[CS16] Staff apply
Posted 13 March 2013 - 09:00 AM
Dupa cum zic , ar trebui sa se adauge si alte functii , ar trebui si alte sectiuni :un exemplu il ofer eu : Despre Istoria Romanilorr : am vazut ieri cand treceam de la liceu 2 tipe :
1 : Fata cine au fost dacii si romanii :
2 : aia care nee-au facut pe noi :
1) adica ?
2) cum ar fii natia mati ce e asa greu ?!
=]] , unii vor zice ca este ceva neinteresant sau nefolositor , dar credeti-ma , decat sa ajungem ca cele de sus , mai bine ar trebui sa ne indreptam !
- Madisonijq, Twelmododaler, LoneeInfomo and 1 other like this
Posted 13 March 2013 - 09:54 AM
Posted 13 March 2013 - 12:01 PM
Pentru News Team Nu este necesar sa ai 5 luni pe comunitate...Si vrei ajutat, dar nu oferi nici un detaliu?
E: Indeplinesti toate conditiile?
Joined 09-February 13
eu nu vad ca tu sa ai 5 luni in comunitate.
Edited by D0c., 13 March 2013 - 12:02 PM.
Posted 13 March 2013 - 12:39 PM
Posted 22 March 2013 - 01:23 AM
Eu cred ca ar trebui adaugate si alte functii pe comunitate : Nu numai Moderator pe o sectiune , nu numai designer sau sa faci parte din echipa News Team .
Dupa cum zic , ar trebui sa se adauge si alte functii , ar trebui si alte sectiuni :un exemplu il ofer eu : Despre Istoria Romanilorr : am vazut ieri cand treceam de la liceu 2 tipe :
1 : Fata cine au fost dacii si romanii :
2 : aia care nee-au facut pe noi :
1) adica ?
2) cum ar fii natia mati ce e asa greu ?!
=]] , unii vor zice ca este ceva neinteresant sau nefolositor , dar credeti-ma , decat sa ajungem ca cele de sus , mai bine ar trebui sa ne indreptam !
Serios frate ? Asta e comunitate de gaming . Invatatul il faci la birou cu cartea de istorie in mana si cu un creion luand notite . Maine poimaine ziceti : hai sa facem o categorie Bucatarie sau Sector culinar ... ca nu stim sa gatim
Posted 30 March 2013 - 06:45 PM
Am aplicat si eu, sa vedem acum ce-o fi
Posted 12 April 2013 - 10:13 PM
Edit:
Nu se fac exceptii.
Ok , multumesc !
Edited by SmoKeR., 12 April 2013 - 11:14 PM.
Posted 12 April 2013 - 11:05 PM
Posted 13 April 2013 - 10:16 AM
Posted 13 April 2013 - 11:42 AM
Am si eu o problema..
Mie la varsta im iscrie 16 acolo desi la profil am 17... de ce?
Varsta minima este 16 ani ca sa poti da staff apply.
- appLy^NxT likes this
Posted 17 April 2013 - 10:35 PM
Posted 23 April 2013 - 06:20 AM
Te rog sa incetezi astfel vei fii sanctionat !Your article is too good, I quite agree with your point of view! npgo louis vuitton pas cher oryrkuqh louis vuitton outlet frsbpfvv louis vuitton pas cher etdnmfmnI wish you happy every day, I am glad to meet you all. sac louis vuittoniht.For the latest news and information,http://www.hotr.com/blog6.php/
,I like louis vuitton france
Your article is too good, I quite agree with your point of view! jfjdwdmy sac louis vuitton pas cher dnwg louis vuitton outlet vcctbonm sac louis vuitton pas cher scrdhktzI wish you happy every day, I am glad to meet you all. sac louis vuitton pas chertyffmfly.For the latest news and information,http://adrianaherdan.com/2012/06/05/make-a-statement-leave-an-impression/
,I like sac louis vuitton
Posted 23 April 2013 - 08:27 AM
Daca am 15 ani, pot intra in staff ca designer?
Imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie sau daca nu am voie .. xD
PS. Fac 16 ani in iunie .
# Edit :
Am uitat sa pun link-ul cu creatiile mele.
http://forum.cs16.ro...-creatii-powah/
Edited by powah, 23 April 2013 - 08:51 AM.
Posted 23 April 2013 - 08:30 AM
O intrebare. Daca am 15 ani, pot intra in staff ca designer? Imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie sau daca nu am voie .. xD PS. Fac 16 ani in iunie .
Nu conteaza creca cati ani ai daca esti bun cu siguranta vei primi!
Posted 24 April 2013 - 06:41 PM
Ce nu-mi place la acest mod e că nu poate staff-ul să-şi dea cu părerea asupra utilizatorilor care vor să adere la un grad specific.
Oricum,proiectul este unul bun şi de succes , n-am mai văzut aşa ceva pe alte comunităţi.
Acest mod sau nu ştium cum să-i spun, e accesibil doar pe platforma Invision Power Board?
Posted 24 April 2013 - 06:46 PM
Se poate rezolva asta. La aplicatiile la design, ne-a dat si noua, designerilor, acces sa le vedem, pentru a ne putea da cu parerea.Ce nu-mi place la acest mod e că nu poate staff-ul să-şi dea cu părerea asupra utilizatorilor care vor să adere la un grad specific.
Posted 24 April 2013 - 07:04 PM
După părerea mea este un proiect de viitor , nu se vor mai da grade tuturor copiilor care intră pe forum şi vor să experimenteze aşa zisul grad de Moderator.Limita de vechime e bună , numărul de posturi mi se pare cam mic , dar totuşi cei care au 5 luni în comunitate au peste 200 de posturi (excepţie eu )
Ce nu-mi place la acest mod e că nu poate staff-ul să-şi dea cu părerea asupra utilizatorilor care vor să adere la un grad specific.
Oricum,proiectul este unul bun şi de succes , n-am mai văzut aşa ceva pe alte comunităţi.
Acest mod sau nu ştium cum să-i spun, e accesibil doar pe platforma Invision Power Board?
Se poate rezolva asta. La aplicatiile la design, ne-a dat si noua, designerilor, acces sa le vedem, pentru a ne putea da cu parerea.
Iar pentru moderatori, Super-Moderatorii au dreptul sa posteze pentru a-si da cu parerea.
Posted 24 April 2013 - 07:06 PM
Sau e un script ceva de genul?
Lămuriţi-mă căci sunt în ceaţă.
Posted 24 April 2013 - 07:25 PM
Posted 24 April 2013 - 08:02 PM
http://www.vbulletin...ad.php?t=261978 (a nu se considera reclama)
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users