Salt la continut

- Advertisement -
Fotografie

[CS16] Probleme cu telefonul mobil.

- - - - -

• Please log in to reply
156 replies to this topic

Makaveli @ Play

Makaveli @ Play

Advanced Member

• Membru
  • 141 Postari:
  • 10 topics
  • Joined 08-August 13
  • Country: Country Flag

Model telefon: Samsung Wave 575
Problema: Telefonul nu se mai conecteaza la wi-fi;imi apare 'autentificare esuata' cand incerc sa ma conectez la o retea.
Alte precizari: La alt telefon de acelasi tip merge si la laptop de asemenea.

Sau .. tu mai de mult te-ai conectat la un WI-FI cu parola si ai pus parola corecta iar in timp parola a fost schimbata iar telefonul tau tot incearca sa se conecteze pe aceeasi parola daca intelegi ce vreau sa zic..

woozie.

woozie.

Advanced Member

• Membru
  • 166 Postari:
  • 16 topics
  • Joined 18-October 13

Model telefon: HTC One M7.
Problema:  Nu stiu sa dezactivez alarma.
Alte precizari: Acum cateva zile, varamiu mi-a umblat in setari si mi-a activat alarma. In fiecare dimineata ma bazaie la cap sonerie, iar tot in fiecare dimineata intru in setari si incerc sa o dezactivez dar nu dau de "On / Off", cine are idee cum sa ii dua "Off" si are interesul de a-mi salva somnul, il rog sa ma ajute cu un reply. :)

UmBrA @ CS16

UmBrA @ CS16

Platinum Member

• Banned
  • 1111 Postari:
  • 78 topics
  • Joined 02-February 13

Model telefon: Samsung Star 2 GT-C6712
Problema:Bag codul ala de modificare sunet si spune ca este incorect,la un prieten i-a mers dar mie nu. Sa fie de la telefon?
Alte precizari:-

VerKoder

VerKoder

Fost Moderator Global

• Retired
  • 2027 Postari:
  • 29 topics
  • Joined 26-January 13

Model telefon: Samsung Star 2 GT-C6712
Problema:Bag codul ala de modificare sunet si spune ca este incorect,la un prieten i-a mers dar mie nu. Sa fie de la telefon?
Alte precizari:-

Fii mai explicit, te rog. Ce incercai sa faci pe telefon de-ti necesita un cod?

• sound likes this

UmBrA @ CS16

UmBrA @ CS16

Platinum Member

• Banned
  • 1111 Postari:
  • 78 topics
  • Joined 02-February 13

Fii mai explicit, te rog. Ce incercai sa faci pe telefon de-ti necesita un cod?

Sunt coduri care iti modifica sunetu la telefon sa se auda mai tare.

Un prieten are telefon aproape ca al meu,a incercat si a mers. Codul arata ceva de genu:  *#8999*8378#  

Nu stiu exact cum sa iti explic,dar sper ca ai inteles.

LEWL

LEWL

Gold Member

• Banned
  • 729 Postari:
  • 188 topics
  • Joined 06-December 11

Sefule , codul ala care l'ai pus tu mai sus merge pe majoritatea telefoanelor Samsung dar posibil ca ti/e sa nu-ti mearga din cauza modelului . 

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 Postari:
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11

Model telefon: HTC One M7.
Problema:  Nu stiu sa dezactivez alarma.
Alte precizari: Acum cateva zile, varamiu mi-a umblat in setari si mi-a activat alarma. In fiecare dimineata ma bazaie la cap sonerie, iar tot in fiecare dimineata intru in setari si incerc sa o dezactivez dar nu dau de "On / Off", cine are idee cum sa ii dua "Off" si are interesul de a-mi salva somnul, il rog sa ma ajute cu un reply. :)

Ia vezi : http://www.youtube.c...h?v=MhH9s-3K8vA

VerKoder

VerKoder

Fost Moderator Global

• Retired
  • 2027 Postari:
  • 29 topics
  • Joined 26-January 13

Sunt coduri care iti modifica sunetu la telefon sa se auda mai tare.

Un prieten are telefon aproape ca al meu,a incercat si a mers. Codul arata ceva de genu:  *#8999*8378#  

Nu stiu exact cum sa iti explic,dar sper ca ai inteles.

Asa cum zice si Claudiu acel cod este unul general si e posibil sa nu fie functional pentru telefonul tau.

In cele mai multe cazuri operatorii de telefonie (Orange, Vodafone etc) au codurile acestea pentru fiecare telefon in parte. Sugestia mea e sa suni la Serviciul Clienti al operatorului de care apartii si sa le ceri codul pentru tipul tau de telefon.

Indicat ar fi sa suni de pe alt telefon sa poti face cu cei de la Customer Support operatiunea in timp ce vorbesti. 

• sound likes this

Nevermind.

Nevermind.

Gamer Member

• Membru
  • 851 Postari:
  • 136 topics
  • Joined 07-October 13

Model telefon:Sony Xperia J
Problema:As dori sa golesc memoria si aplicatiile(sa fie ca si nou cumparat).Cumva multiplu daca se poate
Alte precizari: Neaparat multiplu ca nu am timp pe rand.

VerKoder

VerKoder

Fost Moderator Global

• Retired
  • 2027 Postari:
  • 29 topics
  • Joined 26-January 13

Problema:As dori sa golesc memoria si aplicatiile(sa fie ca si nou cumparat).Cumva multiplu daca se poate

Pai in principiu ii poti schimba OS-ul. Daca nu ma insel l-ai luat cu Android V4.0.4 si il poti upgrada pana la  V4.1.2 (Jelly Bean) 

Incearca acest upgrade si o sa fie ca si cum nu ai avut aplicatii deloc pe el.

