postare a fost editata de tracE.: 23 August 2014 - 08:55 PM

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi