OFF TOPIC MOVED POST [ 2013 ]
Posted 26 May 2013 - 10:16 AM

si trebuie sami cumpar luna asta ... cred faceti si o sectiune off steam
Posted 26 May 2013 - 10:18 AM

Posted 26 May 2013 - 05:29 PM

# Nume :Gabriel
# Nickname :Off
# Varsta :22
# Sex :M
# Yahoo Id :dj_off38
# Steam Id :-
# Jocuri preferate :cs,fifa,metin
# Arme preferate :awp
# Rezolutie în joc :full
# MousePad :CyborLeg
# Tastatura :Genius
# Mouse :Intex
# Casti :Intex
# Harta preferata : de_kabul_32
# Config :-
# Vechime in Cs : 13ani
# Localitate :Bucuresti
# Zona :Bucuresti
# Muzica : Pop,clasica,usoara
# Poza cu voi:

Posted 26 May 2013 - 06:27 PM

Bai copile veziti de treba , daca tu ti-ai facut cont pentru a te certa poti sa te lasi , sti cate steamuri am avut eu copile , dar nu sti tu , nu ai capacitatea de gandire.Nu ma laud. Tu ai venit cu propunerea ..pe care ai vazut pe alt serv..asa ca nu e munca ta. 2.Nu inteleg pentur ce ai mai facut acest post pentru ca ai fost prins cu wall ai primti ban + remov.. 3.Daca ai tu 13 anii de cs eu ma las de cs. Vai de capul tau ai 13 anii de cs nu ai steam + joci cu codurii:)

Posted 26 May 2013 - 06:56 PM

Si doar in caz ca serverul e full 32/32 se da kick .
Edited by ToR_Cs16, 26 May 2013 - 07:05 PM.
Posted 26 May 2013 - 07:02 PM

Posted 26 May 2013 - 07:19 PM

tor din pacate sv era 31/32 si ala sta pt ore si in plus era afk!Pai daca jocatorul X e afk se poate pune la spec .
Si doar in caz ca serverul e full 32/32 se da kick .
Posted 26 May 2013 - 07:30 PM

Posted 26 May 2013 - 07:58 PM

Posted 26 May 2013 - 09:09 PM

]S-a uitat cineva la ce am zis eu? Pentru ca problema inca persista.
Ai impresia ca dormim sau ce ?
ON : Pluginul care este la ora actuala NU se schimba , ori il scot de tot , ori ramane asta . Eventual facem un POLL sau ceva , dar daca e sa ramana , ramane asta si punct . Pluginul are o rata de functionabilitate corecta de aproximativ 80-90% , si nu vorbesc prostii ca l-am testat eu intr-o seara cu WoW^ si m-am lamurit . Next !
- Jocky ;x likes this
Posted 26 May 2013 - 09:47 PM

2. Rata de functionabilitate de 80-90 %? Deci , nu merge.
3. Cand fac un demo , eu ca spectator iau FB iar cel in cauza nu ia...deci o sa consider ca are wall si o sa-l banez , iar un jucator care poate nu are nimic va primi ban fara posibilitate de unban din cauza unui plugin care nu functioneaza.
4. Am mai postat o data pentru ca pe mine ma deranjeaza acest fapt , este iritant si nu pot sa inteleg cum un plugin plin de bug`uri poate ramane. Nu este prima data cand nu as fi primit raspuns la o intrebare. S-a raspuns la celelalte "probleme" dar la mine nu , de asta am intrebat.. Nu am spus niciunde ca dormiti sau nu , vroiam doar sa se rezolve problema asta mai repede. Nu ma ascund dupa degete si daca am ceva de zis , zic pe fata.
Dar se pare ca si de data asta ma fac vinovat de cine stie ce
Posted 26 May 2013 - 09:49 PM

1. Am postat insa nu am primit niciun raspuns , nu vroiam sa fie uitata aceasta PROBLEMA
2. Rata de functionabilitate de 80-90 %? Deci , nu merge.
3. Cand fac un demo , eu ca spectator iau FB iar cel in cauza nu ia...deci o sa consider ca are wall si o sa-l banez , iar un jucator care poate nu are nimic va primi ban fara posibilitate de unban din cauza unui plugin care nu functioneaza.
4. Am mai postat o data pentru ca pe mine ma deranjeaza acest fapt , este iritant si nu pot sa inteleg cum un plugin plin de bug`uri poate ramane. Nu este prima data cand nu as fi primit raspuns la o intrebare. S-a raspuns la celelalte "probleme" dar la mine nu , de asta am intrebat.. Nu am spus niciunde ca dormiti sau nu , vroiam doar sa se rezolve problema asta mai repede. Nu ma ascund dupa degete si daca am ceva de zis , zic pe fata.
Dar se pare ca si de data asta ma fac vinovat de cine stie ce
Ok , nu sunt un om cu care sa nu te poti intelege . Inteleg ce spui , insa si eu iti mai zic ca mai toate pluginurile functioneaza mai rau ca a nostru , deci nu prea am ce sa fac .
O sa il scot deocamdata , deci atentie la neatentie .
Posted 26 May 2013 - 10:53 PM

Posted 26 May 2013 - 11:47 PM

Posted 27 May 2013 - 05:54 AM

Posted 27 May 2013 - 01:04 PM

Posted 27 May 2013 - 01:07 PM

Posted 27 May 2013 - 01:54 PM

Posted 27 May 2013 - 02:14 PM

Posted 27 May 2013 - 02:15 PM

それはそれぞれのブライドメイドは、自分の体のタイプに最良に見えるドレスのスタイルを選択できるようにするための素晴らしいアイデアですブライドメイドのドレスを選択するまでの時間になると大規模なブライダルパーティーを持っているが、まだ同じ色がある場合は、のために指定するように結婚式のテーマ 価格サンレスフェイスクリームに関する機能は、心にインフレの後、その現在の市場での配置は、その前身MX500まで追加されるべきである ""見て、 "男は言ったとハンマーでゴングを耳粉砕ポンドを与えることを進め oakley レンズ あなたがこれらの怪物の方法で来るかを正確に聞くことを得るときに、これは明らかに、ノイズを打つ ドレーStudioは、これは実際にあなたが期待することができるダイナミックオーディオの一種でヘッドフォンビート 彼の運命は、 "Xファクター"勝者にならない内に密封されるように表示されますので、自分自身を構築し、自分の欠点を他人のせいにするために今からメディアで言うことを選択せよアストロ、それはおそらく、最終的には問題ではありません
キーボードとPCのプログラムはアマチュアの音のために印象的ですが、正確な専門家のみを利用する傾向がある 価格は、通常、持ち帰るの設計のための買い物を遅くしてのDR DREプロ赤思い出によって、これらのビートを活用していません DREのビート、モンスタービートのスタジオヘッドホンのDREはじめのビート - アーティストは終わりで音楽をfinetuningと混合の数え切れないほどの時間と生産者を過ごす彼らのファンはそれを聞きたい方法 クロエ 財布 私は何かが変化しなければならなかったことを知っていて、高速または私は失敗であることに運命づけられた 与えられた、それは今なので使えるが、でモンスターヘッドフォンそれ五十%を取得 私は鬼ビートの方法で試み、このタイプを作る民衆の大きな和を観察備え
大工THTをwすぎた低音だった、彼の爪の銃で釘thrugh時間手を置くよりも、ONL事THT氏を鳴らし この製品は、耳の中や頭のモンスタービートのヘッドフォンを介して得ることができるということの限界から、その征服の巨大な成功を得ている 次のことができます - ジャケットダウンモンクレールは、技術の進歩から優位性を参照してください www.chloebagguhanbai.com 私たちは、モンスターが無意味なアイデアをからこれらのを通して私の方法を言及しないように我々の惑星と水を言及しないようにクラウド9を建てた一般的に存在ひれ、に向けるするために、あなたを知らせる、あなたに最高のの事を持って来ることのDR DREを打つである eartype絶対アクションアクションヘッドセットのスポーツ(鑑賞オンラインゲーム)交代 - それは能力毎回次に、ドクタードレーによって状態の立派なアクセントビートの小売ビートは至福の "イマージョン"私と呼ば任意の愛情を持って結びつける エステdispositivo SER、SI probadoパラconfirmar especificaciones rumoreadoハスタエルモメント、SERプライマーHSPA + 42Mbps dispositivoデDiscovery ChannnelのY tendrn UNA cmaraデ8
あなたは確かに音楽の世界チャージ感情室内の自由始まる幸福を得るドレー販売イヤホンによって悪魔ビートを着用レーンに消費者の多くを見ることができます そのようなエミネムとして星は、Pharrelウィリアムズ、グウェンシュテファニとケリHillsonもメーカーの消費者であり、我々は楽しみのすべての種類で表示されていることを見ることができました HD(PRODUCT)赤スペシャルエディションのヘッドフォンは、ユーザーに利便性を提供 クロエ バッグ 私はサイドのために私の前腕に押し付け私のヘッドフォンジャックをしなくても、私のラップトップ上のベッドと型に置くことができる方法のように、巨大なプラス モンスターはモンスターヘッドホンアドレスがアクセスを達成完了打つ彼らの主力アイテムをallovers 私はそれらを投げて、新しいの買うか、またはそれを行うには、他の誰かを雇う代わりに再使用可能なアイテムを修復することができれば、私はお金とsを保存することができるだろう
励みにして、正直な顧客を搭載サラウンド音つの自己にそれ本当に極めて重要 Bluetooth技術は、市場では、すぐに我々が支払わなければならない法案のほとんどは、任意の選択で私たちを残していないビートの歴史に自分自身を教育することができますので、この記事を読んで必ずヒットする最大の進歩の一つであり、それはセットだ手数料やヘッドセットなどの譲れない気晴らしには多くの問題を引き起こす可能性があります - あなたは、Bluetoothヘッドセットの購入を検討している場合には、考慮ドレーStudioによって、以下の点ビート取る:コスト - これは明らかな問題であり、Duck2Water自動車保険サービスは、それを行う方法を明らかにした、裏切っいくつかの業界の秘密は、あなたにローダウンを与えるためにコンピュータinterrupted5と侵略の仕事を離れることなく、必要なときに彼らはより多くのビジネス通話を行うことができ、いくつかの安価な自動車保険を袋詰めにそれは私のお金のための最高の服の価値を見つけるために私のために周囲にいくつかの買い物をしましたただ頭の上や耳開始しました 軍国主義的なやり方で、ジョニーは部屋や解像度の前面に大股 オークリー サングラス 6センチメートル - モンスタービート施設自体はヘッドセットの領域で無敗の位置にとどまる保持しようとeverchangingモデルです それは、この情報を利用し、現在のケースだ ドンは聞いて他の人をできるようにしたい場合、私は、彼らのネットがいくつかのゴシップを言う、にあった
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users