Nevermind.

Nevermind.

Gamer Member

• Membru
  • 851 Postari:
  • 136 topics
  • Joined 07-October 13

Pai in principiu ii poti schimba OS-ul. Daca nu ma insel l-ai luat cu Android V4.0.4 si il poti upgrada pana la  V4.1.2 (Jelly Bean) 

Incearca acest upgrade si o sa fie ca si cum nu ai avut aplicatii deloc pe el.

Eu vreau sa il golesc ca sa il dau la altcineva.Sa fie gol.Doar programele originale de la cumparare.

VerKoder

VerKoder

Fost Moderator Global

• Retired
  • 2027 Postari:
  • 29 topics
  • Joined 26-January 13

Eu vreau sa il golesc ca sa il dau la altcineva.Sa fie gol.Doar programele originale de la cumparare.

Pai daca nu vrei sa stai sa faci asta pe rand fa un upgrade/downgrade si aia e. 

Iti va instala doar aplicatiile de baza cu care a venit de la inceput si nimic altceva.

Marcoo R

Marcoo R

Master Member

• Membru
  • 1702 Postari:
  • 135 topics
  • Joined 16-July 12

Model telefon: Samsung Galaxy S2
Problema: poi.Imi apare sa dau UPDATE SOSFT.Dau pe el,mi se inchide telefonul,se incarca si dupa ce se incarca putin imi scrie ceva de genu: "Nu a fost posibila updatarea softului."Apoi cand se redeschide imi scrie "Samsung Galaxy S2" si sub scrisul asta apare un semn ca si de trecere de pietoni,dar galben si cu semnuul exclamarii negru.

Alta problema: vreau sa fac poza si imi apare ecranul tot negru.Nu pot vedea niciun video,nimic,caci tot negru se vede.
Alte precizari: Aici cand dau sa fac poza imi apare negru si dupa ce ies o fractiune de secunda imi apare imaginea.

Ajutati-ma va rog!

Marcoo R

Marcoo R

Master Member

• Membru
  • 1702 Postari:
  • 135 topics
  • Joined 16-July 12

Se uita careva?!:)

VerKoder

VerKoder

Fost Moderator Global

• Retired
  • 2027 Postari:
  • 29 topics
  • Joined 26-January 13

Se uita careva?! :)

Da, scuze, o sa te ajut eu, daca se poate.

O sa te rog sa-mi dai mai multe detalii. Cand iti cere sa updatezi softul? Atunci cand te conectezi la internet? Sau la fiecare power off/on al telefonului?

Dupa acea incercare esuata iti merge sau trebuie sa dai restart la telefon? Telefonul de unde a fost achizitionat? 

• Marcoo R likes this

DuNNNhill

DuNNNhill

Power Member

• Membru
  • 65 Postari:
  • 8 topics
  • Joined 25-July 13

Model telefon: Huawei Ascend Y210-2000
Problema: Vreau sa imi schimb android-ul sau sa ii fac update dar nu stiu cum, daca imi puteti spune cum sau sa imi dati un tutorial.

Alte precizari: Androidul pe care il are e 2.3.6.

Scz pt edit. Daca vreti sa ma ajutati voi puteti adauga id meu: nutu_nutzu7

Aceasta postare a fost editata de DuNNNhill: 19 December 2013 - 10:31 PM

UmBrA @ CS16

UmBrA @ CS16

Platinum Member

• Banned
  • 1111 Postari:
  • 78 topics
  • Joined 02-February 13

Pai dute la setari si dai pe Reintializare totala. Dupa telefnul e ca si cum l-ai luat nou din fabrica.

Marcoo R

Marcoo R

Master Member

• Membru
  • 1702 Postari:
  • 135 topics
  • Joined 16-July 12

Da, scuze, o sa te ajut eu, daca se poate.

O sa te rog sa-mi dai mai multe detalii. Cand iti cere sa updatezi softul? Atunci cand te conectezi la internet? Sau la fiecare power off/on al telefonului?

Dupa acea incercare esuata iti merge sau trebuie sa dai restart la telefon? Telefonul de unde a fost achizitionat? 

Dupa o anumita perioada de timp imi cere sa fac update.Poi incepe procesul de updatare,dar nu se finalizeaza.

Memff Cherokee

Memff Cherokee

Fost News Team

• Retired
  • 2337 Postari:
  • 293 topics
  • Joined 09-November 13

Dupa o anumita perioada de timp imi cere sa fac update.Poi incepe procesul de updatare,dar nu se finalizeaza.

#Am si eu un Galaxy S2 Plus si tot asa intr-o anumita perioada de timp imi cere sa fac update . La mine a mers ( se finalizeaza ) . Sincer sa fiu nu stiu la tine de ce nu ar merge :-?? . Poate are o problema telefonul .

@Fratii Prastie: Daca nu stii de ce nu ar merge de ce mai postezi? Ca sa ne zici ca are telefonul probleme? Mersi, dar stiam deja asta.

Aceasta postare a fost editata de VerKoder: 21 December 2013 - 08:13 AM
avertisment verbal

VerKoder

VerKoder

Fost Moderator Global

• Retired
  • 2027 Postari:
  • 29 topics
  • Joined 26-January 13

Nu mi-ai raspuns la toate intrebarile. E ca si cum eu ti-as da doar o manusa sa iesi afara si ti-as zice sa te descurci cu restul. Astept raspunsurile tale sa vedem ce e de facut in continuare.

3 useri citesc topicul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi