Super !!!
[CS16 - Help] Recuperarea Unui Steam Furat
Posted 08 January 2014 - 01:46 PM
Posted 15 January 2014 - 02:04 PM
Posted 15 January 2014 - 02:12 PM
Multumesc Mult. Chiar azi pierdui un cont steam. Si sper sa il recuperez.
Daca ai cd key la jocurile depe el , sau cel putin la 1 il recuperezi garantat.
- _ReSp3cT ;x likes this
Posted 15 January 2014 - 02:19 PM
Da am de la un joc din acel cont. Sper sa il pot recupera..M-am luat dupa un "But" am avut incredere in el ca da el licenta de alt joc dar.. na ca am luat teapa asta e..Dal in moasesa..asta e. Oricum Multumesc Mult.
Edited by ReSp3cT, 15 January 2014 - 02:22 PM.
Posted 15 January 2014 - 02:27 PM
Da am de la un joc din acel cont. Sper sa il pot recupera..M-am luat dupa un "But" am avut incredere in el ca da el licenta de alt joc dar.. na ca am luat teapa asta e..Dal in moasesa..asta e. Oricum Multumesc Mult.
Nu trebuie sa ai incredere in toti buni samariteni depe internet , poti sa ai norocul sa dai peste un om cu bun simt , sau varianta proasta sa dai peste un nenorocit si aici si in viata reala care nu are ce pierde , fi sigur ca nu este pentru prima oara cand a dat teapa insa nici ultima fiecare are tactica lui de a pacali. Uni vand conturi steam si apoi le recupereaza deoarece au cd-keyul de la joc si cel care la cumparat nu are nicio putere practic asupra lui. Alti in cazul de fata iti promit jocuri foarte bune si scumpe pe un cont mult mai "prost cotat".
Nu esti primul insa nici ultimul care pateste asta , tot ce trebuie sa faci e sa eviti astfel de oameni.
- _ReSp3cT ;x likes this
Posted 18 January 2014 - 05:09 PM
Buna ziua! Iti multumesc mult pentru tutorial. Dar tot nu am rezolvat sa recuperez steam ... Uite ce imi spune: "If you registered software purchased at a retail location, please handwrite your Support Ticket Number ... directly on the quick reference card or sticker above the CD Key (the number should not be written on a separate piece of paper or inserted with an image editor) and reply with a digital photo or scan of the CD Key in .jpg format. Please ensure that you submit a full-color image, rather than a photocopy." (pentru cine nu are chef sa traduca spune eu pe scurt ce scrie aci. Zice ca trebuie sa prezin CDKeY sub forma unei poze digitale) Acum apare problema. Eu cand am luat jocul am pastrat CD Key nu si poza la el ! Ce asi putea sa fac ? Vreo Idee...
Posted 20 January 2014 - 07:10 PM
Posted 23 January 2014 - 10:49 AM
Va rog ma poate ajuta cineva?
Lasati-mi un mesaj. PM sau si pe forum Va roG.
Ai luat licenta de pe CG/steampowered? Mai ai mail-ul respectiv?
- _ReSp3cT ;x likes this
Posted 23 January 2014 - 12:26 PM
Ai luat licenta de pe CG/steampowered? Mai ai mail-ul respectiv?
Mailul nu il mai am aceasta este problema am doar CdKey. Mai-ul l-am sters din gresala ... nu am fost atent si s-a sters de tot.
Posted 23 January 2014 - 01:43 PM
Mailul nu il mai am aceasta este problema am doar CdKey. Mai-ul l-am sters din gresala ... nu am fost atent si s-a sters de tot.
Daca asa se pune problema, nu prea poti face mare lucru in privinta asta. Daca aveai mail-ul puteai sa le arati celor de la Steam ca tu detii contul prin mail-ul cu confirmarea platii licentei, cu CD-keyul nu poti face nimic.
Posted 23 January 2014 - 07:20 PM
Pai de exemplu daca asi face eu o chestie. Adica sa iau un print facut de cineva si sa il editez si sa il pun pe emailul meu si Cdkeyul meu ? pff.. ce nasol. E egal cu zero ce am eu ?
Posted 23 January 2014 - 07:39 PM
Pai de exemplu daca asi face eu o chestie. Adica sa iau un print facut de cineva si sa il editez si sa il pun pe emailul meu si Cdkeyul meu ? pff.. ce nasol. E egal cu zero ce am eu ?
Chiar crezi ca cei de la Steam pot fi fraieriti asa de usor? Un CD-Key de la 1.6 pot sa-ti dau si eu si tu sa faci ticket la ei ca cineva ti-a furat acel cont pe care e key-ul, nu e chiar atat de simplu.
Posted 28 January 2014 - 07:46 PM
Posted 28 January 2014 - 07:52 PM
Si daca l-am primit prin gift ?
Vrezi sa zici ca ai primit cs-ul ca gift si contul pe care ai activat gift-ul a fost furat ?
- Diego Costa likes this
Posted 28 January 2014 - 08:00 PM
Vrezi sa zici ca ai primit cs-ul ca gift si contul pe care ai activat gift-ul a fost furat ?
Mai mult ca sigur s-a referit ca el a avut un cont si cineva i-a trimis un gift CS prin steam trades cumparat din store.
ON: E destul de logic ca nu ai ce face in sensul asta, practic tu nu ai cumparat acea licenta ci ai primit-o cadou, nu ai cum sa le dovedesti ca contul ti-ar apartine daca nu poti sa le arati ca tu ai cumparat vreo licente de pe contul respectiv.
- Andrei; likes this
Posted 29 January 2014 - 12:35 PM
Pentru unii amatori asa ca mine care vor sa faca un banut "necurat" . Am luat 5 contrui de steam de cad era oferta Counter Strike la 2 euro. Si de atunci eu vand conturile pe care le am cu 4-5 euro si dupa 2 saptamani fac cerere la steam cum ca mi-a fost furat contul si sa mi-l dea inapoi, si evident ca ei mi-l dau. Iti trebuie doar un scenariu bun si confirmarile platilor si te-ai scos cu banuti:)) am facut aproximativ 70-80 euro din toata treaba asta dar mentionez ca se numeste inselaciune si poti sa o patesti rau:)) dar daca iti merge mintea si mana nu ai probleme.
Meserie de viitor:))
Lasand gluma la o parte....mi se pare slab de tot sistemul asta de recuperare folosit de valve,se pot face infractiuni dar pe ei nu-i intereseaza decat profitul.
Posted 17 March 2014 - 08:15 PM
Posted 17 March 2014 - 08:41 PM
Posted 17 March 2014 - 10:28 PM
Mai simplu dai acolo ca nu mai sti parola si bagi cd-key si iti trimite pe mailu care ai cumparat cd-key , dar e bun si tutorialul asta bravo
Posted 18 March 2014 - 04:34 PM
Eu mi-am cumparat steam-ul acum 5 luni, am facut poza la mail-ul care l-am primit de la computer games cand am cumparat Cs 1.6, dar si la mail-ul de cand mi-am cumparat CS:GO. Pana acum n-am avut vreo problema, si sper sa nu am never.
Dar, totusi.. vin si eu cu o intrebare: Daca ala care-ti fura steam-ul e vreun hacker mai priceput si iti fura si contul de pe messenger unde ai mail-urile?
Nu se accepta la steam si pozele ca dovada? Ca doar mnah. Stiu totu' : Cand am cumparat, cd key-ul, de unde am cumparat, de pe ce numar am cumparat..
Astept un raspuns.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users