In urmatorul tutorial veti afla cum puteti recupera un cont de steam furat, pierdut. Veti avea nevoie de licenta procurata la achizitionare.
1. Intrati pe http://www.steampowered.com si alegeti de sus “Support”, apoi click pe a doua poza (Account, Billing, Log-in, Security, Troubleshooting and How-to's)
2. Apoi apasati “Contact Support”
3. Va faceti un cont.
Completati cu :
Your name: Numele tau
Choose a username: Un username la alegere
Your email address: Adresa de e-mail
Choose a Password: Alege o parola
Repeat Password: Scrie din nou parola aleasa
4. Selectati Submit Registration
5. O sa primiti un e-mail de la steam in care v-a trebui sa va activati contul!
6. Dupa ce contul a fost facut si activat apasati din nou "Contact Support"
7. Acum v-a aparea un formular, il veti completa in felul urmator :
Subject : Hijacked Account (sau) Stolen Account
Your question : Ce anume aveti de spus (completati acest formular doar in limba engleza)
Product : Jocul pierdut/furat
Category : In cazul nostru Account Questions / Hijacked or Stolen Account
Steam Account Login Name : Numele contului de steam pierdut/furat
CD Key : Licenta cu care a-ti activat jocul
Operating System : Windows-ul care va ruleaza
In final apasati SUBMIT QUESTION
Exemplu :
Daca a-ti urmat toti pasii, in maxim 4 zile va v-a raspunde echipa tehnica a steam-ului si o noua parola v-a fi generata pe adresa de e-mail specificata.
Pentru orice probleme / nelamuriri, nu ezitati sa anuntati in cadrul acestui topic, puteti multumi cu un like daca va este de folos acest tutorial.
Succes.
- Advertisement -
[CS16 - Help] Recuperarea Unui Steam Furat
Started By
SOFT
, Feb 01 2013 08:34 PM
Posted 01 February 2013 - 08:34 PM
Posted 01 February 2013 - 10:59 PM
Posted 10 February 2013 - 01:42 PM
Ştiam de mult lucrul acesta , m-a învăţat un prieten când mi-a fost furat steam-ul .. ai un LIKE că ai pus tutorialul şi sigur o să ajute şi alte persoane .
Posted 06 March 2013 - 09:29 PM
Posted 07 March 2013 - 07:10 PM
Mersi mult . Acum am invatat cum sa dau tzepe cu steam . Doar glumesc ... Bravo ... Acum nici un noob nu mai imi fura account-ul de steam
Posted 07 March 2013 - 07:52 PM
E tare...asa mi s-a furat contul,dar il recuperez!
Ma ajuta un prieten.Am trimis tot ce trbuia,mi-au trimis email cei de la steam support,spunand ca e corect tot ce am facut acolo si au trecut 1-2 luni si nu mi-au raspuns sa-mi dea steamul inapoi!
Ma ajuta un prieten.Am trimis tot ce trbuia,mi-au trimis email cei de la steam support,spunand ca e corect tot ce am facut acolo si au trecut 1-2 luni si nu mi-au raspuns sa-mi dea steamul inapoi!
Posted 09 March 2013 - 12:14 PM
Felicitari chiar te ajuta! Cat am cautat eu asta anul trecut. Dupa un an mi-am recuperat account-ul folosind tutorialul de mai sus doar ca l-am gasit pe alta comunitate. Oricum felicitarile mele
Posted 09 March 2013 - 12:58 PM
Posted 09 March 2013 - 03:00 PM
Rog a se folosi aceasta metoda in scopuri pasnice, nu incercari de tepe, deoarece va faceti rau voua in primul rand !
Stima,
Stima,
Posted 09 March 2013 - 03:07 PM
Posted 09 March 2013 - 03:22 PM
Posted 09 March 2013 - 04:57 PM
Posted 11 March 2013 - 03:44 PM
Posted 18 March 2013 - 07:58 PM
Foarte bun tutorial si foarte folositor ajuta multi useri care au luat tepe si nu mai au conturile STEAM
Note :
* Sa pastrati acel cod care il primiti deoarece fara el este foarte greu sa va recuperati contul STEAM
Note :
* Sa pastrati acel cod care il primiti deoarece fara el este foarte greu sa va recuperati contul STEAM
Posted 08 April 2013 - 12:06 PM
Foarte folositor..Acum se dau foarte multe tepe sau sunt sparte.. Si eu am cautat candva o solutie dar nu am gasit nimic
Posted 15 April 2013 - 12:11 PM
Posted 30 April 2013 - 06:38 PM
Pai si daca nu stiu CD-Keyul de la joc
Ce fac ? Daca contu asta de steam l-au m-ai avut alte 4-5-6 persoane....cd-keyul e pierdut sau cum ?
Explicatimi si mie ....
Ce fac ? Daca contu asta de steam l-au m-ai avut alte 4-5-6 persoane....cd-keyul e pierdut sau cum ?
Explicatimi si mie ....
Posted 30 April 2013 - 09:33 PM
Te duci frumos de unde ai luat steam-ul ( cd-key-ul , Computer Games ) , intri frumos in cont dupa CG, dai Istoric, dupa " Istoricul meu " , si ai acolo cd-key la toate jocurile cumparate de tine
- SOFT likes this
Posted 04 July 2013 - 07:50 PM
Pentru unii amatori asa ca mine care vor sa faca un banut "necurat" . Am luat 5 contrui de steam de cad era oferta Counter Strike la 2 euro. Si de atunci eu vand conturile pe care le am cu 4-5 euro si dupa 2 saptamani fac cerere la steam cum ca mi-a fost furat contul si sa mi-l dea inapoi, si evident ca ei mi-l dau. Iti trebuie doar un scenariu bun si confirmarile platilor si te-ai scos cu banuti:)) am facut aproximativ 70-80 euro din toata treaba asta dar mentionez ca se numeste inselaciune si poti sa o patesti rau:)) dar daca iti merge mintea si mana nu ai probleme.
Posted 04 July 2013 - 10:01 PM
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users