Daca iti pui parola de la steam aceasi ca la id normal ca o sa iti schibe de acea trebuie sa ai parolele diferite.Dar nu exista hackeri care spargi id-uri de messenger acei „hackeri” sunt niste copii de 10 ani care iti trimite keylogger sau stealer in PC.
[CS16 - Help] Recuperarea Unui Steam Furat
Posted 18 March 2014 - 05:01 PM
Posted 20 March 2014 - 06:49 PM
Am folosit tutorialul asta pentru niste baieti ce aveau steam-ul pierdut.
A mers . Oricum este foarte bun tutorialul.Pacat ca ai plecat SOFT..
Posted 26 April 2014 - 08:54 AM
Eu am terminat de facut aseara totul astept sa imi dea codul mi sa furat contul de uunul din bucuresti:(((
Posted 05 May 2014 - 02:55 PM
Salut. Vreau sa spun ca astazi am pierdut contul de STEAM... am avut incredere in tipul respectiv caruia voiam sa il vand , i-am dat username + pass si am asteptat sa trimita suma de bani pe telefon... dar desigur, domnu a schimbat e-mailul si parola si a iesit de pe mess . Il pot recupera?
Vreau sa spun ca :
- eu l-am avut la randul meu de la altcineva ( din cate vad pentru a il putea recupera trebuiesc datele originale cand a fost facut ... )
- e-mailul contului este cu "@hotmail.com"
Eu credeam ca pentru a putea fi schimbata parola trebuia sa primesc un e-mail de confirmare ... dar nu am primit asa ceva
Posted 05 May 2014 - 03:33 PM
Salut. Vreau sa spun ca astazi am pierdut contul de STEAM... am avut incredere in tipul respectiv caruia voiam sa il vand , i-am dat username + pass si am asteptat sa trimita suma de bani pe telefon... dar desigur, domnu a schimbat e-mailul si parola si a iesit de pe mess . Il pot recupera?
Vreau sa spun ca :
- eu l-am avut la randul meu de la altcineva ( din cate vad pentru a il putea recupera trebuiesc datele originale cand a fost facut ... )
- e-mailul contului este cu "@hotmail.com"
Eu credeam ca pentru a putea fi schimbata parola trebuia sa primesc un e-mail de confirmare ... dar nu am primit asa ceva
Acel mail de confirmate iti este trimis doar daca ai Steam Guard-ul activat. Mai mult ca sigur tu nu il aveai activat in acel moment. Din moment ce contul acela il aveai cumparat tot de la o persoana, si nu tu ai achizitionat licentele, nu mai poti sa faci nimic ca sa-l recuperezi.
- SpLitT @ ZM likes this
Posted 05 May 2014 - 09:36 PM
Posted 05 May 2014 - 09:49 PM
Am o intrebare daca am pierdut key-ul cum il pot afla?
Pai n-ai cum, asa toti si-ar afla key-urile si si-ar putea recupera conturile.
- KnorR.cs16 likes this
Posted 09 May 2014 - 06:19 PM
Posted 03 June 2014 - 11:40 PM
Este bun tutorialul , dar acum multi o sa profite si or sa dea tepe ... Este chiar un tutorial bun , dar na .... daca ai ganduri necurate nu este bun
Posted 25 June 2014 - 04:07 PM
Posted 10 July 2014 - 12:25 PM
Dacă am cd-key-ul, la ticket trebuie să ataşez şi confirmarea plăţii de la computergames?
Posted 12 August 2014 - 01:11 PM
Salut, am dat si eu ticket, dar nu am stiut un cd-key, dupa am pus multe dovezi si un cd-key la un joc care l-am luat de pe emag..Oare o sa le vada? Sau fac alt ticket? Astept de 4 zile sa vine reply inapoi. Mersi de tutorial!
Posted 12 August 2014 - 01:14 PM
Asteapta sa primesti raspuns de la ei. Sunt multe ticketuri si de-aia intarzie raspunsul atat de mult.
S-ar putea sa primesti steam-ul inapoi daca ai pus CD Key-ul unui joc pe care-l ai pe steam. Nu e nevoie sa trimiti alt ticket, le ingreunezi munca si mai rau.
Posted 12 August 2014 - 05:14 PM
Eu am mai multe jocuri pe steam. Din care doar cs-ul l-am cumparat. Daca mi se fura steam-ul de la ce o sa imi ceara cd key? Nu de la CS sau pot sa pun orice cd key de la unul din jocurile mele. (intreb asta deoarece nu mai am cd key-ul de la CS, il pot recupera cumva?)
Da, nu mai că la secţiunea "Product" să pui numele jocului de la care ai key-ul, iar la "CD Key", key-ul cu ajutorul căruia a fost activat acel joc.
Mersi. Nu mi-am peridut steam-ul (deocamdata) dar daca se va intampla il am salvat. Ma gandeam ca daca imi cere la CS nu aveam ce sa fac.
Edited by KnorR.cs16, 12 August 2014 - 09:40 PM.
Posted 12 August 2014 - 08:46 PM
Eu am mai multe jocuri pe steam. Din care doar cs-ul l-am cumparat. Daca mi se fura steam-ul de la ce o sa imi ceara cd key? Nu de la CS sau pot sa pun orice cd key de la unul din jocurile mele. (intreb asta deoarece nu mai am cd key-ul de la CS, il pot recupera cumva?)
Da, nu mai că la secţiunea "Product" să pui numele jocului de la care ai key-ul, iar la "CD Key", key-ul cu ajutorul căruia a fost activat acel joc.
Posted 13 August 2014 - 10:07 PM
Dar daca cand am trimis email la product am pus steam si cd key am lasat liber? Dupa in reply am scris cd key si jocul ar carui cd key ii apartine.
Posted 14 August 2014 - 10:57 AM
Dar daca cand am trimis email la product am pus steam si cd key am lasat liber? Dupa in reply am scris cd key si jocul ar carui cd key ii apartine.
E OK.
Posted 14 August 2014 - 11:45 AM
Posted 23 August 2014 - 03:06 PM
Va rog sa ma ajutati si pe mine...am facut vreo 7 cereri dinalea si la toate acelasi raspuns.Am facut si ce scrie acolo si tot degeaba, tot acelasi raspuns.Va rog , help me !!!
Edited by Magi3, 23 August 2014 - 03:07 PM.
Posted 23 August 2014 - 08:11 PM
Salut,
Observ ca ai facut bine ticket-ul.
In reply scrie cam asa, daca contul tau de steam a fost furat e posibil ca PC-ul tau sa fie infectat cu virusi de genul keylogger , spyware etc.
Ei vor ca tu sa scanezi PC-ul cu un anti-malware (In cazut acesta ti-as recomanda Anti Malware Bytes), este printre cele mai bune programe antivirus (secundare). Odata cu scanarea PC-ului tau va trebui sa-l si cureti de virusi (daca ai, bineinteles), dupa ce cureti PC-ul de virusi asigura-te ca faci un printscreen pe care o sa-l atasezi intr-un reply.
De asemenea ei iti sugereaza sa schimbi parola la contul de pe care ai trimis Ticket-ul si parola de la E-mailul pe care este contul facut (e-mailul pe care este facut contul de pe care ai trimis Ticket-ul).
Incearca sa faci cum ti-am zis, ataseaza si cateva printuri ca dovezi. Sper sa-ti rezolvi problema, daca intampini alte probleme nu ezita sa lasi reply aici.
Mult succes.
Edit :
Trebuie sa fac alt ticket ? Sau las toate astea printr-un reply la ticket-ul precedent?
Edited by tracE., 23 August 2014 - 08:55 PM.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users