[CS16 - Help] Recuperarea Unui Steam Furat
Postat 22 August 2013 - 10:28 PM
Eu am trrimis ticket celor de la steam .. am si cd-key .. dar de 2 saptr am trimis si nimic. .
Daca nu ai primit nu ai facut cum trebuia
Am facut ticket luni seara dar nimic pana la ora actuala.....
Nu cred ca ai facut cum trebuia , ai postat si cd key ?
Eu nu mai am key dar nu mi-e furat stea da la un caz k il pierd cum fac rost de kay
Nu stiu dar asta nu cred ca se poate afla , asteptam alti experti
Postat 22 August 2013 - 10:29 PM
Eu nu mai am key dar nu mi-e furat stea da la un caz k il pierd cum fac rost de kay
Scrie te rog frumos gramatical si coerent sa intelegem. Steam key e acel cod pe care il primesti prin SMS sau e-mail de la: steampowered sau computergames, depinde de unde ai achizitionat respectivul key! Daca l-ai pierdut si iti este furat fara acel key iti este imposibil, deoarece nu poti dovedi ca acel Steam era al tau si ca a fost facut pe baza acelui steam-key de vreme ce nu mai detii SMS-ul respectiv sau e-mailul!
Sfat: Cand cumparati indiferent ca e prin sms sau e-amil pastrati acel sms/email pt. ca nu se stie cand e nevoie!
Postat 12 October 2013 - 11:56 AM
TIne-ti minte daca va puneti o parola de cel putin 15 caractere si in aceste 15 carctere sa se gaseasca si "@",parola nu va mai fi sparta.Pentru ca cei care sparg parole citesc @ ca si cum ar fi spatiu liber,si nu vor reusi niciodata.Acest lucru e valabil si la key-logger.
- Andrei; and VeRRsAAcEE like this
2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi