- Daca citeai mai sus vedeai ca nu este o data fixa. ( vei fi anunta printr-o notificare daca esti respins / acceptat )
- Nici aici nu este o ANUMITA varsta / vechime dar ele sunt un criteriu pe care o sa primesti moderator.
- Staff Apply este deja in desfasurare - http://forum.cs16.ro...p?app=groupjoin
- Aici nu sunt sigur. Depinde de situatie,dar varsta este un criteriu foarte important.
- Advertisement -
[CS16] Staff apply
Started By
Verdeee
, Jan 15 2013 08:19 PM
Postat 02 February 2013 - 09:51 PM
POPULAR
- FoSSa==, Brongting, zmxvsgjhu and 29 others like this
Postat 03 February 2013 - 10:47 AM
Boss eu am 2 luni de cand sunt pe aceasta comunitate si nu pot sa fiu mderator .. dc?
Cautam oameni capabili nu spammeri sau persoane care citesc printre randuri. In cazul tau iti arata de ce nu poti aplica. Ai reusit sa acumulezi 3 puncte de warn intr-o singura zi, ce naiba ai impresia ca daca iti faci toate posturile intr-o zi esti mai bun decat ceilalti ?
- kenftw and bulaNNNNNNNN like this
Postat 03 February 2013 - 12:52 PM
Stiti ce nu inteleg eu?
De ce cand dau la Staff Apply, imi scrie cand dau la Moderator:Nu indeplinesti cerintele minime impuse de noi.
Te rugam sa revii.
Recunosc am acumulat niste warnuri dar au expirat.
Daca ma poate lamuri cineva...
Daca nu citesti, nu stii.
Vezi ce chenar e cu rosu, si vei afla de ce nu poti aplica pentru moderator
- Nasacryl and Grasu. like this
Postat 05 February 2013 - 04:12 PM
Verdee eu zic ca este buna aceasta idee.
Dar din curiozitate am vrut sa vad si eu despre ce e vorba si am vazut ca nu indeplinesc cerintele minime , adica nu am 16 ani.
Dar se poate modifica varsta , deci pot trece peste asta. La mine stiu toti varsta si daca as incerca asta ar fi FAIL:)) , dar se poate intampla asta cu altii.
Dar din curiozitate am vrut sa vad si eu despre ce e vorba si am vazut ca nu indeplinesc cerintele minime , adica nu am 16 ani.
Dar se poate modifica varsta , deci pot trece peste asta. La mine stiu toti varsta si daca as incerca asta ar fi FAIL:)) , dar se poate intampla asta cu altii.
Postat 14 February 2013 - 03:37 PM
Felicitari! Pe toate comunitatile pe care am fost nu am mai intalnit ceva asemanator! Sa speram ca, aceasta aplicatie va fi foarte eficienta pentru comunitate!
Felicitari pentru aceasta comunitate ! Ati reusit sa ma impresionati foarte mult.Din prima clipa cand am venit pe forum sa obtin mai multe informatii despre serverul unde imi incepeam activitatea! In viitor poate colaboram mult mai mult poate voi face parte si din staff(dar sa nu uitam ca sunt nou si doresc sa o iau pas cu pas)
Felicitari inca odata!
Felicitari pentru aceasta comunitate ! Ati reusit sa ma impresionati foarte mult.Din prima clipa cand am venit pe forum sa obtin mai multe informatii despre serverul unde imi incepeam activitatea! In viitor poate colaboram mult mai mult poate voi face parte si din staff(dar sa nu uitam ca sunt nou si doresc sa o iau pas cu pas)
Felicitari inca odata!
Postat 20 February 2013 - 09:47 PM
Pentru acei care se plang ca sunt respinsi, inainte de a va incrie, uitati-va si voi la posturile voastre, in afara de prezinta-te si la protofoliile designerilor, nu va vad ale posturi.
Dupa cum ati observat, aveti nevoie de doar 100 de posturi, insa aveti nevoie de minim 5 luni in comunitate pentru a va inscrie, nu ne intereseaza sa aveti 5000 de posturi, toate facute la prezinta-te, si la alte sub forumuri de genul, ci ne intereseaza sa gasim persoane care sa interactioneze cu membrii.
Dupa cum ati observat, aveti nevoie de doar 100 de posturi, insa aveti nevoie de minim 5 luni in comunitate pentru a va inscrie, nu ne intereseaza sa aveti 5000 de posturi, toate facute la prezinta-te, si la alte sub forumuri de genul, ci ne intereseaza sa gasim persoane care sa interactioneze cu membrii.
5 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi
-
Google (1)